mitzev.com Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Здравейте форумци! имам една платка FIREWIRE - rh1394-a006 с VIA чипсет. Драйвертите са на дискета, която се е скапала и не се чете. Ако някои от Вас има такава платка и драйвери ще съм много благодарен да ми ги прати ... на www.mitzev.com ми пише e-mail адреса ... Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Здравейте форумци! имам една платка FIREWIRE - rh1394-a006 с VIA чипсет. Драйвертите са на дискета, която се е скапала и не се чете. Ако някои от Вас има такава платка и драйвери ще съм много благодарен да ми ги прати ... на www.mitzev.com ми пише e-mail адреса ... Камен ако си с Windows XП не ти трябват driver-и за 1394 ако си с такъв Win и не ти се разпознава картата - значи има проблем с нея!! имаше една серия 1394 които в device manager се разпознава с удивителна не е проблем - картата би трябвали да работи! за Win98 досега не ми се е налагало да слагам 1394 и не знам дали има поддръжка изобщо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.