Jump to content
BulForum.com

Moneybookers

RubbeR_HeaD

Recommended Posts

някой да ре регнат в moneybookers за да ми обясно някои работи ?

едит. или по точно как от сайта мога да си прехварля пари в epay.bg (щото праа само обратното) :)

някой да ре регнат в moneybookers за да ми обясно някои работи ?

едит. или по точно как от сайта мога да си прехварля пари в epay.bg (щото праа само обратното) :)

за да можеш да прехвърляш от Moneybookers->ePay.bg трябва да имаш IBAN на микросметката

т.е. да си регистриран клиент от потребителско ниво 3

Ползвам го за трансфер в чужбина и съм много доволен. От електронното си банкиране (на моята банка) си зареждам сметката в Moneybookers, като парите се появяват за около 3-4 дена. И от Moneybookers сметката ми към друга такава, прехвърлянето е мигновенно.

Получаването на пари става в обратния ред.

Не, но аз исках да си сменя държавата, в която съм регистриран и ми поискаха да им пратя на факс първата стр. от месечното извлечение на банката, която съм регистрирал в Moneybookers, като потвърждение.

Таботят с всички (или почти) банки в БГ и човек трябва да има обикновенна банкова сметка само. Просто и лесно...и проверено!

Ползвам го за трансфер в чужбина и съм много доволен. От електронното си банкиране (на моята банка) си зареждам сметката в Moneybookers, като парите се появяват за около 3-4 дена. И от Moneybookers сметката ми към друга такава, прехвърлянето е мигновенно.

Получаването на пари става в обратния ред.

е питам аз за обратния ред !!!

• 3 weeks later...

Внимавайте с трансферите на невалидни сметки, защото пращаш пари на БГ курс а после, като се окаже че да речем нещо си объркал, ти ги refund-ват на международен курс и се губят пари!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...