Jump to content
BulForum.com

Тест за хакери

Mechka

Recommended Posts

Тест за хакери<--това е линк

Test-Hack is your own online hacker simulation. With 20 levels that require different skills to get to another step of the game, this new real-life immitation will help you advance your security knowledge. Test-Hack will help you improve your JavaScript, PHP, HTML and graphic thinking in a fun way that will entertain any visitor! Have a spare minute? Log on! Each level will provide you with a new, harder clue to find a way to get to another level. Only few people have gotten to the end of the maze. Can you pass the test?

то един тест....

1. null

2. l3l (като L3L aма с малки Л-та)

3. abrae

4. ---тук се кликаше само---

5. SAvE-as hELpS a lOt

6. streetzkornerz

7. phat/jerkybar3 (променяте адреса на images/included.gif)

8. zadmin/stebbins (намирате първо gif-a после photoshop-ския файл и там я има паролата)

обаче взе да ми омръзва и трябва да бягам по задачи, продължавайте оттук нататък :)

да продължа докъдето стигнах аз до момента, ама наистина писва след време :) (щото минах по стъпките на djadomraz без да гледам отговорите му :) )

9. прави се base64 decode на Z2F6ZWJydWg=, откъдето се получава gazebruh.php, което се пише в адресбара.

ако имам нерви да мина още левъли, ще пиша, освен ако някой не ги кракне след мен.

E то до 8-о ниво всеки с малко познания по хтмл, може да ги мине. На мен ми отнемаше по 1-2 минути на ниво ии то без да гледам отговорите тук. Само на 8-о се позабавих малко, но и него го минах. Ама аз съм до тук. :) Девето нещо не мога да го схвана, пък и като гледам tedy какво е писал, надали и ще разбера.

Баси хакера дет съм само. Вече знам, че мога да хаквам интернет страници, правени от начинаещи любители на хтмл. :)

Полезна тема :) Група nerd-ове се надпреварваха да показват какви спецове са ;) Браво, 1337 сте колкото всеки, който разказва спойлери за филми :lol:

Level 10 says:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/admin/domains/hack-test.com/public_html/includes/header.php:8) in /usr/home/admin/domains/hack-test.com/public_html/gazebruh.php on line 55

:lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...