Jump to content
BulForum.com

Най-малката издънка в родословието на последната българска династия...

abortivus

Recommended Posts

И кво ти пука как се казва? Ако ще и Али-Ахмед да го кръстят. Гледайте си малко във вашата паница и не се занимавайте с хорските работи толкова.

Ако беше внука на съседа - кво ми пука, ако ще Гърди да го кръсти... Но ако измрат всичките му роднини на това дете - на теория тоест - той ще има претенции към българската корона. Не мисля, че е удачно да се казва Хасан с оглед на историята на страната, част от чиято държавна традиция е. Най-малкото е проява на лош (отвратителен) вкус. Ако не друго.

Е каква корона? То тая корона дори символично значение вече няма. Да е жив и здрав и да се радват там хората. Едва ли ще го интересува след 20 години примерно България. Даже може да се прави, че няма нищо общо с нас както са тръгнали нещата. Виж бих се притеснил ако съседа почне да си кръщава децата Хасан и т.н.

Какви претенции,ква българска корона ?

Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

Семейстовото на Симеон са обикновени светски личности,които за съжаление успяха да вземат доста от бившите "царски" владенияпо време на управлението си.Ако ще и Ахмед-Али-Доган да го кръстят т'ва дете не ме интересува.Само да си ходят в Гърция с Мунъос и да се махнат веднъж завинаги от България.

Виж кво... аз знам какво е България. Но тази династия е част от историята на България и представлява символ на нейната държавност. Където и да отиде, каквото и да прави - Симеон е титулуван "цар на България", или "бивш цар на България". Синовете му са принцове. Техните деца също. Дори и чисто символично да е - те са свързани с държавността ни. И един от тях да се казва Хасан... При тази история дето я имаме... при положение, че предците му са водили България във войни с хасановци...

Така че споко - не съм тръгнал да го правя цар. Не бързайте да се правите на републиканци...

Тук се съгласявам - аналните отверстия явно така са се отворили, че и до този исторически резил ще стигнем. "Царското семейство" отдавна доказа, че е тук само и единствено с цел обогатяване. Който е учил история знае, че преди много столетия още е имало бракове-сделки, но пък да лепнеш тва име в тая рода.....

Има да се въртят великите в гробовете си..... Но пък като че ли свикнаха......

"Макар и родът на Иван Асен II да прекъсва скоро съществуването си като българска династия, мнозина негови членове вливат кръвта на Асеневци във вените на монарси, йерарси и висши аристократически фамилии, някои от които, например в Италия, имат живи представители и днес. "

След тях ако не ме лъже паметта последният истински кръвен наследник на династията е Михаил

тва хасан ми звучи кат некоя рязана карабина... :angry:

Не си заслужава да се коментира , за пореден път и надявам се за последен се уверихме , че простотията във висшето общество няма граници .

Но все пак да не забравяме , яе живеем в демократично общество и всеки има право да си кръщава децата както си иска . Колкото и да е жалко и смешно на пръв поглед Християнче с името Хасан . Ами можеше да го кръстят и Осман паша даже , на Доган би му харесало сигурно той първо го е поздравил

Какви претенции,ква българска корона ?

Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

Семейстовото на Симеон са обикновени светски личности,които за съжаление успяха да вземат доста от бившите "царски" владенияпо време на управлението си.Ако ще и Ахмед-Али-Доган да го кръстят т'ва дете не ме интересува.Само да си ходят в Гърция с Мунъос и да се махнат веднъж завинаги от България.

С много неща не си запознат , а като не си запознат по добре не ги коментирай . Нека не спорим как пада монархията в България при какъв референдум и какви условия , както и коя година . Разбирам , че нямаш и идея за живота на обикновенния гражданин по това време . За това те съветвам прочети някъде.

Второ много ми е интересно какво ще правят в Гърция тези хора , как ти хрумна за Гърция .

Спирам до тук и те оставям ако имаш желание да се информираш , а не да коментираш некомпетентно.

Аман от (псевдо) национализъм... :angry:

И Джинджипляктор да го кръстят няма да имате повече хляб на масата,нито по-малко.

Немога да разбера от къде тоя ентосиазъм да обсъждате неща,които не ви засягат пряко.Много свободно време или.....

Не може да се каже, че е последната българска династия, защото княз не се избира като булка из кръчмите на Австрия. Ясно е, че тая фамилия само злини е направила на България, това не ме учудва.

"Царското семейство" отдавна доказа, че е тук само и единствено с цел обогатяване.

Тъй си е...не вярвам някой да си мисли, че по случай раждането+кръщаването, кралското семейство на Мароко ще им подари детска количка или ританки? :bgrin:

тва хасан ми звучи кат некоя рязана карабина... :angry:

Ами нищо чудно и да го резнат като поотрасне малко...вече нищо не може да ме изненада... ;)

Немога да разбера от къде тоя ентосиазъм да обсъждате неща,които не ви засягат пряко.Много свободно време или.....

Ако се огледаш в тази секция, повечето теми (напр. Биг (Вип) брадъра, М-айдъла и останалите щуротии) не ни засягат лично...ама си пишем в тях...лаф мо'а'бет да става... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...