adibas Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 От трейлъра на филма се виждат уникални коли, просто няма такива возила...но защо ли ми се струва тъп сюжетът (тип: "убиват малкия брат и големият отмъщава)....и на трейлъра е показано как с обикновена кола (в смисъл не е булит от ф1, а няква спортна такава) един пич вдига над 200 мили в час - демек около 330 км/ч по обикновен селски път...а бе доста са се изхвърлили!!!Все пак колите си ги бива и мацките също. Та.... вижте за какво става въпрос Redline Trailer A бе тъп или не, ще се гледа на кино няма как N-joy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Актьорския състав ме радва + това сюжета се различа малко от малко от бързи и яростни.И катастрофите са много по-брутални.Филма ще радва според мене.И тука като гледам не става дума за това, дали тоя се опитва да мине бързи и яростни.Ако не забеляза тука не са тунерчета колите Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Хммм достатъчно бърз и катастрофен (в буквален смисъл) ми се видя - явно ще се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 ОО филма ще е разбиващ.Със сички тея коли и катасрофи.Особено тфа Енцо Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Актьорския състав ме радва + това сюжета се различа малко от малко от бързи и яростни.И катастрофите са много по-брутални.Филма ще радва според мене.И тука като гледам не става дума за това, дали тоя се опитва да мине бързи и яростни.Ако не забеляза тука не са тунерчета колите Не бе, аз не казвам,че искат да минат "Бързи и яростни" просто се чудя! Малко ми напомня на новото NFS, там също вкараха такива коли т.нар. exotic нали така!? А еее не знам за кво ама смятам, че филма ще е мн тъп и същевременно много зрелищен, ето защо смятам че няма да съжалявам когато го гледам - но задължително на кино! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Гледам вече се е появил в торента ама с такова качество не си заслужава да се гледа. Тези яки коли е грехота да се гледат на снежинки или черти или с трептене Дано скоро изкарат доброто качество. Айде бръм бръм ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 Гледам вече се е появил в торента ама с такова качество не си заслужава да се гледа. Тези яки коли е грехота да се гледат на снежинки или черти или с трептене Дано скоро изкарат доброто качество. Айде бръм бръм ... Аз смятам даже, че е грехота да не се гледа на кино! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 "В сравнение с този филм двете части на Fast & Furious изглеждат като The Godfather" Коментар в IMDB Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 ОО филма ще е разбиващ.Със сички тея коли и катасрофи.Особено тфа Енцо >>> 1 <<< Може и да няма Енцо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roomster Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 а някой знае ли кога ше излиза по кината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Тези как са потрошили ферарито и поршетата... На мен и на части да ми ги метнат няма да ги откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 >>> 1 <<<Може и да няма Енцо.... Енцо има,но ше го разбият в определен етап на филма.В сайта даже го пише .Бахти мазохистите майна.Както каза Фибамана-тфа ферари и на части да ми го дадът пак ша го зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Филма вече го има в тракера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Според мен не си заслужава такива хубави коли да се гледат с такова качество... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Според мен не си заслужава такива хубави коли да се гледат с такова качество... съгласен съм с теб качеството е много гадно но пък филма си е як Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Според мен ще е интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 този филм е 2 неща NFS Most Wanted & NFS Carbon btw .. soundtrack-овете може ли да ми дадете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Sorry za angl. azbuka...Ne 6te da raboti fonetikata tuka a pak na normlaen Bg ne moga da pi6a Ta za filma : Ako trqbva 2 puti 6a og gledam lo6o i dobro ka4estvo...ama s toq treilar Ne moga da 4akam za po dobro ka4estvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Това сериял ли ще е или нормален филм и скоро дали ще го има в бг ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Това сериял ли ще е или нормален филм и скоро дали ще го има в бг ? Нормален филм е. Има го в торента, но е с гадно качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Това сериял ли ще е или нормален филм и скоро дали ще го има в бг ?Като гледам ще си е игрален филм. И ще е много луд ... изпревариха ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 заслужава ли си да се гледа,по добър ли е от бързи и яростни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Da ti kaja zavisi kvi avtomobili obi4a6 pove4e ...Tuneri - S upgreidi i t.n Ili Exotichni koli koito sa samo 4ista skorost....Ina4e Filma e mn. zariben dori i lo6oto ka4estvo...Oba4e tro6eneto na koli ...NAI QKOTO KOETO SAM VIJDAL NQKOGA ! (kato se ima an predvid 4e obi4am da gledam po4upeni Ferarita) ...PURE ADRENALIN (kazano s 2 dumi) EDIT: Po bobur li e ot Fast and Furious...Mislq 4e en moje da se sravnqvat predpolojenie 4e sa 2 razli4ni tipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 ve4e ima DVDRip.XViD filma e mnogo qk,samo kraq malko kuca6e. Обърнахте ли внимание когато нашия човек скачаше с мотор пред един влак,как забавиха скоростта,а влака направо летеше,да кажем мотора се е движел с 200 , ами влака !? - 1500 или повече ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Тоя филм е толкова тъп,че чак вдлъбнат Абсолютна кино-чалга,ефектите са гола водица...Не случайно User Rating: 3.1/10 в IMDB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.