Jump to content
BulForum.com

Drive

MyH4o

Recommended Posts

58334.jpg

"Drive" проследява живота на група американци, състезаващи се в нелегално и евентуално смъртоносно състезание около страната. Всеки от тях има своя собствена причина за да участва - и всеки трябва да победи. Измежду състезателите са двама братя, каращи откраднат тунингован Кадилак със собствени тайни, човек търсещ изчезнала си съпруга, учен и негова дъщеря и други. Никой не знае срещу кого се състезава или къде е финалната линия, затова всичко е възможно.

Епизод 1 АренаБГ Замунда

Епизод 2 АренаБГ Замунда

Епизод 3 АренаБГ Замунда

Субтитри в subs.sab.bz благодарение на opa

Пилотният епизод ми хареса. Засега се предвидени 13 епизода, ще видим дали ще се задържи на екрана, има потенциал според мен.

Оооо изглежда добро предложение.Сега дърпам първи епизод-дано да оправдае очакванията ми :) ;)

П.П.Току що изгледах първа серия.Сериала е супер :punk .Определено си заслужава да се гледа и вече дърпам втора серия :)

Никой не знае срещу кого се състезава или къде е финалната линия, затова всичко е възможно.

Това ми звучи по-скоро глупаво, отколкото интригуващо. ;)

MyH4o а знаеш ли кога излиза 4 серия,колко сезона ще има и по колко епизода са на сезон?

Edit:Сега видях в сайта на сериала,че епизод излиза секи понеделник :punk

Не знам,лично на мен филма ми се струва доста бозав! Пилотната серия въобще не ме впечатли...има големи глупости като напр. тоя пич (главния герой) с тоя раздрънкан пикап как ги минава ... просто голяма тъпня! Но не само това де, сериала си е доста...елементарен де да знам...ще гледам и другите серии но първото впечатление е това, дано да е грешно.

Не знам,лично на мен филма ми се струва доста бозав! Пилотната серия въобще не ме впечатли...има големи глупости като напр. тоя пич (главния герой) с тоя раздрънкан пикап как ги минава ... просто голяма тъпня! Но не само това де, сериала си е доста...елементарен де да знам...ще гледам и другите серии но първото впечатление е това, дано да е грешно.

Ти гледай трета серия да видиш кво возило ша си прибара тоя :love .А кфо става с 5 епизод бе хора :unsure:

Ти гледай трета серия да видиш кво возило ша си прибара тоя :love .А кфо става с 5 епизод бе хора :unsure:

Сериала са го спряли,за ваше съжаление!

Пише , че било премахнато от програмата на Fox , а тамън и аз се канех да започвам да го гледам....

Cannonball Run-esque drama failed to impress.

It's been a short Drive for Fox's midseason drama, which has been pulled off the schedule after two weeks on the air.

For the time being, the serialized drama chronicling an underground cross-country race will be replaced by House repeats in the Monday 8 p.m. slot.

Drive received a strong promotional push on Fox's juggernaut American Idol and was launched with a two-night premiere, a strategy regularly used for the network's hit serialized drama 24.

But Drive never clicked with viewers, and its two low-rated airings on Monday seemed to hurt its leadout, 24, which posted its lowest adults 18-49 rating for an original episode in more than three years.

It is not clear when and on what platform the remaining nine episodes of Drive will air. Streaming the episodes on Fox.com or offering them as downloads through iTunes are among the possibilities under consideration.

Пише , че било премахнато от програмата на Fox , а тамън и аз се канех да започвам да го гледам....

Ееее мамицата му.Дано излезнат и останалите 9 епизода някъде,а сериала си заслужаваше :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Като гледам..сериала е продължен.Излезнали са още 2 серии от него.5-та и 6-та серия - има ги в Мининова.Сега почвам да го тегла..дано и субтитри да се направят ;)

Като гледам..сериала е продължен.Излезнали са още 2 серии от него.5-та и 6-та серия - има ги в Мининова.Сега почвам да го тегла..дано и субтитри да се направят ;)

Еййййй евала :punk :punk .Ще има какво да се гледа :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...