Jump to content
BulForum.com

Metal Slug 3 i 4

Alex

Recommended Posts

Uploadvai !!!!!! :pirate :pirate :pirate

Аз имам MS3 и MSX който си бачкат на моя Mame32 v.62 :) Пробвай с тази версия.

Тук е Metal Slug 3. Ще ти кача само MSX тук. Който иска да качва, направил съм я достъпна за всеки. Надявам се че никои няма да не злоупотреби ;)

ОК. Аз ще кача MSX, ти качи MS4 в същата папка. Тази която не ти тръгва. Аз ще я пробвам и ако не ми тръгва и на мен ще пусна да се сваля от mame.dk ;)

Na mame.dk nali nqma romove.Ka4i,ako mojesh razbirase,mame32 v.62,4e ne mojah da go svalq,a puk Metal Slug 4 shte go kaja.

След като се регистрираш можеш да сваляш :) И .62 ще кача ;)

2 неща:

1. До колкото знам Metal Slug 4 го няма за Mame, аз имам една версия дето върви под NeoRage (емулатор за neogeo), но мисля че и вие имате същата.

2.Как по дяволите въобще влизате в mame.dk? Аз като се опитам да вляза и започв да мисли вечно и нищо не отяваря.

Абе, тука някой е сложил нещо наречено Metal Slug 5. Не бях чувал за такова нещо, ама май го има. Тъй или иначе, не върви под mame, а под NeoGeo ми казва че е нелегална версия. Гледам всички други rom-ове за NeoGeo вътре имат един .ТХТ, в който пише разни неща, само това няма. Каква е работата?

Runner, пробвах. Не става. За някаква част от секундата ми се показва прозореца на Mame и след това изчезва. Същото както и при моя Mame. Не знам защо така става.

МАЙНА!!! Ми аз 'къв mame съм свалял, съ ибъ в гъзъ кльощав! Дейба маамъ дейба!

...

Добре, вече съм спокоен. Аз знам и 'къв mame съм свалял, де, оня от официалния site, и си мисля че съм направил нещо. Бахти.

Тъй де, се едно. Най вече, ей сега ще пробвам и 4ката върви ли под mame, че аз имам само една за neogeo, и ако върви, убуу. Ако не, някой знае ли дали я има и за mame? А другия ми въпрос е, защо всички Metal Slug-ове бавят под mame, и мога ли да ги подкарам всичкиде за neogeo?

Мерси предварително!

Za Mame ima slednite slugove:

Metal Slug - Super Vehicle-001 mslug 1996 12.3 Mb

Metal Slug 2 - Super Vehicle-001/II mslug2 1998 16.32 Mb

Metal Slug 3 mslug3 2000 76.15 Mb

Metal Slug 3 (not encrypted) mslug3n mslug3 2000 1.62 Mb

Metal Slug X - Super Vehicle-001 mslugx 1999 26.56 Mb

Zashto bavqt ne znam, predi se e slu4valo da mi bavi igra kogato bqh na 400 mhz CPU, sq na noviq nishto ne e zasqklo.

Не бе, то не че не ми смогва машината. Пуснах да ми показва FPS и кове на 60. Ама самият емулатор така смята че трябва да изглежда. Не знам защо. Аз ползвам DOS-овски mame. Дали не е това проблема?

A, и знаеш ли как да подкарам 5-ицата под neogeo?

Не е болка за умиралка. По-ме яде да подкарам 4-ката за mame, ама май е време да почна да използвам друг mame, например mame32 или winmame. Може при тях да ги няма тия проблеми. Мерси ве пак, де, помогна ми да си подкарам играта.

А, да, знаеш ли някакъв друг емулатор който да има "EDGE ENHANCEMENT" като NeoRage? Не само "INTERPOLATION" (както mame). Много ми харесва тая технология, ама нищо друго не я ползва.

Не е болка за умиралка. По-ме яде да подкарам 4-ката за mame, ама май е време да почна да използвам друг mame, например mame32 или winmame. Може при тях да ги няма тия проблеми. Мерси ве пак, де, помогна ми да си подкарам играта.

А, да, знаеш ли някакъв друг емулатор който да има "EDGE ENHANCEMENT" като NeoRage? Не само "INTERPOLATION" (както mame). Много ми харесва тая технология, ама нищо друго не я ползва.

GOGO кадето съм качил MSX там има едно mame.rar Сваляш нега и играеш каквото ти душа сака. Това е v62 и е корава ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...