JiMbo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Мдаммм.... аз пък карам 190D 2.0 супер запазен с един много специфичен тъмносин цвят (казвам го,защото веднъж ми се наложи да ходя да ми боядисат около задния стоп след като един "шофьор" ме удари в спряло положение на червен сфетофар, та боята ми я правеха на компютър) и вози перфектно, много съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Aко намериш такъв на малко КМ - ще черпиш . Колата е яка, но все пак е и карана доста. А двигател 5.0 е амброзия за ухото . Разни такива са страшно рискови, щото едва ли само за теб този двигател е амброзия на високи обороти и пълна газ...представи си как са му взимали душата предишните собственици Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Разни такива са страшно рискови, щото едва ли само за теб този двигател е амброзия на високи обороти и пълна газ...представи си как са му взимали душата предишните собственици Бе зависи от собствениците .Има един дядка в съседния вход,който кара същата кола.Не вярвам той да го кара на високи обороти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Километрите не го плашат този мотор, стига да е подържан поне малко от малко. Виждал съм такъв на 750 000км. без ремонт и вървеше като самолет, и дори собственика ми каза че и масло не му горял. Да не забравяме че това са едни от най-добрите двигатели на Мерцедес + това и колемите литри, нямат нищо общо с повечето от 2л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Двувратите пури (C126 се води) се срещат доста рядко,виждал съм малко в България но мисля,че нито една не се продава.Иначе това е колата.Апък и обикновената пура също е невероятна кола.Като ги видиш да се люшкат по улиците и направо ти се насълзяват очите от кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Двувратите пури (C126 се води) се срещат доста рядко,виждал съм малко в България но мисля,че нито една не се продава.Иначе това е колата.Апък и обикновената пура също е невероятна кола.Като ги видиш да се люшкат по улиците и направо ти се насълзяват очите от кеф. Aми първия SL. - Колата на Фанджо. Малеее наистина ми се реве щото не мога да имам такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 SL от началото на 90-те си е направо класика в жанра, и колкото по-стари стават, толкова и цената им нараства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaay Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Еми и аз карам 190Е 2.0 120 коня.Колицата е доста прилична и повече от надеждна и за тази цена/година вози доста комфортно. Не е 120 коня а 122к.с. или 90kw еми мисля си че за тези пари най-добре е C класа, не знам коя година точно може да вземеш 90 и кои са по-добри там може да има някои проблемни някои години а у...но иначе Ц-то е най-добре за тези пари според мен...ако искаш по-големко за още малко пари може да намериш и старото Е виж мобилето Преди да си вземеш Мерцедес трябва да знаеш едно, и то е дали ще можеш да го поддържаш.Хич не са ефтини частите за него .Една лека информация за бензин на модел 190е 88г. 1бр.кабел за свещи=38лв. 1бр.дистрибуторна капачка=86лв. 1бр.водна помпа=150лв. За това първо си направи сметка. Нека някои да каже добър сервиз за Мерцедес(бензин) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Не е 120 коня а 122к.с. или 90kw Е хайде сега +- 2 коня не е съществена грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Имам един въпрос понеже останах втрещен от това като го видях. За съжаление с телефона и срещу светлината не можах да го заснема добре... Та: ТУК и ТУК Обърнете внимание на ауспусите. Отблизо забелязах, че двойните тръби са фактически просто декорация и реално преди тях завършва по една голяма тръба, върху която са "наложени" тия двойни пръстени. Сигурен съм понеже прозираше светлина през тях. Учудих се какъв е смисъла освен декоративн ефект, но дори и това да е отблизо доста ясно личи че е просто ефект..