Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
aaa OPRAVIHA se byrzo da :) (ili nekoj pipna ne6to)

to i az sym ocelil moment, ama to4no pyk v tozi moment prez drugata vryzka vsi4ko si mi vyrve6e ta za tova izmu4ah ;)

Да бе да... те админите по цял ден само фрий сайтовете следят кога спират :)

mi as darpam ot

8081

tu se digne i izvednash pak padne i stoi dosta vreme

edit:

nqkoi da ima takav problem na D+ ???

daje sq ze da darpa s 15  :sick

kakvo stava be hora

Аз дърпам с 50-60к от 8081 на Д+. Нещо си е ебало майката дано да е за добро :)

Ауе аз сам на Д и тегля с 14К,и мисля 4е това е нормално,ама ЕК трябва да дигнат много скоростите за да могат да имат конкуренция от ггбит които за съштата цена предлагат 420К :punk Ина4е аз нямам такива проблеми както вие казвате с дата.бг и кафенце,си4ко си ми отваря ама едно е 420К-18лв. друго е 420К-18лв,пък и златната е по бавна от тази на ггбит наи малката....хаахаа,само да ми свърши насрания договор и се махам от тук на 1ден,абе си4ко тва можех да го кажа с две думи...ЕК-SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :sick

ама ЕК трябва да дигнат много скоростите за да могат да имат конкуренция от ггбит които за съштата цена предлагат 420К

Евроком = Гигабит. На тях не им пука изобщо, че повечето ще се преместат на гигабит

ot vsi4ko koeto pro4etoh ne razbrah samo edno D+ s kolko sredno trqbva da se tegli 6toto az teglq s 90 ako e malko da se oplakvam ako e mnogo da si myl4ite.

Това ти е максималната скорост. Няма от какво да се оплакваш. ;)

Ауе аз сам на Д и тегля с 14К,и мисля 4е това е нормално,ама ЕК трябва да дигнат много скоростите за да могат да имат конкуренция от ггбит които за съштата цена предлагат 420К :punk Ина4е аз нямам такива проблеми както вие казвате с дата.бг и кафенце,си4ко си ми отваря ама едно е 420К-18лв. друго е 420К-18лв,пък и златната е по бавна от тази на ггбит наи малката....хаахаа,само да ми свърши насрания договор и се махам от тук на 1ден,абе си4ко тва можех да го кажа с две думи...ЕК-SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :sick

Дупе, ама тия дето ще си пуснат златна няма да ги вълнува локала, за разлика от теб. При златна има 1 мегабит Интернет т.е. външен. Това са си ~120 килобайта навън както и да го погледаш - денем, нощем.

средно от ГГБИТ се тегли с 380kb иначе подскача на към 400 от време на време и това само за 18лева без модем и без договор който те задължава :)))

:P

ot vsi4ko koeto pro4etoh ne razbrah samo edno D+ s kolko sredno trqbva da se tegli 6toto az teglq s 90 ako e malko da se oplakvam ako e mnogo da si myl4ite.

Това ти е максималната скорост. Няма от какво да се оплакваш.

Tva e ot warez.ru ami ot drugi saitove kato data.bg free.datacom.bg i t.n teglq super mizerno maksimum s 40 a predi 1 mesec teglih i ot kam s tolkova :angry1 :angry1 :angry1 :confused iraquiano[1].jpg

Дупе, ама тия дето ще си пуснат златна няма да ги вълнува локала, за разлика от теб. При златна има 1 мегабит Интернет т.е. външен. Това са си ~120 килобайта навън както и да го погледаш - денем, нощем.

Извиняваи,обаче мисля,че ти си човека които трябва да държи на добрия тон.Така,че да наричаш ДУПЕ някои мисля,че не е приемливо!!!!А по въпроса за златната тарифа,отново не си прав.В краина сметка колко от нас може да си я позволят? :cry

Извиняваи,обаче мисля,че ти си човека които трябва да държи на добрия тон.Така,че да наричаш ДУПЕ някои мисля,че не е приемливо!!!!А по въпроса за златната тарифа,отново не си прав.В краина сметка колко от нас може да си я позволят? :cry

Az teglq s 50-60 Kb/ps

средно от ГГБИТ се тегли с 380kb иначе подскача на към 400 от време на време и това само за 18лева без модем и без договор който те задължава :)))

:P

eat shitz бе, колко ти е външния итернет в гигабит?

eat shitz бе, колко ти е външния итернет в гигабит?

За тях и-нет е само локал не ги интересува бг пиър и външен. няма смисъл да ги питаш съмнявам се, че изобщо знаят кво е тва външен нет ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...