Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
За тях и-нет е само локал не ги интересува бг пиър и външен. няма смисъл да ги питаш съмнявам се, че изобщо знаят кво е тва външен нет ;)

Е, може и без такива изказвания.Новобранеца прави някфи опити да се хвали или незнам кво, където не му е мястото.И аз съм на ГГБит, но изказването му беше много глупаво!колкото до външния-при мен е добър, но съм чувал от много места, както и от "форума" на ГГБит, че някои имат доста проблеми с нет-а като цяло.Незнам дали е така, но ако при мен се прецака минавам на ЕК.

За кои тях бе пич, ти голям разбирач излезе.

Е, може и без такива изказвания.Новобранеца прави някфи опити да се хвали или незнам кво, където не му е мястото.И аз съм на ГГБит, но изказването му беше много глупаво!колкото до външния-при мен е добър, но съм чувал от много места, както и от "форума" на ГГБит, че някои имат доста проблеми с нет-а като цяло.Незнам дали е така, но ако при мен се прецака минавам на ЕК.

еее майтап си прая бе пичове вие ме насолихте супер яко :woot

прецакването е временен проблем в сървъра на ГГбит и като цяло някакъв общ проблем за Пловдив, но се оправи :) Казаха ми го компетентни лица от фирмата ;)

120kB/ps

D+

RULEZZZZZZZZZ

Т'ва и да го видя няма да повярвам. Нали и аз съм на D+ тегля от warez.ru с 90, а от останалите с 40 средно. Ако имаш няква програмка за увеличаване за скоростта кажи к'ва е. В DAP има Speed Optimizer или нещо такова. Върше ли работа някои знае ли?

прецакването е временен проблем в сървъра на ГГбит и като цяло някакъв общ проблем за Пловдив, но се оправи :) Казаха ми го компетентни лица от фирмата ;)

Има си тема за ГГБит, но незнайно защо всички решават, че трябва да се поства тук :confused Проблема не е само в сървъра, ами идва и от това, че на някои места мрежата не издържа на голямото натоварване.Пичовете не се мотат и си оправят лека полека всичко.

цял ден външния е много сериозно прецакан, поне локала и пиеринга работят както трябва

на достъпна+ съм

Има си тема за ГГБит, но незнайно защо всички решават, че трябва да се поства тук :confused

цял ден външния е много сериозно прецакан, поне локала и пиеринга работят както трябва

на достъпна+ съм

imam 4uvstvo 4e useri s modemi ne ostanaha :cry , tuka se napylni s ggbit da ni fludqt temi4kata - zemete preimenuvajte naprao forumuma

to v posledno vreme ima takiva qki temi tuka 4e ve4e ne znam za kakvo vlizam izob6to :sick - ni6to to i bez drugo ot po sledva6iq mesec 6te se otkazvam ot sqkvi uslugi na EK :laughing:

на достъпна+ съм

Сега в момента 90к локален, 90 бг peer 50к външен ;) на Д+

Извиняваи,обаче мисля,че ти си човека които трябва да държи на добрия тон.Така,че да наричаш ДУПЕ някои мисля,че не е приемливо!!!!А по въпроса за златната тарифа,отново не си прав.В краина сметка колко от нас може да си я позволят? :cry

O, не не. Тона определено не е лош :) Ако целта беше да е лош щях да кажа "Абре, задник" и т.н.

Щом не можете да си позволите златна търсите услугата, която е достъпна за вас и съответно е изгодна спрямо това, от което се нуждаете.

Ако не съм прав ти значи на просяците понеже нямат пари трябва да им се дава хляб на цена от 10 стотинки вместо 40, а това както можем да се досетим е финансово неизгодни или с други думи се нарича лудост (или пръскане на пари без изглед за възвръщането им). Но това е една друга тема :D

• 2 weeks later...

В неделя работи ли съпорта? Телефоните им дават свободно, а по Инфо канала чета, че пише 24/7 съпорт. Ако някой знае ще съм благодарен ако ми каже.

raboti samo trqa da si po nastoqtelen ;) ako znae6 kakvo pak e na drugi mesta nama da ti razpravqm

iskam da popitam za6to mi se struva 4e na D+ upload-a mi e ograni4en na 128kbps kym vyn6ni sajtove nali uj be6e

Достъпна+ - до 768/256 kbps (споделен)

Извинявайте за въпроса,ама няма как да прочета 47 страници.Как да си усиля сигнала на кабелната ?Помня,че разправяхте с някъв сплитер.Защото като ми е включен тв тунера и нета ми спира.Като се обадих на support-а ми обясниха защо.И като си изключих тунера нетеца тръгна.Ако някой знае как да ми помогне да пише

П.П. Аре само без глупости от рода на "ми не си включва ТВ тунера докато си в нета "

аз пък си тегля с 20к преди беше 15 ама маи малко я вдигнаха икономичната маина ама кво да праиш толкова за 20 кинта ;п добре ве скоро минавам на сребърна.

аз пък си тегля с 20к преди беше 15 ама маи малко я вдигнаха икономичната маина ама кво да праиш толкова за 20 кинта ;п добре ве скоро минавам на сребърна.

Само дето си на Достъпна. ;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...