Grosmaster Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Рапторе, слез на земята, няма кой да ни даде такива коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Аз го казах от гледна точка на това, че ако имах парите, не бих си купил такава, защото е прекалено крещяща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Едно такова прасе.... ХОП Обърнете внимание как е паркирана колата! Магаре по-добре ще го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Едно такова прасе.... ХОП Обърнете внимание как е паркирана колата! Магаре по-добре ще го направи Еми как ще го видят иначе какво кара. А може и да не е виновен човека, ако последно е управлявал камила в Сахара . Иначе мергела е ... уникален Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ванката го е пускал този веднъж, аз да повторя (малко остана да сляза от колата го огледам, но ми беше неудобно): (Задължително вижте в пълен размер!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Гледам тук в махалата се върти една единичка купенце, ама е дизелче. Ако беше бензинче щеше на ми хареса. Ем падам си по лагерните колички упс... видях темата, че е за най добрите коли и писах за бмв, пък тя била за мерцедес Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Говорим си ние за българските олигарси, а вижте на какво попадам: ТУК и ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Немотия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Вчера отново видях жестока машина - СНИМКА 1, СНИМКА 2. Отзад вдясно от номера има дракон. Интересно какво означава... Във всеки случай се убедих, че ако човек има подобна кола тонираните стъкла са задължителни, защото почти всеки на улицата с кола или без се превръща в зяпач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Днес отново прасенце пред мен: СНИМКА 1, СНИМКА 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Само аз ли попадам на убийствени мерцедеси? ОЛЕ-ОЛЕ Не знам кой е Карлсон, но бих живял с него на покрива Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Само ти ги постваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Имам чувството, че по цял ден обикаля с колата с изваден в готовност телефон и щрака ли, щрака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Имам чувството, че по цял ден обикаля с колата с изваден в готовност телефон и щрака ли, щрака... мани телефона, щото и фотоапарат влачи в повечето случаи. Edit: сега разбрах що не го е извадил да снима на момента. досвидяло му се е да го фърли. да спираме ли с офтопика или да продължаваме да се замеряме с остроумия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Той фотоапарата го носи, за да замерва с него тия, дето спирали по средата на платното и говорели по GSM-а...от него го знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Само аз ли попадам на убийствени мерцедеси? ОЛЕ-ОЛЕ Не знам кой е Карлсон, но бих живял с него на покрива Такива у нас,а и извън БГ, са кът Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Не знам къде какви са кът обаче имам някакъв комшия който си държи S65 AMG V12biturbo бяло - ей тъй на улицата. Ако искате ще го снимам да оплакнете очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Не знам къде какви са кът обаче имам някакъв комшия който си държи S65 AMG V12biturbo бяло - ей тъй на улицата. Ако искате ще го снимам да оплакнете очите Тази 65-ца е знам, хамериканска е и найстина много арна Link to comment Share on other sites More sharing options...
acrrop Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 имам W203 ако някои има същия модел имам няколко въпросчета свързани с автопилота Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Тази 65-ца е знам, хамериканска е и найстина много арна оооо знам я къде живее тази колица Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 оооо знам я къде живее тази колица По-добрия въпрос е що кисне по улиците а не в гараж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Щото има пълно каско и го боли фара за нея, сещаш ли се за колко е купена от щатите и тука на колко е оценена тук..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 BRABUS WIDESTAR Днес видях и пловдивски CL65 AMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.