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Имам един въпрос понеже останах втрещен от това като го видях. За съжаление с телефона и срещу светлината не можах да го заснема добре... Та: ТУК и ТУК Обърнете внимание на ауспусите. Отблизо забелязах, че двойните тръби са фактически просто декорация и реално преди тях завършва по една голяма тръба, върху която са "наложени" тия двойни пръстени. Сигурен съм понеже прозираше светлина през тях. Учудих се какъв е смисъла освен декоративн ефект, но дори и това да е отблизо доста ясно личи че е просто ефект..... Тихичко, че ме хваща яд да гледам такива изпълнения Замисъла е никакъв от тези 4-ри ауспуха, освен селения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Убеден съм че това не беше някаква селска простотия, личи си че фабрично така е направено... Като забелязвате и кви ги върши на пътя - едва се преборих да го снимам в движение с телефона без да се блъсна. До последно го следвах за да се убедя, понеже не ми се вярваше, но тва си е - декорация на ауспусите на ТОЗИ автомобил...... ясно личаща си като светне малко слънце. Не че е грозно с 4 тръби, но фалшиви накрайници?!?!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Момчета и аз съм виждал тази С класа в града и много и се смях, с един приятел като го видяхме по руски и го следвах бая, защото още от първия момент ги забелязах, че са кухи заварени накрайници купени за 5 лв от руския пазар , но ми беше трудно да повярвам, че може да има такъв селянин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Значи не е С, a S класа - това едно. И второ - тия накрайници съм над 90% сигурен че са фабрично там, не са поставяни допълнително. Всъщност някой, който търси и има инфо за Мерцедес би могъл да погледне как се предлагат нови. Вероятно в описанието тая щуротия ще е спомената като екстра Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 R_a_p_t_o_R недей ме поправяй за Мерцедес защото знам повече неща за марката от теб , просто пиша на български и мисля, че знаеш буквата Съ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 R_a_p_t_o_R, бъркаш много. От Щутгарт няма кой да го пусне да излезне така, това най-вероятно е слагане допълнително тук или в немско, но в никакъв случай заводско Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Като му гледам поведението на пътното платно, най-вероятно той си ги е слагал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 R_a_p_t_o_R недей ме поправяй за Мерцедес защото знам повече неща за марката от теб , просто пиша на български и мисля, че знаеш буквата Съ ! Нека не си приказваме накриво - не е учтиво. Не съм казал че не знаеш нещо. Ако ще го пишеш на кирилица при наличие и на С класа, която винаги се пордазбира така, следващия път напиши "еС класа". Най- правилно е подобни неща да си се изписват с латински букви, както са по принцип в оригинал. Grosmaster - едно е сигурно, ако е правено за келешлък допълнително, то не е правено в България. За извършените маневри от управляващия коментар няма да вкарвам - то се вижда от снимките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Grosmaster - едно е сигурно, ако е правено за келешлък допълнително, то не е правено в България. И в чужбина има селения, но това че е с немски номера не значи че колата е правена там И мойта пура си е карам с английските номера, но това не значи че колата се кара и подържа там Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Вчера вече видях истинска красота ХОП Определено ИМА хора с най-добрите Мерцедеси хахаха едит: тия ауспуси са оригинал - и четирите тръби изпускат газове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 За тва говорим...А седмицата на Шнитцет оня ден я разглеждах, извънземна е! Особено джантата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Днес мили момци пред офиса на Ветко след Фантом-а се появи и ЧИСТО НОВ MERCEDES SLR McLaren. Снимката не стана добре в движение, но скоро ще направя свястна ако е редовно там колата.... Мисля че в БГ има НАЙ-ДОБРИТЕ Мерцедеси хахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Днес вече го хванах в кадър ТУК и ТУК Горд факт е че е с пловдивска регистрация Къде ли му е предния номер .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Тссссссс, тоя лекичко си отваря куфара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ориентирайте ме какъв Мерцедес може да се купи за около 12000лв. и коя година. Без А класа естествено Може някоя C-class-a или поизтръпнала Е-class-a....По-добре си карай Пежо-то,Петко явно тука стеразбирачите на Мерцедес,кажете какво му е лошото на 190-ката,всеки му казва немски москвич Или циганска мечта... Здрава кола е наистина,за времето си е била супер,но от към аеродинамика,един мотокар има по-добра аеро динамика от 190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.