Botev1912 Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Чудех се къде да пусна темата, но си е точно софтуерна. Имам един оригинален диск на Taxi 1 (френския), който не може да се превърта нито на компютър, нито на ДВД. Може само да се скипват чаптери. Не мога ли с няква програма да го фиксна и да го запиша на друг диск, за да може да се превърта, Пробвах с DVD Shrink, но не става нищо различно Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Пробвай с DVD Decrypter. Ако сваляш в IFO режим трябва да пипнеш настройките на режима и да маркираш tools -> settings -> ifo mode и там в options маркираш всичко започващо с remove. (PUO значи prohibited user operations) Надявам се да ти свърши работа Иначе DVD Remake Pro ще ти свърши работа, но е по-голяма играчка. edit: след като прочетох поста на samkijot, видях каква голяма глупост съм написал , съжалявам. Програмата е DVD Remake Pro, къде съм се бил отплесна и аз незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Чудех се къде да пусна темата, но си е точно софтуерна. Имам един оригинален диск на Taxi 1 (френския), който не може да се превърта нито на компютър, нито на ДВД. Може само да се скипват чаптери. Не мога ли с няква програма да го фиксна и да го запиша на друг диск, за да може да се превърта, Пробвах с DVD Shrink, но не става нищо различно т.е. не можеш да превърташ на кадър? аз досега такова нещо не съм срещал, но пробвай да го рипнеш и след това да го заредиш в dvdremakepro. там ще ти покаже дали има някакви грешки в структурата. програмата е много добра и е точно за тази цел - да редактира структурата на двд-то. веднъж я използвах за едно прецакано двд, което бях свалил. имаше преплетени chapter-и (или нещо от тоя род) и доколкото си спомням правеше проблем при плейването, но вече не си спомням точно какъв. въпроса е, че с програмата го оправих ... а ако проблемът не е от самата структура на двд-то (което по-скоро не ми се вярва, тъй като казваш, че двд-то е оригинално), то тогава самия самия диск нещо може да е прецакан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.