drugariaBrigadiR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 ще ме извиняват колегите от субфорума на Нисан, но наистина са отворели хубава тема, по отношение на тва кой какъв модел на Нисан кара, затова нека и ние, които сме представители на VW да покажем кой какъв Volkswagen ползва, кара и т.н. Аз има ГОЛФ 2-ка / 89 г. / , 1800 куб., 90 магарета, само ще кажа че съм изключително доволен, може да е стара,но здрава кола давйте вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Golf 2, 1.6 TD, 1991 Старо куче на страшно много служба (230000 навъртяни с нас, беше служебна кола). Вечно мой след ремонти през годините за над 5000 лева И все още не се предава разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 в семейстово имаме Голф 2 1.6 1990 година, който откакто имам книжка карах най-вече аз, сега е изцяло на майка ми. Много хубава кола, аз лично много си я обичам и се грижа за нея. Сега вече карам друга, но пак от семейството на Фолксваген - Сеат Толедо. По-мощна, по-нова, но въпреки това голфчето повече ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 я, зеха се събират голфаджиите рацери :> ..., кат ва вида, ма ко знайте как бегам, ма бегааамм :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 я пък кат видя Алфа и си седя, седя и си викам добре че има VW Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 poznai кви рацери с голф 2 то кола с аеродинамика на бюро и ускорение на трамвай може ли да се нарече състезателна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 я, зеха се събират голфаджиите рацери :> ..., кат ва вида, ма ко знайте как бегам, ма бегааамм :Д бегаш,ама немоеш ни избягаш,много сме бързи с гоуфовете иначе аз летя ниско с една спартанска тройка с куция двигател. все още и оправям разни остатъчни дефекти следствие годините и и жабарската и експлатация,но никак не се оплаквам,чудничко е автомобилчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
nama Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 От където и да се погледне VW си е VW Ето нещо интересно за собствениците на Volkswagen, Audi, Seat, Skoda. По номера на рамата може да проверите кога е произведена колата ви, а освен това вади още много друга информация. Данните са абсолютно верни. ПРОВЕРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 бегаш,ама немоеш ни избягаш,много сме бързи с гоуфовете Чичо..., ку ми беши по-восока каручката, от пътя щях да излизам .. е миналото иукенд слизах от Бряновщица и там пътя един тесен... и гледам отдолу некво голф фърчи ма фърчи.., аз спирачки най-вдесно на пътя, он пак фърчи.., та ми лепна страничното огледало, за щастие остана непокътнато, а на онзи дефектно ли му беше кво му беше ма му се потроши и умрях от кеф, той па даже и не спря... Та с голф не съм се дърпал..., щот знам че тез гадове са откачени и ако тряя в мен ше се лепне но няя даде да го мина Иначе е засечено с друга като мойта жабарка, върви колкото голф2 2.0.., чак срам ме вата, ма поне се успокоявам, че голфо е по-лек. Айди и по-леку по хасвалтя, че и друго народ се търкаля по негу Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 VW Golf 3 1.6mi-75 коня(колко от тях са живи не се знае ) Като за кола на 250хил. километра и 13 години бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 VW Polo 2, 85-та, 1.3 бензин 55 коня, кабуратор ...... над 230 000 км е... но като за 1-ва кола ми е идялна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Пасат комби 1.6 89 година. Стара, но златна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Голф 3,1.6i AFT,GT,зелен . Не е кой знае какво,но ме вози и му се радвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Голф единичка пред разпадане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 ПО убаво от пасато нема бе ! ( като сме почнали да си говорим литературно ) моа требе само едно " i " да му се сложи отзад до TD то и ке стане фъртуна ама и така си бива - клатим се като шлеп у тиха река , въртим геврека и а когато трябва с алфи , рендета и голфета да се веем - имам си служебно магарцедес 2.8 CDI - пазете се - " мноу сум лошш " Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Дърт ПАСАТ-ор ,91-во наборче, 90 катърчета,бензинче Не му вярвам на километража колко са километрите ,ама си ме вози, а що багаж съм извозил ( 21 прозореца единички събира при свалени задни седалки) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Golf 2 1.6 D, mnogo qko ku4e na 22 godini(moje i da e pyrviq Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Голф 3 1.4 60 катърчета 93 набор добре е вози върви си прилично за двигателя и носи на товар въпреки , че е двуврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Голф 2 86г. дизелова печка 70 коня от които 40 куци и 30 сляпи към 350000км. Върви мам си джаса и вопще не я щадя, направо съм се изумил от издражливоста на тая каруца. Правя и от време на време ремонти ама като цяло е супер надежна кола, дори смятам че тва е наи здравия автомобил което VW е произвеждало някога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Голф 2 86г. дизелова печка 70 коня от които 40 куци и 30 сляпи към 350000км. Върви мам си джаса и вопще не я щадя, направо съм се изумил от издражливоста на тая каруца. Правя и от време на време ремонти ама като цяло е супер надежна кола, дори смятам че тва е наи здравия автомобил което VW е произвеждало някога. много си прав, едвали ще има друга такава кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 много си прав, едвали ще има друга такава кола Има - VW Passat 91 година - Бургас - Пловдив с 500мл. масло поради източване от недоброжелателни лица. След това нямаше никакви поражения! Е тва ако не е як двигател... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Passat III - 97 година с всички екстри, с метанец - тънка поста, много съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Пасат 1.6 88 мисля че беше, не съм сигурен (последните двойки които са). еми няма такава кола. Същата издръжливост като голфа, само че го товариш не като вол, ами като 3. И пак си върви. Миналата седмица му свалихме главата, за първи път разглобявахме двигателя. Караше си с оригиналните гарнитури, само тампона на карбуратора (също оригинален) се беше пукнал та течеше... Е тва ако не е здрав двигател, 20 години, от които последните 8-9 в семейството, яко, ама яко каране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serafim Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 VW Golf 4 1.6i 101 hp 16v 2000-та година всички екстри без кожен салон Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 голф 3 1,8 моно инжекция 75 кобили(спънатия мотор,дето му дават 1000000 километра ) 92 г,карам го от 2002 г. Вози ме завалийчето, къде ще иде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.