Jump to content
BulForum.com

Сервиз за автоаларми

Fifo

Recommended Posts

Значи въпроса ми е следният: Купих си кола нов внос от Италия, обаче глупавият италиянец не е дал или е изхвърлил дистанционното на алармата. Имам ключе, но нямам дистанционно. Някой знае ли дали може да се сканира честотата на алармата и по нея да се направи дистанционно, или има готови многофункционални такива (както при телевизорите). И все пак в кой сервиз може да стане това, ако въобще може да се направи. Ако може и някакви ориентировъчни цени ще съм много благодарен. Модела на алармата така и не го разбрах. Има нарисувана една грозна риба :( .

Значи алармата ти е най-вероятно модел Пираня - навремето се водеха много добри. Забрави да ти я възстановят - няма кой да се занимава - това ще ти кажат - поне на мен така ми казаха като се намокри една от моите - направо нова. Нито имат части за тия старите, нито ги познават като техника.

Последно съм слагал при момчетата в Технополис аларми, от тях ги и купувам. Има чудесни български аларми по 160 лева (антирадари, парктроници) - много съм доволен от тази, която сложих. Поговори с пичовете по въпроса - ще ти обяснят всичко. Ако не си разбрал говоря за момчетата, които инсталират, не се включва влизане в магазина :)

Ами значи знам 1 сервиз http://bgmaps.com/map.asp?sid=77a30937e4a3...CC%C5&num=4

ето линк къде се намира. Ако не се лъжа се казва Импас 56 или нещо от сорта. Там са няколко гаража на климатиците и на алармите. Надявам се да ти помогнат.

Ами значи знам 1 сервиз http://bgmaps.com/map.asp?sid=77a30937e4a3...CC%C5&num=4

ето линк къде се намира. Ако не се лъжа се казва Импас 56 или нещо от сорта. Там са няколко гаража на климатиците и на алармите. Надявам се да ти помогнат.

Благодаря, но нещо линка не е както трябва. Отваря ми началната страница на bg.maps.

Благодаря, но нещо линка не е както трябва. Отваря ми началната страница на bg.maps.

приятелски те съветвам да избягваш импас56.

препоръчвам ти фирма "Леси", вносители и дистрибутори на Valcor - магазина им се намира до китайски ресторант "Азия" срещу Централна гара. Сервиза е до х-л SPS. Имат и кодови анализатори, но ги ползват предимно за техните си аларми.

Замисли се за премахване на старата аларма и инсталиране на нова на цена от порядъка на 100 лева. При Леси има и такива и са с доста добро качество. Аз лично ползвам от скъпите(гореспоменатите Valcor, цените почват от 120 лв), но пък за сметка на това точно с алармата на колата никога не съм имал засечки.

Ходих преди седмица на Valcor и ми казаха, че могат да ми направят дистанционно, само ако алармата е закупена от тях. Иначе алармите са им супер и са в порядъка на 50-180 лева + 20 лева за поставяне. Май започвам да се замислям за нова, ако не намеря скоро само дистанционно.

Значи най-старата фирма за аларми в Пловдив е M&J. Имат сайт в нета можеш да ги видиш, намират се по пътя за село Рогош. Имат един голям сервиз, който се пада отлявата страна по пътя за селото. Телефона е 944720.Обади се или отиди на място. Аз там ходя от години и пичовете там са супер точни и разбират.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...