waren Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Хей шпунтовции и аз влизам в клуба имам зелена пунта mk2 1997 4 врати, elx 75 магаренца 16 v с инджекция Много съм доволен от тва зверче, много хубаво изпреварва TIR-овете дори и с климатика включен. Разхода е що годе приемлив градско 9 газ, 8 бендЗин Извънградско не съм я засичал, но разликата едва ли ще е повече от литър. До сега само едно гърне и газов изпарител съм сменил, други проблеми няма. Само 1 нещо не ми харесва....и то е, че друса има много твърдо окачване ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 От скоро и аз съм с 1,2 Спортинг 2001 . Ако сложа само по-ниски пружини ще прецакам ли оригиналните амортисьори. Ако да - от ГТ стават ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh0o7eR Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Здравейте колеги нов съм тук, и реших да не отварям нова тема и да пиша в тази, имам въпросната кола Фиат Пунто 1! Притеснява ме дали ако и взема гуми 195/50 Р15 няма да опират в калниците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 9, 2012 Author Share Posted April 9, 2012 Здравейте колеги нов съм тук, и реших да не отварям нова тема и да пиша в тази, имам въпросната кола Фиат Пунто 1! Притеснява ме дали ако и взема гуми 195/50 Р15 няма да опират в калниците? Аз съм със 185/55/14. Като ги поставя в някой калкулатор заедно със 195/50/15 и казва, че разликата в диаметрите е 17 мм -> не би трябвало да имаш проблем. Дори и 16-ки би трябвало да можеш да навреш на 40 да речем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.