don_anton Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 айде ако някой има мерцедес може да каже нещо в тази тема....чаках доста и като гледам, че няма мерцедес-ъри викам аз да пусна...та некви по-общи работи... аз карам на баща ми 190 2.0 105коня....мн запазен той го донесе от Германия преди доста време и като млад шоф. ми е достатъчно...и все пак чакам да вземе скоро нещо ново та тва да остане само за мен айде вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Еми и аз карам 190Е 2.0 120 коня.Колицата е доста прилична и повече от надеждна и за тази цена/година вози доста комфортно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nama Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Проверка на VIN номера на Mercedes-Benz ПРОВЕРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 sled 190 2.5D koito imah sega tarkalqm C220 CDI ,eto i edno sayt4e ot men za fenovete -mercedes-club-bg i razbira se nezamenimata pomo6t ot bratqta rusnaci - TUK , gorniq link za VIN-a ot dosta vreme ne raboti no i tozi var6i rabota - VIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nama Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Не искам да споря излишно, но всичко си е наред и при мен си работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 stranna rabota pri men rabote6e predi dva meseza ot togava vse mi dava - TOVA , a eto probvah i s tvoq VIN - TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ако някой иска да се раздели с 6000 евро може да си купи Ес 600Л. Е не е първа младост, ама бая нови коли немогат да му стъпят на резервната гума. Ех мечтииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ориентирайте ме какъв Мерцедес може да се купи за около 12000лв. и коя година. Без А класа естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 еми мисля си че за тези пари най-добре е C класа, не знам коя година точно може да вземеш 90 и кои са по-добри там може да има някои проблемни някои години а у...но иначе Ц-то е най-добре за тези пари според мен...ако искаш по-големко за още малко пари може да намериш и старото Е виж мобилето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Добре, тогава ориентирайте ме към C Class и коя година горе-долу. Не съм много в час с Мерцедесите, по принцип съм по френските коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Добре, тогава ориентирайте ме към C Class и коя година горе-долу. Не съм много в час с Мерцедесите, по принцип съм по френските коли 98-99` C classe.Даже може и комби за 12 000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 za 12000 kombi 98-99 malko trudno osven ako ne e benzinka,LUCKY ska4ai smelo v C220D ot 97 i zabravq6 za frenskite 12000 6te ti stignat a moje i da poostanat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 abe to s kvato i da e C 6te zabravi6 za frenskite ...kakto i da e ako mqstoto za teb nqma zna4enie ne vzimai kombi ne me kefqt men li4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 za 12000 kombi 98-99 malko trudno osven ako ne e benzinka,LUCKY ska4ai smelo v C220D ot 97 i zabravq6 za frenskite 12000 6te ti stignat a moje i da poostanat. За бензинка говорех и аз,забравих да се уточня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ориентирайте ме какъв Мерцедес може да се купи за около 12000лв. и коя година. Без А класа естествено Веднага ти казвам, щото го гледах преди 5 дена. ЕС 350 ТД 5000 евро - 1995 година, ЕС 600 Л същата или 94 година беше за 4 и 700 евро. Поддържката обаче............. :( za 12000 kombi 98-99 malko trudno osven ako ne e benzinka,LUCKY ska4ai smelo v C220D ot 97 i zabravq6 za frenskite 12000 6te ti stignat a moje i da poostanat. Сигурен ли си щото дизела е малко по скъп а дизел на Мерц 97 година . От вън 1000 % ще му дойде по добре ако колата е под 164 коня Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 вече и в BG новата C-класа W204 , пожелавам на всички по една такава може и базов модел още снимки - ТУК информацията чопната от - mercedes-club-bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Веднага ти казвам, щото го гледах преди 5 дена. ЕС 350 ТД 5000 евро - 1995 година, ЕС 600 Л същата или 94 година беше за 4 и 700 евро. Поддържката обаче............. :(Сигурен ли си щото дизела е малко по скъп а дизел на Мерц 97 година . От вън 1000 % ще му дойде по добре ако колата е под 164 коня Айде и аз да се намеся...Не се меря с мерцедесите, ама и нашата марка не е лоша;-) VOLVO V40/2000/140ps бензин VOLVOCLUB BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Колеги, тая тема може и да не е най-подходящото място, но искам да споделя впечатленията си от Мерцедес, главно това, че преди 2 дена вършихме работа с на един приятел мерца - 380 SE! Не се бях возил в такова животно (цедки и т.н. ясни, не ги броим ), но тая кола няма равна (е само Е32). Отделно, бях приятно изненадан от комфорта и вървежа на въпросните 190ки с 2ка двигател. Това имам чувството, че се възприема като "компакта" на мерцедесите, а е много прилична кола! Сега не искам тема за спор да отварям, но немското си е най-добро в това отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 така си...не че аз карам тва но и др. приятели са ми го казвали които съм возил и карат пежа и пасати...има си мерцедеса една приятна и по-различно комфортна возия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 явно тука стеразбирачите на Мерцедес,кажете какво му е лошото на 190-ката,всеки му казва немски москвич Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 ми според мен тва се дължи на факта, че след него всички модели нямат равни ... просто след него всички модели са с по-модерна визия, а откъм технически способности не мога да говоря но за аз нямам никви проблеми, а и не съм чувал много много някой да има...та идеята ми е, че те са можеби 1вият модел от по-модерната визия или последния от старата нещо такова едни преходни са поне според мен...иначе трудно мжое да се намери според мен читава, защото са на години и доста са карани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 прав си,няма как да го снимам до нас една 190-ка бензин,какво ли не виси от нея:брони,ламарини,изтървали амортисьори,не сменяно масло от сумати време защотото собственикът е мърляч,защото го познавам и пак е като колелото на Архимет и все пак се движи Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 еми при тая поддръжка 90% от колите от онова време щяха да са в моргата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 От доста време се целя на W126 (пура), но гледаните от мен за сега са пълни кошници и им искат сумати пари тук, само заради това че е мерцедес. Целя се на големите мотори 5.0 или 5.6 който го слагат на двувратата верисия, която според мен е просто уникат. Та решил съм тази година да си взема нещо от тези двата модела, дай боже двувратката Нека ако някой има наблюдения да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 От доста време се целя на W126 (пура), но гледаните от мен за сега са пълни кошници и им искат сумати пари тук, само заради това че е мерцедес. Целя се на големите мотори 5.0 или 5.6 който го слагат на двувратата верисия, която според мен е просто уникат. Та решил съм тази година да си взема нещо от тези двата модела, дай боже двувратката Нека ако някой има наблюдения да сподели Aко намериш такъв на малко КМ - ще черпиш . Колата е яка, но все пак е и карана доста. А двигател 5.0 е амброзия за ухото . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.