RIP Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Да, определено предимствата са много и цената е прилична. Точно за това реших малко да си прескоча възможностите и да взема кола, която ми харесва и кола, която си заслужава, а не да икономисам някой лев и да ме е яд повече. Точно тук не мисля, че е правилно да се прави компромис, но естествено адски много зависи от финансовите възможности. Иначе и тук доста се купува автомобила, но лошото е, че точно този 1.8 двигател е най-търсен в Европа и за България вансят доста малко бройки. Аз като ходих имаше сигурно 50 автомобила с двигатели 1.5 и дизеловия, но с 1.8 само 2 и то запазени. За моята далавера ще разказвам повече, като го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Да, определено предимствата са много и цената е прилична. Точно за това реших малко да си прескоча възможностите и да взема кола, която ми харесва и кола, която си заслужава, а не да икономисам някой лев и да ме е яд повече. Точно тук не мисля, че е правилно да се прави компромис, но естествено адски много зависи от финансовите възможности.Иначе и тук доста се купува автомобила, но лошото е, че точно този 1.8 двигател е най-търсен в Европа и за България вансят доста малко бройки. Аз като ходих имаше сигурно 50 автомобила с двигатели 1.5 и дизеловия, но с 1.8 само 2 и то запазени. За моята далавера ще разказвам повече, като го взема. И при нас се чакаше повечко за определени конфигурации преди една година, но в момента очевидно заводите на Mitsubishi бълват яко за американския пазар, защото миналата седмица когато бях до сервиза за поредната смяна на маслото, дилършипа беше препълнен от всякакви модификации с всички възможни цветове и екстри. Просто отиваш, попълваш документите и след половин час си излизаш с колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Най-накрая. От петък съм горд собственик на Lancer 1.8 CVT INTENSE и определено след като я покарах няколко дена определено мога да заявя, че колата дори надмина очакванията ми. Малко предистория обаче . Като реших да я купувам най-накрая преди две седмици се оказа, че имат само един с механична и един с автоматична ск. кутия и пак същите два варианта с INSTYLE оборудване, които обаче не са ми по джоба за момента. Спрях се на сивичкия автоматик, но се оказа капариран, а механичната запазена... Стиснах зъби и си казах, че ще почакам месец-два ако трябва да взема това, което искам. Останах шокиран обаче от вноса. Очакваше се една бройка август със ужасния синкаво-лилав цвят и една бройка със този песъчливия, която пък пристигаше септември. Ако исках нещо различно от тези трябваше да се чака до ноември, което си е почти половин година... Адски се изненадах, но факти... Имаше и една дупка за механична кутия през септемрви със светло сивия цвят, но нещо пак ми се видя доста напред във времето. В следващия момент изникна оферта - в представителството на Балкан Стар в Пловдив продаваха тестовия автомобил, който реално аз тествах преди месец - тъмносив автоматик. Чудесен е и очаквах само оферта. В крайна сметка ми излезе с около 3000 лв по-евтина от стандартната цена, като при това получих аларма, боята (естествено), заден спойлер и парктроник... винетка и половин резервоар . Даже и е разработена... регистрирана е началото на април и беше на малко над 3000км. Покарах я уикенда и градско и извънградско и наистина, макар да отричах това по-рано, колата си вози твърдо и на кофти асфалт в купето се чува повечко шум, но с една музичка на фон това не е проблем. Останах впечатлен от аудиосистемата и като мощност и като качество. Вътре е доста просторно и адски стилно. Като цяло съм много щастлив от избора, който направих. Ето две снимчици засега: http://i244.photobucket.com/albums/gg36/RI...er/IMG_1388.jpg http://i244.photobucket.com/albums/gg36/RI...er/IMG_1395.jpg Godfather, ти ще ме познаеш във Mitsubishi форума кой съм . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.