RubbeR_HeaD Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 някой да ре регнат в moneybookers за да ми обясно някои работи ? едит. или по точно как от сайта мога да си прехварля пари в epay.bg (щото праа само обратното) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 някой да ре регнат в moneybookers за да ми обясно някои работи ?едит. или по точно как от сайта мога да си прехварля пари в epay.bg (щото праа само обратното) за да можеш да прехвърляш от Moneybookers->ePay.bg трябва да имаш IBAN на микросметката т.е. да си регистриран клиент от потребителско ниво 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Ползвам го за трансфер в чужбина и съм много доволен. От електронното си банкиране (на моята банка) си зареждам сметката в Moneybookers, като парите се появяват за около 3-4 дена. И от Moneybookers сметката ми към друга такава, прехвърлянето е мигновенно. Получаването на пари става в обратния ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Някой ми беше казал че за да се регистрираш ти искат лична карта вярно ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Не, но аз исках да си сменя държавата, в която съм регистриран и ми поискаха да им пратя на факс първата стр. от месечното извлечение на банката, която съм регистрирал в Moneybookers, като потвърждение. Таботят с всички (или почти) банки в БГ и човек трябва да има обикновенна банкова сметка само. Просто и лесно...и проверено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Ползвам го за трансфер в чужбина и съм много доволен. От електронното си банкиране (на моята банка) си зареждам сметката в Moneybookers, като парите се появяват за около 3-4 дена. И от Moneybookers сметката ми към друга такава, прехвърлянето е мигновенно. Получаването на пари става в обратния ред. е питам аз за обратния ред !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 http://www.moneybookers.com/app/faq.pl?gid=9 Регистрираш си банковата сметка и казваш "Свали всички пари от moneybookers в локалната ми банкова сметка" и парите съфват след 3-4 дена в сметката ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Ето още подробно инфо на български http://www.prognozi.com/?mode=moneybookers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 http://moneybookers.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 мда благодаря на всички ... научих се ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Внимавайте с трансферите на невалидни сметки, защото пращаш пари на БГ курс а после, като се окаже че да речем нещо си объркал, ти ги refund-ват на международен курс и се губят пари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.