Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
I az sam ku Gigabit i neshto se pretzaka i teglq s 100-150 k a tegleh s 38p redovno

Колко пъти да ви се казва, че си имате форум. Тук никой няма да ви помогне да си решите проблемите. :angry1

Тук никой няма да ви помогне да си решите проблемите.  :angry1

Вярно е вярно е!

Мисля 4е евроком трябва да поработат върху скоростите си....за6тото виждат 4е ггбит на съ6тата цена полу4ават много пове4е и 6те загубят клиентите си.....и пак продълйават да ни предоставят много ло6 нет....аз сам на Д и тегля с 14К а не с 16К както е указано в саита но....какво да се прави...поне да направят така 4е или някаква коледна промоция поне да се гледат филми онлине на Д или да намалят парите....с колко теглите вие от Д през деня и през но6щта?С колко ви се увели4ава скоростта когато не е натоварено(от 24-3 4аса през нощта например)?

Мисля 4е евроком трябва да поработат върху скоростите си....за6тото виждат 4е ггбит на съ6тата цена полу4ават много пове4е и 6те загубят клиентите си.....и пак продълйават да ни предоставят много ло6 нет....аз сам на Д и тегля с 14К а не с 16К както е указано в саита но....какво да се прави...поне да направят така 4е или някаква коледна промоция поне да се гледат филми онлине на Д или да намалят парите....с колко теглите вие от Д през деня и през но6щта?С колко ви се увели4ава скоростта когато не е натоварено(от 24-3 4аса през нощта например)?

Скороста на Д независимо дали е натоварено или не е натоварено, не може да се качи на повече от 16кб\с. Скоростите на Д+ могат теоритично да достигна локалната скорост ~90кб\с, а и на практика понякога се получава. ;)

Скороста на Д независимо дали е натоварено или не е натоварено, не може да се качи на повече от 16кб\с. Скоростите на Д+ могат теоритично да достигна локалната скорост ~90кб\с, а и на практика понякога се получава. ;)

Абе напрактика винаги си е толкова локалния (освен ако ня правят нещо по warez-a), ама аз да не плащам за локална мрежа?

ako ne si razbral EK izob6to ne gi interesuva 4e ggbit im zima klientite prosto za6toto EK=ggbit :angry:

ggbit puskat okolo blokovete kydeto ima konkurenciq na visio i 4k za da mogat da ne si izgubqt klientite na EK, a za drugite s modemite kvo gi interesuva da si pla6tat po visokite taksi te taka sa si sviknali :cry

tva e spored mene mnogo nekorektno sprqmo klientite ama e taka ;)

edinstvenata uteha e 4e bgperinga e malko po visok i vyn6niq ama v 03:00, 04:00 ako sedi6 po tova vreme na pc-to de :wacko:

аз съм с достъпна+ и не се оплаквам (за ся де ) :)

иначе нека да вдигнат СКОРОСТИТе за да има конкоренция с туя от ггбит !

пък и тегля със скорост около 80 90кб/с (пък сас свалял около 5 - 10 мин с 110кб/с ама тва беше само ЕДИН път :( )

Искаме увеличение, Искаме увеличение. Евроком Президент. Оле Але Оле.

Аре бре хора мрънкайте, тюхкайте са па барем ни чуе дедо Господ:)

8084 си е проблемен за жалост и аз свалям едвам с много прекъсвания. Средна скорост мизерни 20 к на И+. Сутринта и през нощта е идеално 180 закотвено, но през деня не. Дано го оправят по-скоро

tctctc eiii da znaete EK sa ednistveni po roda si eiii :angry:

pak free.datacom.bg lipsava i zaedno s nego toq pyt vryzkata do kafence.com sy6to se preeba za drugi ne znam

nasrana rabota :sick

problema e v EK za6toto toku probvah ot drug dostav4ik i vsi4ko e top

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...