break Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Аз сега пък съм на достъпна и ми сваля с 18К, а не с 20. И то от както беше увеличението, защо така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Аз сега пък съм на достъпна и ми сваля с 18К, а не с 20. И то от както беше увеличението, защо така? <{POST_SNAPBACK}> pi4 i az sam taka,ama ko da se prai,za 18 lea sry za 6liokavicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnie_Walker Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 az pyk s nikolko ne svalqm segaina4e svalqm s 90k i sym na D+ ama ne sym dovolen i iskam da svalqm s 120k+ <{POST_SNAPBACK}> Az sam s GigaBit i teglq s 390Kb ot warez , no ne mi tragvat igrite v localnite sarvari na evrocom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Az sam s GigaBit i teglq s 390Kb ot warez , no ne mi tragvat igrite v localnite sarvari na evrocom. <{POST_SNAPBACK}> da ve znam nali vie ste pisanite iai4ica na EK (ops GIGASHIT) maminite sin4eta, za tva svalqte s 300k a za nas ne ostava i za nqkvi vy6livi 30k 6e 4akame pak meseci ma si imate strahoten forum ti4kaj tam da se opla4i6, ei sq i az 6a namina da se posmeq, kakvi biseri sa se izsipali Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 I az sam kam ggbit,ot wareza teglq s 380 kb/s ,a ot mbox teglq s 3.5 mb/s ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 I az sam kam ggbit,ot wareza teglq s 380 kb/s ,a ot mbox teglq s 3.5 mb/s ! <{POST_SNAPBACK}> забрави international 2kb/s БГ Peer 7-8kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 забрави international 2kb/s БГ Peer 7-8kb/s <{POST_SNAPBACK}> e не е така... БГ-17-18, интерн.- 12-13к... а ъплоада към warez.ru- 2MB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_maxman Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Пичове аз сам кам гига бит на 35лв и теглиа с 500к сега чакам да доидат да ме варжат за визио за 40лв ште имам 2000к Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 tva za Visioto za 18leva verno li ima takava tarifa we,verno li 4e s neq se teglilo ot wareza s 1000K(znam 4e ot drugite s 4k,ne midavaite imeto na saita)a kajete mi verno li e tva ili izob6to ne??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Пичове аз сам кам гига бит на 35лв и теглиа с 500к сега чакам да доидат да ме варжат за визио за 40лв ште имам 2000к <{POST_SNAPBACK}> Браво на теб!За твое сведение това е тема само за абонатите на ЕК И аз съм на ГГБит, ама не съм тръгнал да обяснявам с колко тегля и т.н.Имаме си "форум" иди там и се хвали колкото ти душа иска Едно предложение към модераторите:отбележете по някакъв начин, че това е тема само за абонатите на ЕК и да спрат другите изказвания и излишен спам! И моят пост се явява един вид спам, така че по преценка на модовете може да бъде изтрит! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap_m Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 vie pak teq deto sti na visio i na ggbit tolkova li nqmate forumi vie deto da pi6ete i da si se hvalite koi s kolko svalq.az sam na D+ svalqm s 90k i 4akam ve4e vtora sedmica taka obe6tanoto uveli4enie na +tarifi .ama kvo da se pravi 6te 4akam .pak prez minalata godina dosta pati uveli4iha skorostite.i vse pak tova e kabelen net. trqbva da sme dovolni i na malkoto uveli4enie .prosto kato ne ti haresva na evrocom otiva6 si smenq6 neta na ggbit ili visio a ne samo da mranka6 kolko bila niska skorostta i tam pobodobni Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 ma si imate strahoten forum ti4kaj tam da se opla4i6, ei sq i az 6a namina da se posmeq, kakvi biseri sa se izsipali Aма наистина, форума им е страшен. Днес видях за какво става въпрос. Всеки нерегистриран дори, може да се оплаче. Мога да ги напсувам и нищо няма да стане. Там е пълна анархия. Трябва вече и евроком да се замислят за по-големи тарифи. Има вече къде, къде по-големи конкуренти. tva za Visioto za 18leva verno li ima takava tarifa we,verno li 4e s neq se teglilo ot wareza s 1000K(znam 4e ot drugite s 4k,ne midavaite imeto na saita)a kajete mi verno li e tva ili izob6to ne??????? <{POST_SNAPBACK}> До колкото знам във визиото най-ниската тарифа е 42 лв. и сега са почнали да пускат някакви по-евтини тарифи да привлечат повече хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 e не е така... БГ-17-18, интерн.