Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

bati i tapoto uveli4enie a bg kvo 18 k max da sq spokoino si digah okolo 80-85 bg

na dostpna+ sam i kvo nqkvi si mizerni 10 -15 k uveli4enie lokal za smetka na bg to mn blagodarq napravo sam vazhiten nemoga mqsto da si namerq ot radost i tva ne v kavi4ki tqbvashe da go sloja mi napravo neznam

Явно не си много наясно с нещата. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Еми откакто е увеличението не съм падал под 106к от бг и локал:-) От време на време нашите момчета от ЕК ръчкат нещо, но то е нормално. Това трябва да ви успокоява - значи се прави нещо:)

Незнам къде е проблема, обаче всеки ден по 1-2 часа нещо не ми работи нет-а. Нали там на модема, където пише "Cable", ако свети значи има нет? На мен ми свети , обаче скайп не е онлайн, Ай си кю-то и то, а ве не работи нета ... някой може ли да каже къде е проблема ? :huh:

awe teq visio pak li se ebawat we ne moga da otworq 2 4asa bb-team.org

1 <1 ms <1 ms <1 ms 41.gw.ggbit.net [84.252.41.1]

2 1 ms 1 ms 1 ms gateways-peering1.Evrocom.Net [217.10.240.177]

3 154 ms 18 ms 1 ms ATM-1-0-b1.pl.evrocom.net [212.104.111.33]

4 3 ms 3 ms 3 ms b1-highway-to-internet.Evrocom.Net [217.10.240.206]

5 405 ms 433 ms 509 ms Ge1.router12.evro.net [83.148.73.173]

6 9 ms 10 ms 6 ms juniper-2.evro.net [80.72.64.66]

7 6 ms 6 ms 8 ms router-7.evro.net [80.72.64.65]

8 5 ms 7 ms 7 ms bb-team.org [80.72.80.141]

Trace complete.

Незнам къде е проблема, обаче всеки ден по 1-2 часа нещо не ми работи нет-а. Нали там на модема, където пише "Cable", ако свети значи има нет? На мен ми свети , обаче скайп не е онлайн, Ай си кю-то и то, а ве не работи нета ... някой може ли да каже къде е проблема ?  :huh:

Обаждаш се на поддръжка и казваш къв ти е проблема . A и ако само cable ти свети , как очакваш да имаш нет ?

какво става с "кабелния" ИНТЕРнет?

скорост от средно 4-5 к си е направо ужас .... :angry1

интересно ми е как всички са тръгнали да обсъждат някакви си нелегални сървъри и по този начина да предизвикват "глад" за content, а да не се забелязва, че външният е станал shit-ня

интересно ми е как всички са тръгнали да обсъждат някакви си нелегални сървъри и по този начина да предизвикват "глад" за content, а да не се забелязва, че външният е станал shit-ня

Сигурно ни подготвят психически от ЕК, за да понесем по-лесно удара на БТК по външния трафик... :woot

аз съм го забелязал тва. на + тарифите май си е колкото е по договор :bgrin: просто всичко се е юрнало да сваля от вън и затва става шитня :huh:

... просто всичко се е юрнало да сваля от вън и затва става шитня :huh:

мда, т'ва има резон .... не знам, но ако не им направят отнякъде да теглят и да облекчат външния, аз лично не виждам смисъл да плащам повече ... даже мисля утре да отида да подам заявка за Д, а пък после ще му мисля.

btw на Д+ съм в момента :D

мда, т'ва има резон .... не знам, но ако не им направят отнякъде да теглят и да облекчат външния, аз лично не виждам смисъл да плащам повече ... даже мисля утре да отида да подам заявка за Д, а пък после ще му мисля.

btw на Д+ съм в момента  :D

аз може би и тоя месец щее изчакам да видя какво ще стане и ако няма от къде да се сваля, и аз минавам на Д :) за мирк и yahoo да има :P

btw на Д+ съм в момента  :D

az ve4e tva i napravih :P

misleh i az da izdyrja 1 mesec o6te na D+ da iz4akam, ama si vikam kvo li da 4akam nqma smisyl tolkova meseci 4akah i ni6to, za tova maj na D, sledva6iq mesec iuzcqlo se izkliu4vam ot EK :huh:

osven ako ne izmislqt ne6to, ama mnogo se symnqvam da stane ;)

• 3 months later...

Абе хора - някой сваля ли то сайта с филмите ??? Защото от вчера вечерта както си свалях и цък няма никой и днс като се прибрах от работа и като опитах да си досваля филма пак не ми сваля нищо. даже нищшо не отваряше като дам download бутона!!!

Кво стана пак с тоя нет ве :angry1 :angry1 :angry1 външния е сууууупер в гъза и прекъсва през 1 минута :angry1 :angry1 Само при мен ли е този проблем?

Кво стана пак с тоя нет ве :angry1  :angry1  :angry1 външния е сууууупер в гъза и прекъсва през 1 минута :angry1  :angry1 Само при мен ли е този проблем?

A бе и при мен е нещо такова от одеве. Не мога да си свърша работата като хората, но не е чак толкова, че да се застрелям. Т.е. трае се. ;) Пък и май обърка темата, а?

Мда - за да ви успокоя, щото знам, че българина му олеква като разбере, че и другите са зле - в момента на БТК връзките са на същото дередже. Така че - всички чакаме някой гъз по трасето...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...