Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
I az tva vikam lokalen za 18????/ Moq e 380-390k kvi sa teq fantazii???Toq pich da ne sanuva?

Добре бе ,а задавате ли си въпроса защо да лъже тоя човек.Има ли той полза от това ?Някой ще каже ,че е заради рекламата на GGbit,ама аз като чета колко хора се оплакват от тях и в техния форум и тук също не мисля че е това.Давам пример със себе си ,плащам 18 лв. , от warez-a тегля със 580-590к, и не си измислям ,нито пък лъжа.Това е ,а ако не вярвате ...нищо не мога да направя.

Добре бе ,а задавате ли си въпроса защо да лъже тоя човек.Има ли той полза от това ?Някой ще каже ,че е заради рекламата на GGbit,ама аз като чета колко хора се оплакват от тях и в техния форум и тук също не мисля че е това.Давам пример със себе си ,плащам 18 лв. , от warez-a  тегля със 580-590к, и не си измислям ,нито пък лъжа.Това е ,а ако не вярвате ...нищо не мога да направя.

Dobre a ti ot koi kvartal si i kade po to4no???

hahah are stiga Laji we pi4 edva li ggbit.net sa tolkova prosti 4a da ne se osetqt

te gi e jal da pusnat 1,2 kb otgore ti mi govori6 za nqkvi kosmi4aski Kb :D  :wacko: Stegni se malko tva nikade go nqma

Май ще е добре всички да попрочетат темата още един път и да видят дали не се е говорили преди това за дадено нещо . Стига само едни и същи въпроси - едни и същи отговори . Като ги мислиш за прости ( и явно не знаеш кои са Гигабит ) , никой не те кара да вярваш , нали ? Има го ... при Гигабит(Евроком) .

Dobre a ti ot koi kvartal si i kade po to4no???

Аз съм от Кичука,живея близо до "Айсберга" в посока у-ще "Кирил Философ".И това нещо дето го написа по-горе ShitHappen е абсолютно вярно :Евроком(Гигабит) или Евроком = Гигабит .

Аз съм от Кичука,живея близо до "Айсберга" в посока у-ще "Кирил Философ".И това нещо дето го написа по-горе ShitHappen  е абсолютно вярно :Евроком(Гигабит) или Евроком = Гигабит .

E dobre moje i taka da e ama ne znam chovek ot trakiq deto da kachva poveche ot 400 redovno ;)

Днес ми се случи нещо за първи път от както съм еврокомец - свалях с 5Mb/s от DC++ в продължение на минута,но то ми беше достатъчно...На D+ съм :).

Мда и на мен напоследък ми се развали връзката с Datacom,а днес направо спря,а това според мен е единственото читаво място където може да се качва.

Да питам нещо свързано с тегленето от warez.ru. Каквото и да пусна от порт 8084 през деня скороста прекасва много често. Примерно за 2 сек е 150 после за 2 сек е 0 и така постоянно. В същия момент пробвам веднага друг порт и няма никви проблеми закрепва си 180 и не мърда. Питах и друг с същата тарифа и подобно ИП (само последната цифра е различна) и има същия проблем. През нощта всичко е нормално.

Съмнявам се винаги през нощта да е окей 8084, a както многократно сме писали с този сървър трябва да знаете, че такива проблеми са нормални. Надявам се до месец сървъра да заработи както останалите.

p.s. проблемите с дейтаком са от дейтаком и важат за всички ИСП-та. Пример: http://info.datacom.bg/ultralevski/LEVSKI-...ULTRALEVSKI.jpg сега работи.

Те тия дето се оплакват са само малка част, защото доволните или тези, които нямат особени претенции за услугата няма да тръгнат да пишат по форуми колко са доволни и т.н.

А и доста от оплакващите се оплакват единствено, защото за 18 лева не получават пиъринг 10 мегабита, външен 5 и 1гигабит локален, а им се иска :) Разбира се, сигурно има такива, които имат реални аргументи.

Imam edno vupros4e, vidqh edin post 4e userite samo se oplakwali ot gigabit?! :blink: Kude e twa koi se oplakwa ot tqh :confused Q daite link da vidq i az, za kwo stawa duma :)

Eто ти едно линкче ,ако си мислиш че всичко около Ггбит е идеално.Там ще намериш кой се оплаква и кой не.

GGbit forum

А освен това има и тема тук в този форум ,потърси малко...

Stenli, мерси за поправката :P

Eто ти едно линкче ,ако си мислиш че всичко около Ггбит е идеално.Там ще намериш кой се оплаква и кой не.

My Webpage

А освен това има и тема тук в този форум ,потърси малко...

Ето ти и работещо линкче :P http://ggbit.net/ipb/index.php?showforum=3

От 3 часа ми спря нета, имах локален за около час и после няма никой.

Наложи се да увелича малко телефонната сметка през това време.

Но нищо, да се надяваме, че не е нещо сериозно и скоро ще го оправят.

Само дано няма връзка с влошаващия се нет през последните седмици..

Днес по едно време нямаше DNS (доста пъти вече се случва), друг път carrirer няма, или пък си има всичко но няма интернет, такива неща, редовно има прекъсвания, понякога за по 1 час, това хич не е приятно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...