tango Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 единственото,което знам за тази жена е че е била преподавател в Английската а сега има фирма за изпращане на студенти в чужбина някой знае ли къде се намира офисът и Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 казва се Джулия. преподавател по немски език. офисът и се намира отдясно на онова за дюнери и сандвичи "Фкусно" срещу бингото. след новия търговски център на 3-я етаж. тя им подготвя документите за чужбина. като посредник е и върши нелоша работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Aко е жена на възраст, с тъмна коса и въпросната сграда се намира след новия магазин Versace до пекарна Pan, то 3 пъти вече виждам репортери там. Незнам какво има, незнам и защо са там, но са доста . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Юлия се казва, Джулия и е нещо като сценичен псевдоним Ако изключим това, че съдира по сто кожи, няма фиксиран ценоразпис и си измисля цени според човека.....върши работа. Честно казано не бих се възползвал от услугите и втори път/ доволен бях, но тогава минах по друга линия, но като знам как процедираше с други хора /. А и оформянето на документи е изключително елементарно, всеки може сам да си свърши тази работа....само трябва да чете внимателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.