NaskoBG Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 За кои тях бе пич, ти голям разбирач излезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 За тях и-нет е само локал не ги интересува бг пиър и външен. няма смисъл да ги питаш съмнявам се, че изобщо знаят кво е тва външен нет <{POST_SNAPBACK}> Е, може и без такива изказвания.Новобранеца прави някфи опити да се хвали или незнам кво, където не му е мястото.И аз съм на ГГБит, но изказването му беше много глупаво!колкото до външния-при мен е добър, но съм чувал от много места, както и от "форума" на ГГБит, че някои имат доста проблеми с нет-а като цяло.Незнам дали е така, но ако при мен се прецака минавам на ЕК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 За кои тях бе пич, ти голям разбирач излезе. <{POST_SNAPBACK}> Е, може и без такива изказвания.Новобранеца прави някфи опити да се хвали или незнам кво, където не му е мястото.И аз съм на ГГБит, но изказването му беше много глупаво!колкото до външния-при мен е добър, но съм чувал от много места, както и от "форума" на ГГБит, че някои имат доста проблеми с нет-а като цяло.Незнам дали е така, но ако при мен се прецака минавам на ЕК. <{POST_SNAPBACK}> еее майтап си прая бе пичове вие ме насолихте супер яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Е, може и без такива изказвания.Новобранеца прави някфи опити да се хвали или незнам кво, където не му е мястото.И аз съм на ГГБит, но изказването му беше много глупаво!колкото до външния-при мен е добър, но съм чувал от много места, както и от "форума" на ГГБит, че някои имат доста проблеми с нет-а като цяло.Незнам дали е така, но ако при мен се прецака минавам на ЕК. <{POST_SNAPBACK}> прецакването е временен проблем в сървъра на ГГбит и като цяло някакъв общ проблем за Пловдив, но се оправи Казаха ми го компетентни лица от фирмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 120kB/psD+ RULEZZZZZZZZZ Т'ва и да го видя няма да повярвам. Нали и аз съм на D+ тегля от warez.ru с 90, а от останалите с 40 средно. Ако имаш няква програмка за увеличаване за скоростта кажи к'ва е. В DAP има Speed Optimizer или нещо такова. Върше ли работа някои знае ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 прецакването е временен проблем в сървъра на ГГбит и като цяло някакъв общ проблем за Пловдив, но се оправи Казаха ми го компетентни лица от фирмата <{POST_SNAPBACK}> Има си тема за ГГБит, но незнайно защо всички решават, че трябва да се поства тук Проблема не е само в сървъра, ами идва и от това, че на някои места мрежата не издържа на голямото натоварване.Пичовете не се мотат и си оправят лека полека всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 цял ден външния е много сериозно прецакан, поне локала и пиеринга работят както трябва на достъпна+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Има си тема за ГГБит, но незнайно защо всички решават, че трябва да се поства тук <{POST_SNAPBACK}> цял ден външния е много сериозно прецакан, поне локала и пиеринга работят както трябва на достъпна+ съм <{POST_SNAPBACK}> imam 4uvstvo 4e useri s modemi ne ostanaha , tuka se napylni s ggbit da ni fludqt temi4kata - zemete preimenuvajte naprao forumuma to v posledno vreme ima takiva qki temi tuka 4e ve4e ne znam za kakvo vlizam izob6to - ni6to to i bez drugo ot po sledva6iq mesec 6te se otkazvam ot sqkvi uslugi na EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 цял ден външния е много сериозно прецакан, поне локала и пиеринга работят както трябва на достъпна+ съм <{POST_SNAPBACK}> Сега в момента 90к локален, 90 бг peer 50к външен на Д+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Извиняваи,обаче мисля,че ти си човека които трябва да държи на добрия тон.Така,че да наричаш ДУПЕ някои мисля,че не е приемливо!!!!А по въпроса за златната тарифа,отново не си прав.В краина сметка колко от нас може да си я позволят? O, не не. Тона определено не е лош Ако целта беше да е лош щях да кажа "Абре, задник" и т.н. Щом не можете да си позволите златна търсите услугата, която е достъпна за вас и съответно е изгодна спрямо това, от което се нуждаете. Ако не съм прав ти значи на просяците понеже нямат пари трябва да им се дава хляб на цена от 10 стотинки вместо 40, а това както можем да се досетим е финансово неизгодни или с други думи се нарича лудост (или пръскане на пари без изглед за възвръщането им). Но това е една друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 В неделя работи ли съпорта? Телефоните им дават свободно, а по Инфо канала чета, че пише 24/7 съпорт. Ако някой знае ще съм благодарен ако ми каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Edin pi4 koito e kam ggbit mi kaza 4e po edno vreme e teglil s 1mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 raboti samo trqa da si po nastoqtelen ako znae6 kakvo pak e na drugi mesta nama da ti razpravqm iskam da popitam za6to mi se struva 4e na D+ upload-a mi e ograni4en na 128kbps kym vyn6ni sajtove nali uj be6e Достъпна+ - до 768/256 kbps (споделен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 andod 1mb/s~120K a тва не е 4ак толкос много лол,може би искаш да кажеш 1МБ/с? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnislav Prangov Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 TEGLQ s 800kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 az teglq ot warez.ru s 500Kb/s A ot mbox za 5 min sam svalil edin film samo4e ot mbox moje da se darpa ot 3 ve4erta do 12 chasa na obqd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Извинявайте за въпроса,ама няма как да прочета 47 страници.Как да си усиля сигнала на кабелната ?Помня,че разправяхте с някъв сплитер.Защото като ми е включен тв тунера и нета ми спира.Като се обадих на support-а ми обясниха защо.И като си изключих тунера нетеца тръгна.Ако някой знае как да ми помогне да пише П.П. Аре само без глупости от рода на "ми не си включва ТВ тунера докато си в нета " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 аз пък си тегля с 20к преди беше 15 ама маи малко я вдигнаха икономичната маина ама кво да праиш толкова за 20 кинта ;п добре ве скоро минавам на сребърна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 аз пък си тегля с 20к преди беше 15 ама маи малко я вдигнаха икономичната маина ама кво да праиш толкова за 20 кинта ;п добре ве скоро минавам на сребърна. <{POST_SNAPBACK}> Само дето си на Достъпна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 нещо се скапа доунлоад-а на Д+. свалям с 60к от уарез. само при мен ли е този проблем edit: Prescott 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 нещо се скапа доунлоад-а на Д+. свалям с 60к от уарез. само при мен ли е този проблем <{POST_SNAPBACK}> Аз свалям с 91 в момента на Д+. Звънни на съпорта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELL PATROL Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 az svalqm s 20K na dostupnata i sam dovolen 6toto pla6tam 18lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 az svalqm s 20K na dostupnata i sam dovolen 6toto pla6tam 18lv. <{POST_SNAPBACK}> az pyk s nikolko ne svalqm sega ina4e svalqm s 90k i sym na D+ ama ne sym dovolen i iskam da svalqm s 120k+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 az pyk s nikolko ne svalqm segaina4e svalqm s 90k i sym na D+ ama ne sym dovolen i iskam da svalqm s 120k+ <{POST_SNAPBACK}> Увеличението "по късно" ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kra_s_imir Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 awe pi4ove taka kato gledam az sum kum ggbit i ot warez teglq s 300k/s za 18 kinta na mesec!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.