Jump to content
BulForum.com

Mirco SD

Recommended Posts

Micro SD, 512мб, телефонът е Нокиа 6234. Значи до днес никакви проблеми не ми правеше, даже супер си беше. Изведнъж без нищо да съм барал, ми изписа, че трябва да се форматира -> изтри всичките данни. След това, без да имам нищо на картата, пак трябваше да се форматира.След това пратих няколко песни на картата (които и преди бях пратил) и 2 си вървяха, 4 не можеше да ги разчете (.mp3) миналия път си вървяха.

Някакви идеи ?

P.S. Съжелявам, ако има тема, не успях да намеря ...

Micro SD, 512мб, телефонът е Нокиа 6234. Значи до днес никакви проблеми не ми правеше, даже супер си беше. Изведнъж без нищо да съм барал, ми изписа, че трябва да се форматира -> изтри всичките данни. След това, без да имам нищо на картата, пак трябваше да се форматира.След това пратих няколко песни на картата (които и преди бях пратил) и 2 си вървяха, 4 не можеше да ги разчете (.mp3) миналия път си вървяха.

Някакви идеи ?

P.S. Съжелявам, ако има тема, не успях да намеря ...

Виж дали не се е разместила , може да си го изпуснал,намести я и наблюдавай !

Виж дали не се е разместила , може да си го изпуснал,намести я и наблюдавай !
Няколко пъти я вадих, намествах я ... май не е от това... сложих оригиналната карта (64мб) и нямам проблем ... за сега :)

Няколко пъти я вадих, намествах я ... май не е от това... сложих оригиналната карта (64мб) и нямам проблем ... за сега :)

Ако е в гаранция я сменяй !

• 8 months later...

Имаме проблем с 1 GB Kingstone Micro SD карта сложена на Samsung D600.Проблема е следния: телефона си разпознава, че има сложена карта в него, но при опит да се запише нещо на нея - нищо не става.Има ли специален начин за записване на картата?Може ли да си правя клипчетата от телефона да се качват директно на картата или може само от компютъра да се качва информация?Картата не ми изписва, че е необходим формат.Мога да си правая в папките които са на картата други папки в тях, но не мога да слагам нищо в тях.

Възможно е просто аз да не разбирам начина по който трябва да се направи.. ?

Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете!Картата е купена преди 1 седмица, чисто нова.

Micro SD картите имат ли ключ? Ако има, пробвай да не е заключена. Макар че пък тогава няма да може да прави и папки, но все пак. Пробвай я на друго устройство (телефон/апарат). Ако имаш Card Reader, пробвай и през него да качваш и сваляш файлове. Ако се окаже, че проблема не е в картата, значи е в телефона :) Сигурен ли си, че телефона потдържа 1ГБ карти?

Може ли да се качва нещо на картата без Card Reader, в смисал директно през PC-то, чрез USB на телефона, когато картата е в него?Иначе имам приятели, които имат 1 GB памет на D600 и нямат проблеми.А и в магазина питах и казаха, че поддъража.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...