Jump to content
BulForum.com

търся човек за продавач в денонощен магазин

Recommended Posts

търси се момче за работа в денонощен магазин нощна смяна , започва се на 400лв с тенденция за покачване ако работи с желание , осигуряване на минималната работна заплата , трудов договор.

работи се по следният начин смените се разпределят така : 2дена работи , 2 дена почива работното време е от 8 до 8 като стои само зад щанда има си човек които да му носи каквото свърши .

възможно е и хора без опит да се опитат да работят , важното е да имат желание за няколко дни ще бъдат научени.

за повече подробности на ПМ ;)

така понеже получавам доста ПМ-и а не очаквах да има такъв интерес ето ви адреса и телефона на магазина да отидете на място или да се обадите да питате каквото ви интересува , щом има толкова много кандидати тези които имат стаж са с предимство пред другите

магазина се намира на ул.Младежка N24 , до ресторант ЕКСТАЗ

телефон в магазина :

...................................

• 2 months later...

понеже едното момче отива да работи в гърция отново търся човек за подробности на ПМ , условията са същите ;)

понеже едното момче отива да работи в гърция отново търся човек за подробности на ПМ , условията са същите ;)

az sum navit ,nqmam opit v tazi profesiq ,no ina4e sum rabotil na mnogo drugi rabotni mesta,

osnovno fizi4eski trud de,student sum i mi trqbva to4no takava rabota.

ako vse o6te tursite 4ovek skype - onlindeath , po cql den moje da me tursite.

az sum navit ,nqmam opit v tazi profesiq ,no ina4e sum rabotil na mnogo drugi rabotni mesta,

osnovno fizi4eski trud de,student sum i mi trqbva to4no takava rabota.

ako vse o6te tursite 4ovek skype - onlindeath , po cql den moje da me tursite.

Аз те изпреварих, писах му още вчера :devil

намери се момче , но нека модераторите да не затварят темата в другият ми магазина едното момче накрая на месеца отива в гърция и пак ще трябва да си търся човек

Az se interesuvam ot rabotata rabotil sum 2 godini katro prodava4 v denono6ten magazin i 2 godini kato servitior imam opit s rabotata s hora i s klientite!!!!!!! Samo 4e iskam da popitam kato sum na 17 godini i 11 meseca moga li da po4na rabotaa ako o6te se tursi 4ovek de !!!!

пак търся човек за работа в другият ми магазин , стартова заплата 350лв , работи се 2 дена , 2 дена се почива , от 8 до 8 магазинчето е малко работата не е тежка , трудов договор , осигуровки

който има интерес - ПМ

магазина се намира в тракия зад мебелна къща до ресторант романтик

• 3 weeks later...
пак търся човек за работа в другият ми магазин , стартова заплата 350лв , работи се 2 дена , 2 дена се почива , от 8 до 8 магазинчето е малко работата не е тежка , трудов договор , осигуровки

който има интерес - ПМ

магазина се намира в тракия зад мебелна къща до ресторант романтик

спешно се търсят хора

А ти знаеш ли, че е незаконно да ти работят хората по 12 часа?

а ти знаеш ли че не ме интересува мнението ти , никой не съм задължил да работи за мене има още милион фирми в пловдив аз пускам обявата който се интересува работи , който не негова воля

а и определено не е незаконно има хора по летищата които работят по 24 часа така че ........ ;)

В момента работя в интернет зала и смените по 12ч. не са проблем, но да питам какви са условията и има ли нещо за разпускане през дългото работно време като телевизор например? Работил съм и в Метро и знам как стоят нещата в тая сфера, само дето там се плаща повече за нощна смята както си е по закон и на празници се плаща двойно, при вас така ли е? Също не разбрах за кой магазин търсиш хора и колко са парите 350 или 400лв. + минималните осигуровки, говорим за чисти пари нали ?

намерен е човек темата може да се затвори

Работил съм и в Метро и знам как стоят нещата в тая сфера, само дето там се плаща повече за нощна смята както си е по закон и на празници се плаща двойно, при вас така ли е?

:blink:

няма такъв закон който да ме задължава колко да плащам , аз прелагам работата , заплатата е над минималната така че вече е въпрос на гледна точка дали парите са малко или много , а и никой не е длъжен да приема условията , има хиляди други места на които можеш да работиш

не се заяждам просто отбелязвам

няма такъв закон който да ме задължава колко да плащам , аз прелагам работата , заплатата е над минималната така че вече е въпрос на гледна точка дали парите са малко или много , а и никой не е длъжен да приема условията , има хиляди други места на които можеш да работиш

не се заяждам просто отбелязвам

Всъщност има... Друг е въпроса, че не се спазва. Най-голямата трагедия на тази държава е, че не се спазва трудовото законодателство. Как да има после растеж на стандарта като всеки се осигурява на минималната и още има хора, които приемат работа за 200 лв на месец...

П.П. Да не говорим, че самия ти пост си е заявка за нарушение на закона. Длъжен си да ги осигуряваш на колкото им плащаш(по закон), нали знаеш?

П.П.П. И аз не се заяждам... просто отбелязвам...

знам че съм длъжен но при положение че никой не го прави защо и аз да го правя , въпроса с осигуряването се поставя още като дойде човека да работи , друг е въпроса дали него го устройва ако ли не има други хора които осигуряват и на 2000лв , а някои които изобщо не осигуряват , никой не съм вързал на сила да работи а смятам че давам добра заплата като съпоставим колко е работата през ноща

както и да е намерен е човек

Темата е затворена по желание на zlobil. Намерен е човек, който ще работи - моля престанете да го спамите на ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...