Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

Незнам кво става с download-a ама аз без да имам никакъв download пинга ми към локалния gateway 212.104.100.1 е между 550 ms и 950 ms. Оправя се за 10мин и после пак става километричен.... :angry1 :angry1 :angry1

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
ако имаш предвид нали е премахнато онлайн гледането отговора е не е. то може и да ти тръгне ама ще върви като слайд шоу

Абсолютно съм съгласен, но при мен въобще не тръгва. ;)

Към вареза винаги е константа около 96-112 (дигнали са го +16К)

samo edno 6te kaja SME6NO E SME6NO E :excl: :lol: to dori ne e 16k ami maj 8k

sega igraq online igri i pinga e super naakan

neka EK da poglednat tarifite i promociite na konkurenciqta osobeno 6. Тарифен план

aaa i kym wareza ne vinagi e konstanta v4era ve4erta nese sredno 40k ot 8080 nqma da kazvam kyde e pri4inata

Иди си пусни тогава :)

И как за 18 лева дават *****3.6 килобайта***** т.е. точно колкото dial-up, а за 42лв - _25 пъти_ повече? No, way, a?

Че то гигабит дава 3.5 пъти повече от тия 3.6 килобайта :laughing: за същата цена.

Neznam za6to no na posleduk neta e super v ****.Dva dena podred v 00:00 mi spira neta za okolo 15-20 min.Mnogo 4esto me diconectva.I ne minavaite sas nomera slab ti e signala zvanni na neznam si koi da ti go uveli4at.

Neznam za6to no na posleduk neta e super v ****.Dva dena podred v 00:00 mi spira neta za okolo 15-20 min.Mnogo 4esto me diconectva.I ne minavaite sas nomera slab ti e signala zvanni na neznam si koi da ti go uveli4at.

Ми като не искаш да те минават с номера за слабия сигнал зими звънни на съппорта. Ако не оплаквай се може и някой да те чие.

Ако имате проблеми пишете от кой район на града сте, като се олаквате тука, за да разберем дали е по райони проблема. Аз в момента тегля от локала с 1/5 от скоростта по договор...

Видях, че дриймър е писал в една затворена тема, че тука били усетили хората увеличение на ъпа на + тарифите. Еми за дауна да, обаче за ъпа увличение не съм усетил - а вие?

Братовчед ми каза, че е вдигнат ъплоуда на I+ също, затова казах така. Иначе не знам дали наистина е така и с колко. Трябва да тествате :)

As sam na D+ i teglia mnogo riadko s nad 100K. Osven tova mislia, 4e e kraino vreme naistina lokalnia trafik da se napravi pone tolkova, 4e da se gledat filmite online. Vsi4ki ostanali dostav4ici sa go napravili ve4e.

Баси,пак се прецака нета!Тоест не се прецака,ами ето какво стана:

На ГигаБит съм и по договор трябва да тегля с 300Кб/с...а до преди 1 седмица теглих с 375-400кб/с! :bgrin: Нещо се оправи,да му се невиди...тегля с 300! :cry

Кой квото иска да си говори но за мен и много мой приятели гигабита си е най-якия нет

Така е, само че лошото е, че вече няколко пъти намалява скоростта към локала вместо да става обратното. В момента е 300к и най-вероятно лятото ще падне още.

В момента тегля с нещо около 105-110 кб/с  :excl:  това увеличение ми харесва :punk  ;)

И на мен ми харесва ,ама като не мога да гледам филмите онлайн ,както трябва ,няма много голям ефект.

Баси,пак се прецака нета!Тоест не се прецака,ами ето какво стана:

На ГигаБит съм и по договор трябва да тегля с 300Кб/с...а до преди 1 седмица теглих с 375-400кб/с! :bgrin: Нещо се оправи,да му се невиди...тегля с 300! :cry

незнаех че warez.ru е нета

Къде съм писал такова нещо?!?! :blink: То се разбира какво съм искал да кажа.

bati i tapoto uveli4enie a bg kvo 18 k max da sq spokoino si digah okolo 80-85 bg

na dostpna+ sam i kvo nqkvi si mizerni 10 -15 k uveli4enie lokal za smetka na bg to mn blagodarq napravo sam vazhiten nemoga mqsto da si namerq ot radost i tva ne v kavi4ki tqbvashe da go sloja mi napravo neznam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...