iv_laz Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 bati i tapoto uveli4enie a bg kvo 18 k max da sq spokoino si digah okolo 80-85 bgna dostpna+ sam i kvo nqkvi si mizerni 10 -15 k uveli4enie lokal za smetka na bg to mn blagodarq napravo sam vazhiten nemoga mqsto da si namerq ot radost i tva ne v kavi4ki tqbvashe da go sloja mi napravo neznam <{POST_SNAPBACK}> Явно не си много наясно с нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Е аз що не съм паднал под 80к от БГ на Д+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 mi neznam we pichove 2-3 dena prez denq mi e skapan neta ot vsqka de ei sq obache di gnah 105k ot bol bg qvno e bilo vremenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Еми откакто е увеличението не съм падал под 106к от бг и локал:-) От време на време нашите момчета от ЕК ръчкат нещо, но то е нормално. Това трябва да ви успокоява - значи се прави нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Незнам къде е проблема, обаче всеки ден по 1-2 часа нещо не ми работи нет-а. Нали там на модема, където пише "Cable", ако свети значи има нет? На мен ми свети , обаче скайп не е онлайн, Ай си кю-то и то, а ве не работи нета ... някой може ли да каже къде е проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 awe teq visio pak li se ebawat we ne moga da otworq 2 4asa bb-team.org 1 <1 ms <1 ms <1 ms 41.gw.ggbit.net [84.252.41.1] 2 1 ms 1 ms 1 ms gateways-peering1.Evrocom.Net [217.10.240.177] 3 154 ms 18 ms 1 ms ATM-1-0-b1.pl.evrocom.net [212.104.111.33] 4 3 ms 3 ms 3 ms b1-highway-to-internet.Evrocom.Net [217.10.240.206] 5 405 ms 433 ms 509 ms Ge1.router12.evro.net [83.148.73.173] 6 9 ms 10 ms 6 ms juniper-2.evro.net [80.72.64.66] 7 6 ms 6 ms 8 ms router-7.evro.net [80.72.64.65] 8 5 ms 7 ms 7 ms bb-team.org [80.72.80.141] Trace complete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Незнам къде е проблема, обаче всеки ден по 1-2 часа нещо не ми работи нет-а. Нали там на модема, където пише "Cable", ако свети значи има нет? На мен ми свети , обаче скайп не е онлайн, Ай си кю-то и то, а ве не работи нета ... някой може ли да каже къде е проблема ? <{POST_SNAPBACK}> Обаждаш се на поддръжка и казваш къв ти е проблема . A и ако само cable ти свети , как очакваш да имаш нет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 какво става с "кабелния" ИНТЕРнет? скорост от средно 4-5 к си е направо ужас .... интересно ми е как всички са тръгнали да обсъждат някакви си нелегални сървъри и по този начина да предизвикват "глад" за content, а да не се забелязва, че външният е станал shit-ня Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 интересно ми е как всички са тръгнали да обсъждат някакви си нелегални сървъри и по този начина да предизвикват "глад" за content, а да не се забелязва, че външният е станал shit-ня Сигурно ни подготвят психически от ЕК, за да понесем по-лесно удара на БТК по външния трафик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 интересно ми е как всички са тръгнали да обсъждат някакви си нелегални сървъри и по този начина да предизвикват "глад" за content, а да не се забелязва, че външният е станал shit-ня <{POST_SNAPBACK}> аз съм го забелязал тва. на + тарифите май си е колкото е по договор просто всичко се е юрнало да сваля от вън и затва става шитня Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 ... просто всичко се е юрнало да сваля от вън и затва става шитня <{POST_SNAPBACK}> мда, т'ва има резон .... не знам, но ако не им направят отнякъде да теглят и да облекчат външния, аз лично не виждам смисъл да плащам повече ... даже мисля утре да отида да подам заявка за Д, а пък после ще му мисля. btw на Д+ съм в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 мда, т'ва има резон .... не знам, но ако не им направят отнякъде да теглят и да облекчат външния, аз лично не виждам смисъл да плащам повече ... даже мисля утре да отида да подам заявка за Д, а пък после ще му мисля. btw на Д+ съм в момента <{POST_SNAPBACK}> аз може би и тоя месец щее изчакам да видя какво ще стане и ако няма от къде да се сваля, и аз минавам на Д за мирк и yahoo да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 ... само заради торентите се двоумя ... ама един месец съм изкарвал и преди без да тегля много много Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 аз може би и тоя месец щее изчакам да видя какво ще стане и ако няма от къде да се сваля, и аз минавам на Д за мирк и yahoo да има <{POST_SNAPBACK}> И аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 мда, т'ва има резон .... не знам, но ако не им направят отнякъде да теглят и да облекчат външния, аз лично не виждам смисъл да плащам повече ... даже мисля утре да отида да подам заявка за Д, а пък после ще му мисля. btw на Д+ съм в момента <{POST_SNAPBACK}> az ve4e tva i napravih misleh i az da izdyrja 1 mesec o6te na D+ da iz4akam, ama si vikam kvo li da 4akam nqma smisyl tolkova meseci 4akah i ni6to, za tova maj na D, sledva6iq mesec iuzcqlo se izkliu4vam ot EK osven ako ne izmislqt ne6to, ama mnogo se symnqvam da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Абе хора - някой сваля ли то сайта с филмите ??? Защото от вчера вечерта както си свалях и цък няма никой и днс като се прибрах от работа и като опитах да си досваля филма пак не ми сваля нищо. даже нищшо не отваряше като дам download бутона!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 I pri men e taka ot sutrinta.Dano go opravqt barzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 I pri men e taka ot sutrinta.Dano go opravqt barzo. <{POST_SNAPBACK}> Ами щом е от сутринта значи не може да се говори за "бързо" оправяне Иначе и при мене е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Кво стана пак с тоя нет ве външния е сууууупер в гъза и прекъсва през 1 минута Само при мен ли е този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 И не само външния ами и БГ то се прецака.Аз нито един сайт не мога да отворя свястно Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 при мен не е от днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Кво стана пак с тоя нет ве външния е сууууупер в гъза и прекъсва през 1 минута Само при мен ли е този проблем? <{POST_SNAPBACK}> A бе и при мен е нещо такова от одеве. Не мога да си свърша работата като хората, но не е чак толкова, че да се застрелям. Т.е. трае се. Пък и май обърка темата, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Men sashto me iznervqt. Moje li da sa tolkova zle, to napravo ne se trae. Ami na 4ovek moje da mu trqbva. Vse pak nikoi ne plashta, za da ima net kogato ne mu trqbva i da nqma kogato mu trqbva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Мразя, когато някой направи нещо такова, но: http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=33669 ...четете, бе хора, четете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Мда - за да ви успокоя, щото знам, че българина му олеква като разбере, че и другите са зле - в момента на БТК връзките са на същото дередже. Така че - всички чакаме някой гъз по трасето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.