- 12-13к... а ъплоада към warez.ru- 2MB... <{POST_SNAPBACK}> знам за кво ти е тоя ъплоад като не можеш да свалиш нищо от външен бтв сигурно и аз ще мина на ггбит.нет на 28лева горе-долу кви са скоростите Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Тук можеш да полу4и6 повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marti G Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Аз тегля с 10500 kps и ако не ми вярвате имам Screenshot !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 забрави international 2kb/s БГ Peer 7-8kb/s <{POST_SNAPBACK}> ти пък се изказа. Вчера пуснах едновременно download от nvidia.com - 12 k, data.bg - 16 k, warez.ru - 380 k, и пуснах филм от mbox.tv и всичко си вървеше нормално. И ъплоада към warez e 2-3 MB И второ който си мисли че евроком и гигабит са различни неща жестоко се лъже. Дори работниците дето прекарват нета са едни и същи Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Здравеите искам да попитам някои друг има ли проблеми с Downloada днес?Аз съм на достъпна и днес като пусна да тегля нещо и скороста ми постоянно варира от 0 до 50 КВ/s Даже в момента почти е на 0КВ/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Не съм компетентен по този въпрос, но знам че по някое време ще се оправи. Аз принципно давам срок 1 ден от дата-та на несвалянето това правило бачка за повечето сайтове за някои срокa е по-кратък от рода на 2-3 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 От няколко дни интернета ми е изключително бавен Само аз ли съм така зверски прецакан ? Имам загуба на пакети варираща около 30% и нагоре. И най странното е че когато свалям нещо от вареза го свалям що годе нормално (30К>90) със доста порекъсвания. Но когато се мъча да влезна в някоя страница и трябва да чакам 10минути и накрая да ми каже че не може :ph34r: това се отнася дори и за вареза.Отваря се от време на време и не всеки сайт Някои да има такива проблеми ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 От няколко дни интернета ми е изключително бавен Само аз ли съм така зверски прецакан ? Имам загуба на пакети варираща около 30% и нагоре. И най странното е че когато свалям нещо от вареза го свалям що годе нормално (30К>90) със доста порекъсвания. Но когато се мъча да влезна в някоя страница и трябва да чакам 10минути и накрая да ми каже че не може :ph34r: това се отнася дори и за вареза.Отваря се от време на време и не всеки сайт Някои да има такива проблеми ? <{POST_SNAPBACK}> И при мен е така, ама не го изживявам толкова макар че нищо чудно и това да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Аз дърпам от www.warez.ru с 200 кб/сек и ми се струва бавно ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Я аз да ви питам - с колко теглите от data.bg??? От вчера на обяд няма мникой, преди това скоростта варираше от 0.8 до 30 - 40К Някой друг има ли проблем с тях или съм само аз и да почвам да звъня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Проблема си е напълно в датата, а и щом другите сайтове са ти нормални няма повод да звъниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Само дето има едно нещо като ограничение на трафика. Представи си, че е отграничен трафика към дата.бг от евроком, а не от дата.бг Както Вено каза там за следенто на трафика и т.н, представи си, че е наложено ограничение.Аз затова питам други имат ли проблем с data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Само дето има едно нещо като ограничение на трафика. Представи си, че е отграничен трафика към дата.бг от евроком, а не от дата.бг Както Вено каза там за следенто на трафика и т.н, представи си, че е наложено ограничение.Аз затова питам други имат ли проблем с data.bg <{POST_SNAPBACK}> няма ограничение на трафика спокойно. сигурно съм свалил над 100гб от торентите на арената и все още си свалям с 90кб. иначе от дата.бг свалям с 30, което е малко сравнение с другите бг сайтове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.