Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Аз имам един въпрос.

Нормално ли е при постоянното увеличение на скорости да се поучава, така че аз от 2 месеца на тарифа Икономична + = 50лв. + ДДС, да дърпам междунареден 8-10kb/s и може би 150 при късмет от локалния?

След следващото увеличение на скоростите ще успея ли да си върна старата скорост???

Аз съм на ggbit и съм доволен.От Варез с I-net Explorer(Flashget) тегля с около 400 kbit/sec. на тарифата от 18 ле'а.А като тегля с Mozzila(без Flashgot),скоростта е около 500-600 kbit/sec. B)

Крайно време е да се ореже високата скорост на ggbit към warez.ru и да се вдигне на плюсовите тарифи. Не може за 18 лева на ggbit да се дърпа по-бързо отколкото за 60 лева на ЕК...

Крайно време е да се ореже високата скорост на ggbit към warez.ru и да се вдигне на плюсовите тарифи. Не може за 18 лева на ggbit да се дърпа по-бързо отколкото за 60 лева на ЕК...

може, защото на ик+ се сваля много по-бързо от гигабит от БГ и чужбина. Ако се ореже локала на гигабит и нищо не остава. По тая логика на златна трябва локала да стане 1 мб, щото златната е 160 лв

Ами и аз забелязвам увеличение на локала ( Д+) ,някъде към 108КБ ми е .Обаче пробвах да си пусна филм онлайн да видя сега дали ще накъсва - изобщо не иска да почне да ми се зарежда дори.Да не е премахнато онлайн гледането на филмите ?

Ами и аз забелязвам увеличение на локала ( Д+) ,някъде към 108КБ ми е .Обаче пробвах да си пусна филм онлайн да видя сега дали ще накъсва - изобщо не иска да почне да ми се зарежда дори.Да не е премахнато онлайн гледането на филмите ?

малко трудно онлайн с 100 к, трябват поне 250-300, а за безпроблемно и повече

момчета как ви е нет-а бе от 20-30 минути много зле при мен. д+ съм :)

лелееей при мен е ЛОМ нета лом майна... :angry1 и аз съм достъпна брат и при мен е зле много :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...