Ka_Flegmi Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 pri mene sushto nqmashe DNS ama za pruv put mi se sluchva .... i to okolo 2-3 chasa mai mai ... nqmashe .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ot foruma na ggbit ggbit.net Today, 19:08:44 Post #1 Administrator Group: Admin Posts: 36 Joined: 2004-09-28 12:57:23 Member No.: 1 случиха се 3 последователни неща: 1. сменяше се UPS на централно място в пловдие - кратко прекъсване 19:30 2. изгоря модул на суич през който минава 90% от трафика на пловдив (и някой околни населени места), засегнати бяха evrocom.net, ggbit.net, ITD, Spectrum, Visio - дълго прекъсване 19:50 - 20:50 3. реших да пробвам какво ще стане ако махна всички филтри (тези на заразените с вируси), 5 секунди по късно рутъра умря. отне 15-60 минути докато стабилизирам нещата за всички квартали - 22:20-23:20 има дни в които просто не върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Да чукна на дърво-нямам досега никакви проблеми с нет-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Да чукна на дърво-нямам досега никакви проблеми с нет-а. <{POST_SNAPBACK}> da taka e darpa se dovolno dano nqkoi drug meses ni zaredvat s oshte po dobar net shte sme oshte po dovolni Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Е тва не мога да разбера...На gbbit 18лв съм.До ония ден телих с 400кб,а сега я 200 я 250 по случайност???? Е какво става????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Е тва не мога да разбера...На gbbit 18лв съм.До ония ден телих с 400кб,а сега я 200 я 250 по случайност???? Е какво става????????????? <{POST_SNAPBACK}> Ами защо не питаш тях http://www.ggbit.net/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Е тва не мога да разбера...На gbbit 18лв съм.До ония ден телих с 400кб,а сега я 200 я 250 по случайност???? Е какво става????????????? <{POST_SNAPBACK}> imat tehni4eski problemi i raboti li po vuprosa dano po skoro se oprawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Аз съм на Д+ и напоследък външния интернет е по-зле от на Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 az teglq s 95Kb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Аз съм на Д+ и напоследък външния интернет е по-зле от на Д. <{POST_SNAPBACK}> Ами по договор трябва да ти е 64кб майче, а на Д е 128. Защо се учудваш, че външния ти е по зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Изобщо не е нормално да е отвратителен Може и да е нормално да е бавен, но не и чак толкова колкото е в последно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 На + тарифите външния нет е нормално да е отвратителен <{POST_SNAPBACK}> айде, айде! много добре се знае, че тея + тарифи използват неизразходвания трафик .... ама въобще да няма НЕТ. не че през повечето време нямам, ама взе да става все по-често. все пак т'ва е ИНТЕРнет, а не ИНТРАнет Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 айде, айде! много добре се знае, че тея + тарифи използват неизразходвания трафик .... ама въобще да няма НЕТ. не че през повечето време нямам, ама взе да става все по-често.все пак т'ва е ИНТЕРнет, а не ИНТРАнет <{POST_SNAPBACK}> mi to i ИНТРАнет ne e 6toto az svalqm s 90k i to ako vsi4i portove sa v nastroenie mi omryzna mi kato se vyrna ot work da ne moga da si proverq po6tata i da ostavqm pc-to po 4asove nared dokato me nqma da mi svalq po nqkoe film4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 huh sega niakoi ima li van6en net 6oto tuka niama i v niakolko drugi kvartala i sme na razli4ni tarifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Аз съм на Д+ и напоследък външния интернет е по-зле от на Д. Напротив. В събота бях на гости на един приятел (д +) и през нощта примерно сваляхме нещо на 90килобайта от нон-бг. Иначе през деня като съм в тях и нещо сваляме скоростта е към 20-25 килобайта/сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Напротив. В събота бях на гости на един приятел (д +) и през нощта примерно