V.i.P Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Коко, аз пък ти желая една "оранжева британска" мечта да ти се сбъдне.. Знам, че го желаеш от много време. Иначе Авенсисите много плъзнаха из града, ама нормално - прекрасна кола, голяма, надеждна.. Направо муцка! Тук ти изказвам искрени благодарности и ти връщам с пожеланието за една Дойчовска 7-ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 отскоро съм с ландкрузер и съм доста доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Коко, аз пък ти желая една "оранжева британска" мечта да ти се сбъдне.. Знам, че го желаеш от много време. Иначе Авенсисите много плъзнаха из града, ама нормално - прекрасна кола, голяма, надеждна.. Направо муцка! Муцка си е я. От няколко седмици карам и аз такава и съм много доволен. И нали сега излиза новия модел та старите станаха невероятно евтини. отскоро съм с ландкрузер и съм доста доволен E те тва е сериозен автомобил. Завиждам ти благородно ... и не чак толкова благородно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 От 6 месеца карам Corolla Verso 1.8 VVTi Sol+, имам само едно оплакване, ако може да се нарече оплакване. За разлика от старата ми Corolla която на дисплея на борд компютъра имаше отделна секция за часа и външната температура и се виждаха постоянно, на тази за да видя външната температура (което лично на мен много помага в зимните месеци) сега трябва да се "лиша" от други показания като разхда на пример или оставащите ми километри. И ми се налага постоянно да превключвам. Да спомена само, че старата ми Corolla на 6 за години и 100'000 км не ми се е налагало да и направия никакъв ремонт (сменял съм само консумативи), дори и по окачването, а знаем какви са ни пътищата. И някой каза по-горе нешо за турската зглобка е и 2те са турска зглобка и е перфектна - Toyota и то Corolla от всякъде! Не спираите ако видите такава закъсала на пътя Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Момчета, правилно сте се ориентирали към японците. Имаме няколко тойоти, всичките до момента са много прилични, икономични и се карат яко и с кеф. Колегата V.I.P - такъв Авенсис като твоя го направих 180к.с.++ - тогава върви та се къса Всички д4д двигатели подлежат на наточване, което определено си заслужава Мойта Корола 1.4д4д е направих от 90к.с. на 115 някъде И вече над 60хил.км си е карам наточена - няма никакви грижи, не гори масло, а върви като луда и разхода си е същия, че в повечето случаи по-нисък. Какво повече да иска човек.... П.П. Този форум е готин, но в една тема е доооста трудно да се застъпят всичките въпроси и теми за колите ... За повече и по-точна информация вижте toyotabg.net - там са разискване повечето ви въпроси, а ако не, ще ви paste-на отговорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.