Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

ot foruma na ggbit

ggbit.net  Today, 19:08:44 Post #1 

Administrator

Group: Admin

Member No.: 1

случиха се 3 последователни неща:

1. сменяше се UPS на централно място в пловдие - кратко прекъсване 19:30

2. изгоря модул на суич през който минава 90% от трафика на пловдив (и някой околни населени места), засегнати бяха evrocom.net, ggbit.net, ITD, Spectrum, Visio - дълго прекъсване 19:50 - 20:50

3. реших да пробвам какво ще стане ако махна всички филтри (тези на заразените с вируси), 5 секунди по късно рутъра умря. отне 15-60 минути докато стабилизирам нещата за всички квартали - 22:20-23:20

има дни в които просто не върви

Да чукна на дърво-нямам досега никакви проблеми с нет-а.

Е тва не мога да разбера...На gbbit 18лв съм.До ония ден телих с 400кб,а сега я 200 я 250 по случайност???? :confused Е какво става?????????????

Е тва не мога да разбера...На gbbit 18лв съм.До ония ден телих с 400кб,а сега я 200 я 250 по случайност???? :confused Е какво става?????????????

imat tehni4eski problemi i raboti li po vuprosa dano po skoro se oprawi :angry:

Аз съм на Д+ и напоследък външния интернет е по-зле от на Д.

Изобщо не е нормално да е отвратителен :angry1 Може и да е нормално да е бавен, но не и чак толкова колкото е в последно време.

На + тарифите външния нет е нормално да е отвратителен :)

айде, айде! много добре се знае, че тея + тарифи използват неизразходвания трафик .... ама въобще да няма НЕТ. не че през повечето време нямам, ама взе да става все по-често.

все пак т'ва е ИНТЕРнет, а не ИНТРАнет

айде, айде! много добре се знае, че тея + тарифи използват неизразходвания трафик .... ама въобще да няма НЕТ. не че през повечето време нямам, ама взе да става все по-често.

все пак т'ва е ИНТЕРнет, а не ИНТРАнет

mi to i ИНТРАнет ne e 6toto az svalqm s 90k i to ako vsi4i portove sa v nastroenie

mi omryzna mi kato se vyrna ot work da ne moga da si proverq po6tata i da ostavqm pc-to po 4asove nared dokato me nqma da mi svalq po nqkoe film4e :angry:

Аз съм на Д+ и напоследък външния интернет е по-зле от на Д.

Напротив. В събота бях на гости на един приятел (д +) и през нощта примерно сваляхме нещо на 90килобайта от нон-бг. Иначе през деня като съм в тях и нещо сваляме скоростта е към 20-25 килобайта/сек.

Напротив. В събота бях на гости на един приятел (д +) и през нощта примерно сваляхме нещо на 90килобайта от нон-бг. Иначе през деня като съм в тях и нещо сваляме скоростта е към 20-25 килобайта/сек.

Точно така е както го е казал Dreamer и аз съм на Д+. Вечерно време просто откачам като почна да свалям от някоя p2p мрежа с 80-90 :D

бтв кво става само аз ли нямам външен нет в момента :blink:

huh sega niakoi ima li van6en net 6oto tuka niama i v niakolko drugi kvartala i sme na razli4ni tarifi

Не, днес нямам интернет. Имам само локален. На мен ми трябва Бг и международен.

И това е доста често напоследък :angry: Вече сумати сметка за телефон натрупах, въпреки кабелния 'интернет'. Малко гневно от моя страна, но вече започва да ми писва.

Вярно, че днес дори по телефона нямах почти никакъв нет, явно има проблеми извън контрола на ЕК.

Може би в Кичука проблемите са повече отколкото другаде, ми да се направи нещо по тоя въпрос. Знам, че не е тук мястото да се оплаквам, но и да се оплаквам и другаде, все тая, ЕК се опитват сигурно да решат проблемите, но поне да има някаква компенсация ли, не знам вече..

Но определено последните 1-2 месеца нета ми е под всякаква критика, от съпорта твърдят, всичко е наред, може и да не е тяхна вината, или въобще да не е на ЕК, знае ли човек, не прибързвам да ги виня за всички проблеми все пак, но определено тези неща могат сериозно да накарат човек да се замисли. А по принцип съм спокоен човек.

ЕДИТ: е, сега имам външен, но докога ли, днес идва за по няколко минути и пак никакъв го няма.. дано да греша, но ми се струва, че това ще продължи поне до късната нощ.

По едно време и при мен беше така, но последните 3-4 дена през деня е 6-7 а вечерта 10-12. Точно ей сега е някъде около 15-20 средно, което пак бива. Иначе аз съм в центъра и поне веднъж дневно ми прекъсва всякакъв интернет български и външен - понякога за 5 мин понякога за доста повече и до час се е случвало да няма. Най-тъпото е че става винаги (според законите на Мърфи) точно когато ми трябва.

Абе ,няма ли да се вдигне малко скороста нещо Евроком изостава(без лоши помисли го казвам) :punk

На Д+ съм

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...