Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

Аз сега пък съм на достъпна и ми сваля с 18К, а не с 20. И то от както беше увеличението, защо така?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Az sam s GigaBit i teglq s 390Kb ot warez  B) , no ne mi tragvat igrite v localnite sarvari na evrocom. :confused

da ve znam nali vie ste pisanite iai4ica na EK (ops GIGASHIT) maminite sin4eta, za tva svalqte s 300k a za nas ne ostava i za nqkvi vy6livi 30k 6e 4akame pak meseci ;)

ma si imate strahoten forum ti4kaj tam da se opla4i6, ei sq i az 6a namina da se posmeq, kakvi biseri sa se izsipali :music

Пичове аз сам кам гига бит на 35лв и теглиа с 500к сега чакам да доидат да ме варжат за визио за 40лв ште имам 2000к

Браво на теб!За твое сведение това е тема само за абонатите на ЕК ;) И аз съм на ГГБит, ама не съм тръгнал да обяснявам с колко тегля и т.н.Имаме си "форум" иди там и се хвали колкото ти душа иска :wir

Едно предложение към модераторите:отбележете по някакъв начин, че това е тема само за абонатите на ЕК и да спрат другите изказвания и излишен спам!

И моят пост се явява един вид спам, така че по преценка на модовете може да бъде изтрит!

vie pak teq deto sti na visio i na ggbit tolkova li nqmate forumi vie deto da pi6ete i da si se hvalite koi s kolko svalq.az sam na D+ svalqm s 90k i 4akam ve4e vtora sedmica taka obe6tanoto uveli4enie na +tarifi .ama kvo da se pravi 6te 4akam .pak prez minalata godina dosta pati uveli4iha skorostite.i vse pak tova e kabelen net. trqbva da sme dovolni i na malkoto uveli4enie .prosto kato ne ti haresva na evrocom otiva6 si smenq6 neta na ggbit ili visio a ne samo da mranka6 kolko bila niska skorostta i tam pobodobni

ma si imate strahoten forum ti4kaj tam da se opla4i6, ei sq i az 6a namina da se posmeq, kakvi biseri sa se izsipali 

Aма наистина, форума им е страшен. Днес видях за какво става въпрос. Всеки нерегистриран дори, може да се оплаче. Мога да ги напсувам и нищо няма да стане. Там е пълна анархия.

Трябва вече и евроком да се замислят за по-големи тарифи. Има вече къде, къде по-големи конкуренти.

tva za Visioto za 18leva verno li ima takava tarifa we,verno li 4e s neq se teglilo ot wareza s 1000K(znam 4e ot drugite s 4k,ne midavaite imeto na saita)a kajete mi verno li e tva ili izob6to ne???????

До колкото знам във визиото най-ниската тарифа е 42 лв. и сега са почнали да пускат някакви по-евтини тарифи да привлечат повече хора.

e не е така... БГ-17-18, интерн.- 12-13к... а ъплоада към warez.ru- 2MB... :)

знам за кво ти е тоя ъплоад като не можеш да свалиш нищо от външен :) бтв сигурно и аз ще мина на ггбит.нет на 28лева горе-долу кви са скоростите

забрави international 2kb/s БГ Peer 7-8kb/s

ти пък се изказа. Вчера пуснах едновременно download от nvidia.com - 12 k, data.bg - 16 k, warez.ru - 380 k, и пуснах филм от mbox.tv и всичко си вървеше нормално. И ъплоада към warez e 2-3 MB

И второ който си мисли че евроком и гигабит са различни неща жестоко се лъже. Дори работниците дето прекарват нета са едни и същи

Здравеите искам да попитам някои друг има ли проблеми с Downloada днес?Аз съм на достъпна и днес като пусна да тегля нещо и скороста ми постоянно варира от 0 до 50 КВ/s :angry1 :confusedДаже в момента почти е на 0КВ/s :devil :devil

Не съм компетентен по този въпрос, но знам че по някое време ще се оправи. Аз принципно давам срок 1 ден от дата-та на несвалянето това правило бачка за повечето сайтове за някои срокa е по-кратък от рода на 2-3 часа.

От няколко дни интернета ми е изключително бавен :sick Само аз ли съм така зверски прецакан ? :confused Имам загуба на пакети варираща около 30% и нагоре. И най странното е че когато свалям нещо от вареза го свалям що годе нормално (30К>90) със доста порекъсвания. Но когато се мъча да влезна в някоя страница и трябва да чакам 10минути и накрая да ми каже че не може :ph34r: :sick това се отнася дори и за вареза.Отваря се от време на време и не всеки сайт :( Някои да има такива проблеми ?

От няколко дни интернета ми е изключително бавен  :sick  Само аз ли съм така зверски прецакан ?  :confused  Имам загуба на пакети варираща около 30% и нагоре. И най странното е че когато свалям нещо от вареза го свалям що годе нормално (30К>90) със доста порекъсвания. Но когато се мъча да влезна в някоя страница и трябва да чакам 10минути и накрая да ми каже че не може  :ph34r:  :sick това се отнася дори и за вареза.Отваря се от време на време и не всеки сайт :( Някои да има такива проблеми ?

И при мен е така, ама не го изживявам толкова :punk макар че нищо чудно и това да стане :throw:

Я аз да ви питам - с колко теглите от data.bg??? От вчера на обяд няма мникой, преди това скоростта варираше от 0.8 до 30 - 40К

Някой друг има ли проблем с тях или съм само аз и да почвам да звъня :)

Само дето има едно нещо като ограничение на трафика. Представи си, че е отграничен трафика към дата.бг от евроком, а не от дата.бг Както Вено каза там за следенто на трафика и т.н, представи си, че е наложено ограничение.Аз затова питам други имат ли проблем с data.bg

Само дето има едно нещо като ограничение на трафика. Представи си, че е отграничен трафика към дата.бг от евроком, а не от дата.бг Както Вено каза там за следенто на трафика и т.н, представи си, че е наложено ограничение.Аз затова питам други имат ли проблем с data.bg

няма ограничение на трафика спокойно. сигурно съм свалил над 100гб от торентите на арената и все още си свалям с 90кб. иначе от дата.бг свалям с 30, което е малко сравнение с другите бг сайтове ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...