Jump to content
BulForum.com

Неочаквано завишение на сметките за тока този месец...

sMARTBomber

Recommended Posts

Днес ми пристигна почти двойна сметка от нормалното. На приятели - също.

Дали има логично обяснение или просто поредната издънка в отчитането на сметки... :confused

Не думай...пак ли....вече започвам да се стряскам (понеже досега 2 пъти ми е идвала сметка за 300+ лв., при ежемесечен среден разход около 120...140), а още не съм ходил да плащам този месец... :cry

Провери си датите, на които е направено засичането. Защото тия от енергото май решиха да няма точна дата на засичане и е когато му скимне на инкасатора. Та може да са ти от началото на единия до края на другия месец и реално да ти идва сумата за двата наведнъж. На мен за този месец е 32 лв, при средно 50, та другия месец пак ще има рзправии.

Ако всичко е нормално другия месец ще имаш по-малка сметка от обичайното. И на нас ни го направиха тоя номер. Платихме рекордно голяма сметка за февруари(170 лв.), а сметката за март е 50 лева.

Пишат си ги както им падне май ;)

Нали трябва да си избият отнякъде инвестицията за новите електромери. Правят засичания не за 28 дни, а за 40 и няколко и оттам идва всичко. Правят се на китайци и после се чудят защо им бяха надраскани колите и сградата :) Моята сметка и тя е завишена, но отчетния период ми е 42 дни...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...