iv_laz Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 ei hora az sum kum gigabit net i imam sledniq problem ot v4era zabelqzah. tegla ot warez sum nai mnogo 101MB/S a predi sus 350 i nagore? Ima li nqkoi dr sledniq problem? <{POST_SNAPBACK}> Малко се съмнявам да е MB\S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Малко се съмнявам да е MB\S. <{POST_SNAPBACK}> не в час Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 I az sam ku Gigabit i neshto se pretzaka i teglq s 100-150 k a tegleh s 38p redovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 I az sam ku Gigabit i neshto se pretzaka i teglq s 100-150 k a tegleh s 38p redovno <{POST_SNAPBACK}> Колко пъти да ви се казва, че си имате форум. Тук никой няма да ви помогне да си решите проблемите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Тук никой няма да ви помогне да си решите проблемите. <{POST_SNAPBACK}> Вярно е вярно е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Мисля 4е евроком трябва да поработат върху скоростите си....за6тото виждат 4е ггбит на съ6тата цена полу4ават много пове4е и 6те загубят клиентите си.....и пак продълйават да ни предоставят много ло6 нет....аз сам на Д и тегля с 14К а не с 16К както е указано в саита но....какво да се прави...поне да направят така 4е или някаква коледна промоция поне да се гледат филми онлине на Д или да намалят парите....с колко теглите вие от Д през деня и през но6щта?С колко ви се увели4ава скоростта когато не е натоварено(от 24-3 4аса през нощта например)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Мисля 4е евроком трябва да поработат върху скоростите си....за6тото виждат 4е ггбит на съ6тата цена полу4ават много пове4е и 6те загубят клиентите си.....и пак продълйават да ни предоставят много ло6 нет....аз сам на Д и тегля с 14К а не с 16К както е указано в саита но....какво да се прави...поне да направят така 4е или някаква коледна промоция поне да се гледат филми онлине на Д или да намалят парите....с колко теглите вие от Д през деня и през но6щта?С колко ви се увели4ава скоростта когато не е натоварено(от 24-3 4аса през нощта например)? <{POST_SNAPBACK}> Скороста на Д независимо дали е натоварено или не е натоварено, не може да се качи на повече от 16кб\с. Скоростите на Д+ могат теоритично да достигна локалната скорост ~90кб\с, а и на практика понякога се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Скороста на Д независимо дали е натоварено или не е натоварено, не може да се качи на повече от 16кб\с. Скоростите на Д+ могат теоритично да достигна локалната скорост ~90кб\с, а и на практика понякога се получава. <{POST_SNAPBACK}> Абе напрактика винаги си е толкова локалния (освен ако ня правят нещо по warez-a), ама аз да не плащам за локална мрежа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Мисля 4е евроком трябва да поработат върху скоростите си....за6тото виждат 4е ггбит на съ6тата цена полу4ават много пове4е и 6те загубят клиентите си.....и пак продълйават да ни предоставят много ло6 нет....аз сам на Д и тегля с 14К а не с 16К както е указано в саита но....какво да се прави...поне да направят така 4е или някаква коледна промоция поне да се гледат филми онлине на Д или да намалят парите....с колко теглите вие от Д през деня и през но6щта?С колко ви се увели4ава скоростта когато не е натоварено(от 24-3 4аса през нощта например)? <{POST_SNAPBACK}> ako ne si razbral EK izob6to ne gi interesuva 4e ggbit im zima klientite prosto za6toto EK=ggbit ggbit puskat okolo blokovete kydeto ima konkurenciq na visio i 4k za da mogat da ne si izgubqt klientite na EK, a za drugite s modemite kvo gi interesuva da si pla6tat po visokite taksi te taka sa si sviknali tva e spored mene mnogo nekorektno sprqmo klientite ama e taka edinstvenata uteha e 4e bgperinga e malko po visok i vyn6niq ama v 03:00, 04:00 ako sedi6 po tova vreme na pc-to de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 аз съм с достъпна+ и не се оплаквам (за ся де ) иначе нека да вдигнат СКОРОСТИТе за да има конкоренция с туя от ггбит ! пък и тегля със скорост около 80 90кб/с (пък сас свалял около 5 - 10 мин с 110кб/с ама тва беше само ЕДИН път ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Я кажете на Д+ в какви граници се движи външния че мисля пак да се прехвърлям на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 или някаква коледна промоция поне да се гледат филми онлине на Д или да намалят парите.... <{POST_SNAPBACK}> да бе следколедна е по-правилно или предисветивалентинова пирмоция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Я кажете на Д+ в какви граници се движи външния че мисля пак да се прехвърлям на нея. <{POST_SNAPBACK}> Ми държи почти през цялото време около 25 kb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ми държи почти през цялото време около 25 kb/sec Външния? Евала тогава...аз си мислех, че е по-малко, а на икономична + колко е външния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
broiko Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 A be hora ot skoro sym kym evrocom plashtam 35lv a neta mi e ugasen teglia s 2-3k i prekysva postoianno shte mi kageli niakoi kade e problema? <{POST_SNAPBACK}> 50 k Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ми държи почти през цялото време около 25 kb/sec <{POST_SNAPBACK}> da be da v momenta e 15-20k ama q probvaj v 20:00-24:00 da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 da be da mad.gifv momenta e 15-20k ama q probvaj v 20:00-24:00 da vidim wink.gif А И+? Интересува ме И+ външния колко е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Искаме увеличение, Искаме увеличение. Евроком Президент. Оле Але Оле. Аре бре хора мрънкайте, тюхкайте са па барем ни чуе дедо Господ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmr Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 AZ TEGLQ S 1024 kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Nqkoi 6te mi kaje li za6to dnes svalqm ot warez.ru s 5-10 max 15 kb?Na dostapna+ sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Nqkoi 6te mi kaje li za6to dnes svalqm ot warez.ru s 5-10 max 15 kb?Na dostapna+ sam. <{POST_SNAPBACK}> Ми нещо се е сдухал сервера сигурно. Аз свалям с 50, а от дата.бг с 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ми нещо се е сдухал сервера сигурно. Аз свалям с 50, а от дата.бг с 70 <{POST_SNAPBACK}> И на Гигабит нещо се оправи датата- 20к стабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 8084 си е проблемен за жалост и аз свалям едвам с много прекъсвания. Средна скорост мизерни 20 к на И+. Сутринта и през нощта е идеално 180 закотвено, но през деня не. Дано го оправят по-скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 tctctc eiii da znaete EK sa ednistveni po roda si eiii pak free.datacom.bg lipsava i zaedno s nego toq pyt vryzkata do kafence.com sy6to se preeba za drugi ne znam nasrana rabota problema e v EK za6toto toku probvah ot drug dostav4ik i vsi4ko e top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ако си уцелил момент, в който за малко е спрял... http://info.datacom.bg/-=dsovpap=-/Photos/...cture%20015.jpg си бачка... kafence.com също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.