LGPCORP Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Sluchi se slednoto:Banih edin user ot kanala mi obache sled 1 min pak se joina,obache s drugo IP,pak go banih,toi pak vleze s drugo IP i taka 10 pati ! Vaprosa mi e kak stava toq nomer s Ip-tata ! Pomislih si che kato ima svobodni Ip-ta ot dostavchika i toi gi znae si gi smenq obache kato se zamislih egasi barzoto smenqne za 1 min ! Mislq che sled smqnata na 1 IP trqbva da se restartne Pc-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 А как става тоя номер със смяната на IP-то (ако знаеш свободните) ще обясниш ли на бедния ламер?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Ami neznam shto mi zadavash toq vapros ? Naistina li ne znaesh ili se pravish ? Ami zemi si nqkoq knijka i poprocheti malko moje i da te prosvetli po toq vapros ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Sluchi se slednoto:Banih edin user ot kanala mi obache sled 1 min pak se joina,obache s drugo IP,pak go banih,toi pak vleze s drugo IP i taka 10 pati ! Приятелю, ако този мушморок е на dial-up и доставчика има достатъчно голям пул от IP адреси, може за няколко минути да смени доста от тях (е и сметката ще му набъбне, ама тва си е негов проблем ). Разбира се това е само една от "интересните" възможности, която може да я направи дори lamer и то без да разбира какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Da ama tozi chovek e s cable evrocom net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Da ama tozi chovek e s cable evrocom net И как разбра, че си сменя IP адресите? С вълшебна пръчица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 ami kato se canectvashe na novo v chana mu davah whois a pak i toi mi se vcluchvashe i prodaljavashe da se zaqjda !!! A pak i osven tva imashe na mashinata si gotovi TXT s obidi,koito gi pastvashe napravo v chana da ne se zanimava da gi pishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 nemoje da si smenq ip-to, osven v nqkoi chastni sluchai, trqashe da zapishesh nqkoi za da se prouchi vyprosa ili moje bi e smenql virtual hosts, ili bnc-ta, ili shells? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 ami kato se canectvashe na novo v chana mu davah whois a pak i toi mi se vcluchvashe i prodaljavashe da se zaqjda !!!A pak i osven tva imashe na mashinata si gotovi TXT s obidi,koito gi pastvashe napravo v chana da ne se zanimava da gi pishe Тва не разбрах кво общо има с IP адресите ама нейсе. Виж сега, ако твоя "приятел" е в мрежата на Евроком и си сменя 15 IP за три минути трябва да му дадем наградата "Спуфър на годината" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 ili e bil v zala a ? ako vse oshte ima zali koito da sa cable.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Ami neznam kvo trqbva da mu dadete ama vi kazvam che go pravi ! furiozo moje i da e prav ! Neznam kak go praveshe Ami whoisa ima obshto s Ip addressa nali me pita kak sam razbral che si go smenqshe ? Kato mu dadesh whois kakto znaesh se izpisva Ip address, a ako toi e scrit mu davash dns i tova pravih sichkite pati beshe s razlichno IP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Za zala nz dali e bil tam! Misleh si za zala ama na vsqka mashina da ima ot teq TXT-ta kadeto vi kazvah s obidite che si beshe prigotvil nee vqrvam ! Apak da e sharval ot mashina na mashina da mesti v zalata teq TXT-ta, a pak i za passovete na adminite i timeshielda da ne govorim baq vreme shteshe da mu ide ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 zvuchi kato user s bogata kolekciq ot bnc-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Moje moje ne e izklucheno ! Abe nicka mu beshe neshto FrozenCrew ne sam siguren dali e tochno taka e ne e tochno taka shtoto ne e regnat toq nick a pak i seenserv si kaza dumata <SeenServ> sorry, I haven't seen FrozenCrew recently ama nicka mu e neshto podobno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Хм... А можеше направо да попиташ - "Така и така, искам да знам има ли начин като съм на кабелен модем да си менкам IP-то когато си поискам и как става..." Немаше нужда от целия тоя топик и пушилка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Ами може да пробва да се конектва през HTTP Proxy. Има най-различни и много отворени прокси сървъри. Предполагам че тогава ще виждаш техните ИП адреси. Ето една примерна листа на отворени проксита: Tuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Ami to se podrazbirashe ama karai qvno ti se spi malko Osven tva si go kazah.Pitah kak stava toq nomer s Ip-tata Ami da ti kaja az ne sam na kabelen model na kabel sam ama s Lanka samo, kabela mi e direktno v lankata bez modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Pitah kak stava toq nomer s Ip-tata He stava. V mrejata na Langame i drugi takiva moje i da stava, no v Evrocom ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 ili e bil v zala a ? ako vse oshte ima zali koito da sa cable.evrocom.net Ima zali koito sa ne evrocom.net Daje az se se6tam za edna v momenta-SOS.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Хора правите от мухата слон, бе! Използвал е BNC-та пича, или проксита. И с двете става. Пък може да има приятели дето също са на евроком, които да са му пуснали проксита, к'во толкова... Я си погледни логовете пич и ако можеш възтанови 2-3 адреса да ги проверим Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 абе и да ползвал проксита или бнц-та па тряа да е минавал през някой на евроком ... нали казва че се IPто му е било еврокомско ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Ne ste me razbrali pravilno ili moje bi az ne sam obqsnil dobre ! Toq user parvo predi da go bana beshe evrocom cable net, a sled parviq ban ne kazvam che se canectvahe v chana pak s evrocomski Ip-ta ne sam siguren dali bqha evrocomski ! Ne mu pisheshe pri sledvashtite canectove evrocom cable net. Behq mu chisti Iptata toest samo chisla i imashe i s bukvi no ne pisheshe cable evrocom net ! Beshe neshto drugo ! Za sajelenie ne pazq logs za da vi gi pokaja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LGPCORP Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Eto koi e usera, za koito govorq: PhrozenCrew (Phrozy@217-10-253-102.cable.evrocom.net) Toi pravi teq raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 prodyljavai da go banvash, v edin moment shte mu se izcherpqt resursite ili nervite Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 shto ne probvash /mode #kanal +b *!*Phrozy@* ? shte mu trqbvat 5min dokato se seti ili napravi kanala da e samo za evrocomski ip-ta ili langameski ili kvoto e za celta /mode #kanala +b *!*@* /mode #kanala +e *!*@*langame* /mode #kanala +e *!*@*netvisio* /mode #kanala +e *!*@*euro-card* /mode #kanala +e *!*@*evrocom* /mode #kanala +e *!*@*spnet* ave shvana ideqta....tva e qko shtoto shtom toi moje da ti prai hitreni....i ti mojesh samoche vij da adnesh dostatachno +e da ne zabravish nqkoi...kato mu umrazne shte gi removnesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.