сваляхме нещо на 90килобайта от нон-бг. Иначе през деня като съм в тях и нещо сваляме скоростта е към 20-25 килобайта/сек. <{POST_SNAPBACK}> Точно така е както го е казал Dreamer и аз съм на Д+. Вечерно време просто откачам като почна да свалям от някоя p2p мрежа с 80-90 бтв кво става само аз ли нямам външен нет в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 i az tozi vapros go zadadah to4no predi 5min ot dosta kvartali niama van6en net no tuka s oprai Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 huh sega niakoi ima li van6en net 6oto tuka niama i v niakolko drugi kvartala i sme na razli4ni tarifi <{POST_SNAPBACK}> Не, днес нямам интернет. Имам само локален. На мен ми трябва Бг и международен. И това е доста често напоследък Вече сумати сметка за телефон натрупах, въпреки кабелния 'интернет'. Малко гневно от моя страна, но вече започва да ми писва. Вярно, че днес дори по телефона нямах почти никакъв нет, явно има проблеми извън контрола на ЕК. Може би в Кичука проблемите са повече отколкото другаде, ми да се направи нещо по тоя въпрос. Знам, че не е тук мястото да се оплаквам, но и да се оплаквам и другаде, все тая, ЕК се опитват сигурно да решат проблемите, но поне да има някаква компенсация ли, не знам вече.. Но определено последните 1-2 месеца нета ми е под всякаква критика, от съпорта твърдят, всичко е наред, може и да не е тяхна вината, или въобще да не е на ЕК, знае ли човек, не прибързвам да ги виня за всички проблеми все пак, но определено тези неща могат сериозно да накарат човек да се замисли. А по принцип съм спокоен човек. ЕДИТ: е, сега имам външен, но докога ли, днес идва за по няколко минути и пак никакъв го няма.. дано да греша, но ми се струва, че това ще продължи поне до късната нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Напротив. В събота бях на гости на един приятел (д +) и през нощта примерно сваляхме нещо на 90килобайта от нон-бг. Иначе през деня като съм в тях и нещо сваляме скоростта е към 20-25 килобайта/сек. <{POST_SNAPBACK}> По едно време и при мен беше така, но последните 3-4 дена през деня е 6-7 а вечерта 10-12. Точно ей сега е някъде около 15-20 средно, което пак бива. Иначе аз съм в центъра и поне веднъж дневно ми прекъсва всякакъв интернет български и външен - понякога за 5 мин понякога за доста повече и до час се е случвало да няма. Най-тъпото е че става винаги (според законите на Мърфи) точно когато ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 neznam za vas no vmomenta darpam ot datata edni kerlivi 16mb i neta e jiv tashak moje problema da e v data-ta neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 neznam za vas no vmomenta darpam ot datata edni kerlivi 16mb i neta e jiv tashak moje problema da e v data-ta neznam <{POST_SNAPBACK}> a be na taq data ponqkoga izob6to ne iska da mi tegli ot tam , a net i vsi4ko si imam mai problema e v datata Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Абе ,няма ли да се вдигне малко скороста нещо Евроком изостава(без лоши помисли го казвам) На Д+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Абе ,няма ли да се вдигне малко скороста нещо Евроком изостава(без лоши помисли го казвам) <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на това мнение.. поне на Д+ филмите да могат онлайн.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klarisa_s Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 ei hora az sum kum gigabit net i imam sledniq problem ot v4era zabelqzah. tegla ot warez sum nai mnogo 101MB/S a predi sus 350 i nagore? Ima li nqkoi dr sledniq problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 ei hora az sum kum gigabit net i imam sledniq problem ot v4era zabelqzah. tegla ot warez sum nai mnogo 101MB/S a predi sus 350 i nagore? Ima li nqkoi dr sledniq problem? <{POST_SNAPBACK}> stiga ste revali be imate si forum imate si i tema az kvo da kaja kato teglq s 90k a pla6tam 30lv a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.