AC_Milan Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 зна4и имам един приятел който е дебел оба4е много му се иска да отслабне и виждам оба4е много е тъп и той бяга бяга и после в тях се прибира и нагъва кат свиня квато е.. :Д та искам ако може да ми кажете да му помогна 4е понеже е зубар и ми подсказва да му помогна да отслабне :Д да ми кажете няква диета дето бързо да свали около 12-13 килограма до 3 месеца ще ви бъдя много благодарен мисля 4е тука е темата където да я пусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Братче работата е в това - Много яко фитнес- 4 пъти седми4но за начало L-carnitine Никво ядене(на мазни храни) само храни с много протеини (пилета - по цял отбор на ден). общо взето тва е кат за на4ало УСпех Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 хаха 4 пъти седми4но фитнес.. той е на даскало до 2 4аса после е на уроци свинята и като се прибере в 5 зубри кат насран и не му остаа мн време.. говора за кфи храни да яде и колко километра да бяга на ден и някфи упражнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 да не яде хляб и всякакви хлебни изделия както и сладко. може да започне и разделно хранене, ако му се занимава разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 една седмица само на марули,зеле и други треволяци,може ябълки,круши...салатата без сол задължително,малко оцет и олио може,че да не земе да припадне.ако издържи 2 дена без друго ядене,ще издържи и цяла седмица.определено ще свали поне 4-5кила,ама трябва следващата седмица да не се натъпче пак,ми да си яде по малко,без хляб и пържено задължително Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Никво ядене една седмица само на марули,зеле и други треволяци,може ябълки,круши...салатата без сол задължително,малко оцет и олио може,че да не земе да припадне.ако издържи 2 дена без друго ядене,ще издържи и цяла седмица. Взел си дядото магаре и таман го научил да не яде и то умряло.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.