Fifo Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Значи въпроса ми е следният: Купих си кола нов внос от Италия, обаче глупавият италиянец не е дал или е изхвърлил дистанционното на алармата. Имам ключе, но нямам дистанционно. Някой знае ли дали може да се сканира честотата на алармата и по нея да се направи дистанционно, или има готови многофункционални такива (както при телевизорите). И все пак в кой сервиз може да стане това, ако въобще може да се направи. Ако може и някакви ориентировъчни цени ще съм много благодарен. Модела на алармата така и не го разбрах. Има нарисувана една грозна риба . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Значи алармата ти е най-вероятно модел Пираня - навремето се водеха много добри. Забрави да ти я възстановят - няма кой да се занимава - това ще ти кажат - поне на мен така ми казаха като се намокри една от моите - направо нова. Нито имат части за тия старите, нито ги познават като техника. Последно съм слагал при момчетата в Технополис аларми, от тях ги и купувам. Има чудесни български аларми по 160 лева (антирадари, парктроници) - много съм доволен от тази, която сложих. Поговори с пичовете по въпроса - ще ти обяснят всичко. Ако не си разбрал говоря за момчетата, които инсталират, не се включва влизане в магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ами значи знам 1 сервиз http://bgmaps.com/map.asp?sid=77a30937e4a3...CC%C5&num=4 ето линк къде се намира. Ако не се лъжа се казва Импас 56 или нещо от сорта. Там са няколко гаража на климатиците и на алармите. Надявам се да ти помогнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Ами значи знам 1 сервиз http://bgmaps.com/map.asp?sid=77a30937e4a3...CC%C5&num=4ето линк къде се намира. Ако не се лъжа се казва Импас 56 или нещо от сорта. Там са няколко гаража на климатиците и на алармите. Надявам се да ти помогнат. Благодаря, но нещо линка не е както трябва. Отваря ми началната страница на bg.maps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Благодаря, но нещо линка не е както трябва. Отваря ми началната страница на bg.maps. приятелски те съветвам да избягваш импас56. препоръчвам ти фирма "Леси", вносители и дистрибутори на Valcor - магазина им се намира до китайски ресторант "Азия" срещу Централна гара. Сервиза е до х-л SPS. Имат и кодови анализатори, но ги ползват предимно за техните си аларми. Замисли се за премахване на старата аларма и инсталиране на нова на цена от порядъка на 100 лева. При Леси има и такива и са с доста добро качество. Аз лично ползвам от скъпите(гореспоменатите Valcor, цените почват от 120 лв), но пък за сметка на това точно с алармата на колата никога не съм имал засечки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Ходих преди седмица на Valcor и ми казаха, че могат да ми направят дистанционно, само ако алармата е закупена от тях. Иначе алармите са им супер и са в порядъка на 50-180 лева + 20 лева за поставяне. Май започвам да се замислям за нова, ако не намеря скоро само дистанционно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Значи най-старата фирма за аларми в Пловдив е M&J. Имат сайт в нета можеш да ги видиш, намират се по пътя за село Рогош. Имат един голям сервиз, който се пада отлявата страна по пътя за селото. Телефона е 944720.Обади се или отиди на място. Аз там ходя от години и пичовете там са супер точни и разбират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.