Jump to content
BulForum.com

TCP/IP

LGPCORP

Recommended Posts

Sluchi se slednoto:Banih edin user ot kanala mi obache sled 1 min pak se joina,obache s drugo IP,pak go banih,toi pak vleze s drugo IP i taka 10 pati !

Vaprosa mi e kak stava toq nomer s Ip-tata !

Pomislih si che kato ima svobodni Ip-ta ot dostavchika i toi gi znae si gi smenq obache kato se zamislih egasi barzoto smenqne za 1 min ! Mislq che sled smqnata na 1 IP trqbva da se restartne Pc-to.

Sluchi se slednoto:Banih edin user ot kanala mi obache sled 1 min pak se joina,obache s drugo IP,pak go banih,toi pak vleze s drugo IP i taka 10 pati !

Приятелю, ако този мушморок е на dial-up и доставчика има достатъчно голям пул от IP адреси, може за няколко минути да смени доста от тях (е и сметката ще му набъбне, ама тва си е негов проблем :woot ).

Разбира се това е само една от "интересните" възможности, която може да я направи дори lamer и то без да разбира какво става :woot

ami kato se canectvashe na novo v chana mu davah whois a pak i toi mi se vcluchvashe i prodaljavashe da se zaqjda !!!

A pak i osven tva imashe na mashinata si gotovi TXT s obidi,koito gi pastvashe napravo v chana da ne se zanimava da gi pishe :D

ami kato se canectvashe na novo v chana mu davah whois a pak i toi mi se vcluchvashe i prodaljavashe da se zaqjda !!!

A pak i osven tva imashe na mashinata si gotovi TXT s obidi,koito gi pastvashe napravo v chana da ne se zanimava da gi pishe  :D

Тва не разбрах кво общо има с IP адресите ама нейсе.

Виж сега, ако твоя "приятел" е в мрежата на Евроком и си сменя 15 IP за три минути трябва да му дадем наградата "Спуфър на годината" ;) :D :lol:

Ami neznam kvo trqbva da mu dadete ama vi kazvam che go pravi !

furiozo moje i da e prav !

Neznam kak go praveshe

Ami whoisa ima obshto s Ip addressa nali me pita kak sam razbral che si go smenqshe ? Kato mu dadesh whois kakto znaesh se izpisva Ip address, a ako toi e scrit mu davash dns i tova pravih sichkite pati beshe s razlichno IP ! :)

Za zala nz dali e bil tam! Misleh si za zala ama na vsqka mashina da ima ot teq TXT-ta kadeto vi kazvah s obidite che si beshe prigotvil nee vqrvam ! Apak da e sharval ot mashina na mashina da mesti v zalata teq TXT-ta, a pak i za passovete na adminite i timeshielda da ne govorim baq vreme shteshe da mu ide !

Moje moje ne e izklucheno ! :D Abe nicka mu beshe neshto FrozenCrew ne sam siguren dali e tochno taka e ne e tochno taka shtoto ne e regnat toq nick a pak i seenserv si kaza dumata <SeenServ> sorry, I haven't seen FrozenCrew recently

ama nicka mu e neshto podobno ! ;)

Хм...

А можеше направо да попиташ - "Така и така, искам да знам има ли начин като съм на кабелен модем да си менкам IP-то когато си поискам и как става..."

Немаше нужда от целия тоя топик и пушилка...

Ами може да пробва да се конектва през HTTP Proxy. Има най-различни и много отворени прокси сървъри. Предполагам че тогава ще виждаш техните ИП адреси. Ето една примерна листа на отворени проксита:

Tuk!

Ami to se podrazbirashe ama karai qvno ti se spi malko ;)

Osven tva si go kazah.Pitah kak stava toq nomer s Ip-tata :D

Ami da ti kaja az ne sam na kabelen model na kabel sam ama s Lanka samo, kabela mi e direktno v lankata bez modem :D

Хора правите от мухата слон, бе!

Използвал е BNC-та пича, или проксита. И с двете става. Пък може да има приятели дето също са на евроком, които да са му пуснали проксита, к'во толкова...

Я си погледни логовете пич и ако можеш възтанови 2-3 адреса да ги проверим:)

абе и да ползвал проксита или бнц-та па тряа да е минавал през някой на евроком ... нали казва че се IPто му е било еврокомско ...

Ne ste me razbrali pravilno ili moje bi az ne sam obqsnil dobre !

Toq user parvo predi da go bana beshe evrocom cable net, a sled parviq ban ne kazvam che se canectvahe v chana pak s evrocomski Ip-ta ne sam siguren dali bqha evrocomski ! Ne mu pisheshe pri sledvashtite canectove evrocom cable net.

Behq mu chisti Iptata toest samo chisla i imashe i s bukvi no ne pisheshe cable evrocom net ! Beshe neshto drugo ! Za sajelenie ne pazq logs za da vi gi pokaja ! :)

shto ne probvash /mode #kanal +b *!*Phrozy@* ?

shte mu trqbvat 5min dokato se seti ili napravi kanala da e samo za evrocomski ip-ta ili langameski ili kvoto e

za celta

/mode #kanala +b *!*@*

/mode #kanala +e *!*@*langame*

/mode #kanala +e *!*@*netvisio*

/mode #kanala +e *!*@*euro-card*

/mode #kanala +e *!*@*evrocom*

/mode #kanala +e *!*@*spnet*

ave shvana ideqta....tva e qko shtoto shtom toi moje da ti prai hitreni....i ti mojesh samoche vij da adnesh dostatachno +e da ne zabravish nqkoi...kato mu umrazne shte gi removnesh

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...