Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
от Warez.ru c 400-500к,oт Mbox.tv-4-5 мб,от BG-to m/y 30-50к,от външен 20-30к

На gigbit 18 лв повече от доволен сам  :punk

az ot warez s 360-380kb/s ot mbox.tv ne sam darpal do sq i neznam s kolko darpa a ot data.bg s 1-2 max 3 kb/s

Явно един от двамата лъже :) Все си мисля че по ниската скорост е по реална за насраното ггбит :P

еми стойте си на евроком,пак няма да ви изглеждат високи тия скоротсти,в Квартал Христо Смиренски,всички които са на гигибит,на 18лв,свалят с 30-50 от БГ,ама и аз да плащах 30лв и да дърпам от датата с 5-6 и на мен щеше да ми се струва невъзможно,а за снимката нз каде се прави иначе с удоволстивие

az ot warez s 360-380kb/s ot mbox.tv ne sam darpal do sq i neznam s kolko darpa a ot data.bg s 1-2 max 3 kb/s

нещо е прецакано,невъзможно е поне мин с 20(когато е пиков час и то) БГ-то,а за другите вземете една брошурка да видите,а на 36 от гигабит ..сваляш с околко 80-100 от БГ-тата(преди бях на нея,но не ми трява толкова бърз нет)

кво ме занимвате с глупости,първо не свалям с флашгет,второ той винаги сваля малко от връзката, ако не знаете..

Стига си говорил глупости бе човече .... Като сваляш с на Ие - Сейв Таргет Ас , връзката прогресивно намаля , докато стигне до нормалната , дори и под нея . С ФлашГет , колкото ти е в началото , толкова и в края на даунлоад-а .

Незнаеш как се прави снимка , а искаш да ни обедиш ,че разбираш повече от нас ?

не искам,да убедя никога че разбирам,повече от който и да е,аз не мога да разбера,защо ми е да ви лъжа,за да се направя на "гъзар" че дърпам с повече от колкото е вдействителност,просто замилете се има ли нужда да лъжа,ама вие си разтягайте лукуми и говорете глупости,като знаете всеки с колко дърпа защо изобщо сте отворили темата(поне така излиза)? обеждавате хората те с колко свалят!

Слагаш Флашгет , пускаш от дата-та някакъв филм да се сваля , изчакваш 1 минута , след това натискаш Print Screen , отиваш в Paint ,даваш Edit - Paste , save-ваш картинката (JPEG,JPG формат , защото са най-малки така ) и после ни показваш снимката ...

Сега свалям един фаил, аз съм на 28 лв на GG. и съм близо до смирненски. Ще ви покажа с колко свалям, макар че преди пак бях показал. И ония пич иска да ми каже, че сваля по бързо от мен :blink:

едит: ЕТО ЗА ЛЮБОПИТНИТЕ

Аз съм на 18 лв тарифа на Евроком и свалям с около 15-18 Кб/с.Ама не ги разбирам много,тъй че мога и да греша....

Аз съм на 18 лв тарифа на Евроком и свалям с около 15-18 Кб/с.Ама не ги разбирам много,тъй че мога и да греша....

Толкова е. Само едно не разбирам, защо толкова играе скоростта?

И аз съм на същата тарифа, но средната ми скорост е 19-20Кб/с.

• 5 weeks later...

Абе да ви запитам, тези дето са на Д+, с колко сваляте днес? :confused

До вчера мах. дърпах с 90 днес средно с 107кб\с. :rolleyes:

На Гигабит съм -- 18 лв.

От Уареза - 380кбс

От Датата - 12кбс

За мен това е доволна работа :D

Абе да ви запитам, тези дето са на Д+, с колко сваляте днес? :confused

До вчера мах. дърпах с 90 днес средно с 107кб\с. :rolleyes:

ми може да се сетиха, че ни обещаха увеличение...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...