People = Shit Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Пускам тази тема с цел популяризация на сайта, който завърших преди 2 дена и вече е факт ! Ние сме трима идиоти на колела от Пловдив, заедно караме много често и решихме да си направим нещо като тиймче ... Разгледайте сайта ако искате да научите повече за нас, приемат се мнения и критики.... приемат се мнения и критики www.cycle-idiots.com Have fun Поздрави: Агоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Абе аз го гледах туй преди да го пуснете .... само един въпрос кво се цели с тоя сайт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Абе аз го гледах туй преди да го пуснете .... само един въпрос кво се цели с тоя сайт ? Ми може би популяризация + тфа много хора могат да се зарибят покрай нас и да почнат да се занимават с тфа което и ние .... и друго има, създаваме си връзки с много други зарибени по тая тема, изобщо има много цели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 А какво общо имате с Гаваза? Да не е баща/ чичо и т.н. на някой от вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ky Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 хахаха пичове смешни сте как може да правите сайт с най простата програмка за сайтове ... WEB PAGE MAKER хахахахааххаах иначе е добро браво но това ме разочарова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 хахаха пичове смешни сте как може да правите сайт с най простата програмка за сайтове ... WEB PAGE MAKER хахахахааххаах иначе е добро браво но това ме разочарова off има ли някакво значение на ква програма са правили сайта, кво смешно има да направиш сайт на WEB PAGE MAKER .... някои хора и на тази не могат ? иначе евала за сайтчето на мен ми харесва,като се освободя ще го разгледам малко по-подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ky Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 хихи ми кво да се прави иначе добри трикчета правите особено тва 180 ми допада,но тези скоци на жълтара рампа ... аз ги хвърлям над метър е мухата ще ви каже с 1 дума браво отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Ferante няма значение ю mita6ky кво да направя че не разбирам от html езика .... за това използвах най-простия генератор, направих си дизайна на фотошоп и си го сглобих Иначе за рампите ... сори пич, зарибявам се едва от 3 месеца нормално да отскачаш повече Myxa-TePoPuCT прав си няма значение с къв генератор съм правил сайта важно е съдържанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ky Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 прав си но е готин.Ще зема да си поръчам от деб дизайн е па аз скачам от 2 месеца кажи речи просто талант това ми е в кравта успехи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Сайта е мноо як.Браво.Разбрах от сайта че имате магазин в скоро време ще ви пратя един приятел който има проблеми с задната капла Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 awe skoro 6a doida s bika da mi opravite kaplata.Ot toq magazin si zex koleloto nali ima6e i edna tema za "magazina v ki4uka" ili ne6to podobno. ne e li su6tiq toq magazin va6iq? eto i temata http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=40486 Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted May 20, 2007 Author Share Posted May 20, 2007 awe skoro 6a doida s bika da mi opravite kaplata.Ot toq magazin si zex koleloto nali ima6e i edna tema za "magazina v ki4uka" ili ne6to podobno. ne e li su6tiq toq magazin va6iq? eto i temata http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=40486 Абсолютно си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.