Jump to content
BulForum.com

Да гласуваме за едно Бг.момиче в една класация

kodi

Recommended Posts

Здравеите на всички. Мила е едно много мило и красиво момиче, което участва в международен конкурс за модели. Моля посетете този саит и я подкрепете. Ще отнеме само две кликвания.

Това е нашето момиче

Тенкю от нейно име ,Вие сте номер едно

Здравеите на всички. Мила е едно много мило и красиво момиче, което участва в международен конкурс за модели. Моля посетете този саит и я подкрепете. Ще отнеме само две кликвания.

Това е нашето момиче

И аз гласувах сега остава само и да ни запознаеш! :D

И аз дадох глас за нашето момиче нека да пробие в Л.А. Тя е добра реклама за България. Не всяко очарователно Бг. момиче ще има такъв рядък шанс.Давай Мила ти си номбър УАН

Моля Ви :punk дайте своя глас за едно красиво Бг. девой4е тя има нужда от ващият глас и едва ли друг път ще има такъв шанс.Не ве пич не е крокодил ,знаеш ли какви Американски крокодили са успели да пробият,или пък Италианки ,те били леко космати ама имат лоби там и така преуспяват а нашето има само образа си в огледалото .Е не е кой знае какво но ако искате вижте и по- грозните (който не го е страх) ЕЙ ТУКА- ЦВЪК

Моля Ви :punk дайте своя глас за едно красиво Бг. девой4е тя има нужда от ващият глас и едва ли друг път ще има такъв шанс.Не ве пич не е крокодил ,знаеш ли какви Американски крокодили са успели да пробият,или пък Италианки ,те били леко космати ама имат лоби там и така преуспяват а нашето има само образа си в огледалото .

Aquila предполагам визира първата снимка, която е меко казано анти-реклама.

Aquila предполагам визира първата снимка, която е меко казано анти-реклама.

Нямаме ли правила за максимален размер на подписа? Ако не- би трябвало да имаме. Тая снимка на OP... :Д Иначе според мен не е кой знае какво.

• 3 weeks later...

Тази "Мила" ми е мн антипатични - не знам как ви харесва - независимо че е българка, няма нищо общо с българската красота!

Това е нашето момиче

Тенкю от нейно име ,Вие сте номер едно

Пич съжалявам но колкото и да съм пиян не мога да харесам този крокодил :allien

Братле, тази е по-хубава, но от снимките си личи че са професионални, а пак и нашата Мила, някои сигорен ли е че е българка?

П.С. И аз гласувах, кво да ва праа!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...