Boev Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Значи проблемът ми е, че си играех с юзерите и създадах но юзер на който сложих парола. След рестартиране на пс-то като натиснах на ADMIN ми пойска и там парола а там не съм задавал такава.... ако някой може да ми помогне как да е разбия или как да влезна в админа ще съм му много благодарен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Аз също имам горе-долу сходен проблем като този на колегата. Проблема при мен е че всеки път като си пускам компютъра ми изкарва Martin и Guest. И това се появи от както нещо барниках..като си пусна Мартин всичко е ок. Как да го оправя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Control Panel > User accounts > Guest > Turn off the Guest Accoun Правиш последователно стъпките и изключваш акаунта и след като рестартираш трябва автоматично да ти влиза в "Мартин" . Аз си оправих проблема. Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Control Panel > User accounts > Guest > Turn off the Guest AccounПравиш последователно стъпките и изключваш акаунта и след като рестартираш трябва автоматично да ти влиза в "Мартин" . Аз си оправих проблема. Може да затворите темата. Мерси дано стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.