Dreamer Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Прокрадва ми се една идея да направим нов подфорум, в който всеки да може да се обсъжда кулинарни рецепти, заведения и всякакви напитки. Доста често когато ни се прияде нещо ново търсим рецепти в нета и в много случаи отговорите идват от някой форум и са доста полезни. Та какво ще кажете, добра идея ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Не, но стига да не е в Others няма да ми пречи на мен лично. Просто ще го скрия като другите, които не ме интересуват :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Гласувам с две ръце "ЗА" ! Много добра идея.На мен лично ще ми е от голяма полза един такъв подфорум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Добра идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Бройте и мен към каузата Има доста неща да се понаучим взаимно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 тва за заведенията ми допада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 За кулинарен инвалид като мен би било добре да науча нещичко от тоя форум ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Всъщност, ако е като булфлийт форума нямам нищо против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Напитки = алкохол = много почитатели = голяма боза = поредното флудване на форума По-добре да си останем без Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Дам определено подкрепям Дриймъра за идеята. Ще стане яко. Е ако няма спам..просто ще е странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 И аз подкрепям каузата с осем ръце .Би било добре да има раздел,от където да научим някой друг хубав коктейл или пък някоя лесна и вкусна манджа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Правете го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Аз пък искам подфорум за животни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Molq te dreamer napravete! Mnogo obi4am kulianriqta i si gotva redovno 6te mi e interesno da spodelqm i da nau4avam recepti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Поредната простотия ама да има ... очаквам скоро да се обсъжда и подфорум за дрехи щото много шивачи има във форума. Примерно и аз обичам да шия ако има някой дет обича също да плете и бродира може да ми пише на лично да обсъдим положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Поредната простотия ама да има ... очаквам скоро да се обсъжда и подфорум за дрехи щото много шивачи има във форума. Примерно и аз обичам да шия ако има някой дет обича също да плете и бродира може да ми пише на лично да обсъдим положението Очевидно мнозинството не е съгласно с теб, доста доволно бих казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Има достатъчно сайтове, от които можете да научите за кулинарни рецепти и подобни неща. Този форум не се нуждае от повече от 2 теми по този въпрос - 1 за любими ястия и коктейли и другата за добри заведения. Други ден раздел за атомна физика ли ще се появи? Това, че повечето от гласувалите - да, не са си направили добра преценка дали наистина има нужда от лиготии или не. И дори някои от тях сигурно никога няма да пишат там. Не му е тук мястото просто. Сайтове по тоя въпрос, предавания по телевизията, колкото искате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 мхм, а форумът ни за какво е? според теб с каква цел е създаден форъмът ни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 abe aide i ot men edno pozitivno da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Аз съм против, много от потребителите още нямат "култура на постване" и новият форум ще стане от кулирания и напитки на манджа с грозде Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 По-скоро отделни подфоруми и за двете... някак не ми се иска да влеза да гледам рецепти и форума да е наводнен от обясненията на Пеньо и Ганьо как варят ракия. А пък заведенията още по-малко мисля имат връзка с такъв подфорум. В общи линии кулинарните теми ще са кът и ще се изгубят покрай алкохолните, така че нека или са отделни подфоруми, или кулинарията хич да я няма Иначе отделен подфорум за кулинария - ЗА (напитки/заведения съм безразличен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Поредната простотия ама да има ... очаквам скоро да се обсъжда и подфорум за дрехи щото много шивачи има във форума. Примерно и аз обичам да шия ако има някой дет обича също да плете и бродира може да ми пише на лично да обсъдим положението Очевидно мнозинството не е съгласно с теб, доста доволно бих казал. Аз доволно бих добавил, че обичам да снимам! Нека направим отдел и затова. А за шиенето, ще е добре да науча някой друг бод, онзи ден ми се скъса калъфа на апарата. А сега сериозно - много ми е интересно, че повечето хора си мислят, че светът се върти около този форум. http://forum.bg-mamma.com/index.php?board=11.0 Сто и шейсет страници. За готвене. С малко акъл и гугъл, още десетки сайтове на тази тема. http://kulinar.gbg.bg/ http://zavedenia.gbg.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Очевидно мнозинството не е съгласно с теб, доста доволно бих казал. Аз доволно бих добавил, че обичам да снимам! Нека направим отдел и затова. А за шиенето, ще е добре да науча някой друг бод, онзи ден ми се скъса калъфа на апарата. А сега сериозно - много ми е интересно, че повечето хора си мислят, че светът се върти около този форум. http://forum.bg-mamma.com/index.php?board=11.0 Сто и шейсет страници. За готвене. С малко акъл и гугъл, още десетки сайтове на тази тема. http://kulinar.gbg.bg/ http://zavedenia.gbg.bg/ Всеки яде и пие, не всеки снима. Поради тази причина хората купуват ония дървета Praktica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Гласувах "за" - би било хубаво. Иначе тук започвам да се чувствам като във супермаркет... Секция "козметика", секция "напитки", секция "захарни"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 И аз съм за ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.