sMARTBomber Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Днес ми пристигна почти двойна сметка от нормалното. На приятели - също. Дали има логично обяснение или просто поредната издънка в отчитането на сметки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Не думай...пак ли....вече започвам да се стряскам (понеже досега 2 пъти ми е идвала сметка за 300+ лв., при ежемесечен среден разход около 120...140), а още не съм ходил да плащам този месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Тва било от новите електромери Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Тва било от новите електромери Те не са ли от няколко месеца, не ми се вярва да е от тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Провери си датите, на които е направено засичането. Защото тия от енергото май решиха да няма точна дата на засичане и е когато му скимне на инкасатора. Та може да са ти от началото на единия до края на другия месец и реално да ти идва сумата за двата наведнъж. На мен за този месец е 32 лв, при средно 50, та другия месец пак ще има рзправии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Ако всичко е нормално другия месец ще имаш по-малка сметка от обичайното. И на нас ни го направиха тоя номер. Платихме рекордно голяма сметка за февруари(170 лв.), а сметката за март е 50 лева. Пишат си ги както им падне май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Нали трябва да си избият отнякъде инвестицията за новите електромери. Правят засичания не за 28 дни, а за 40 и няколко и оттам идва всичко. Правят се на китайци и после се чудят защо им бяха надраскани колите и сградата Моята сметка и тя е завишена, но отчетния период ми е 42 дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.