Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

nqq li da ima po koleda uvelichenie na uslugite we basi shitnqta...

--mod-note:

За услугите не знам, но със сигурност ще има увеличение на уорна, ако продължаваш в същия дух

май не схващаш, че cracks.ru е локален сървър на Телекабел в Пазарджик. И последно което аз знам за него е че от тук достъп до него няма. Друг въпрос е, че по същество това е мирър на warez.ru при това дори не пълен. Не ми е ясно за какво ти е. Там е част от това което е тук.

май не схващаш, че cracks.ru е локален сървър на Телекабел в Пазарджик. И последно което аз знам за него е че от тук достъп до него няма. Друг въпрос е, че по същество това е мирър на warez.ru при това дори не пълен. Не ми е ясно за какво ти е. Там е част от това което е тук.

cracks.ru naistina e dosta nepulno ! A i pri men ne tegli po burzo :(

Ами няма смисъл, а някой да знае кво става с data.bg? Ще тръгне ли някога изобщо?

nqma li nqkva programa det moga da stopiram na4alnata skorost na zapo4vaneto na downloada i prez cqloto vreme da q durpa s taia skorost,ako ima mi q kajete 6toto az s obikboveniq download manager zapo4va da mi tegli s 450kb/sec i namalq do 16kb/sek i taka produljava,i s flashget napravo si po4va ot 16kb/sec neznam,az sam na D da znaite

Те такова животно нема. ;) Тази скорост, с която започваш да теглиш не е реална, в този момент тя е буферирана и за това е голяма. След това вече ти детектва реалната скорост.

Идва Коледа, време е да има "Примоция" и да се вдигнат скоростите малко.Нека и ние да се зарадваме на Новогодишните празници. :punk :punk

Идва Коледа, време е да има "Примоция" и да се вдигнат скоростите малко.Нека и ние да се зарадваме на Новогодишните празници.  :punk :punk

Междо другото започнах да се замислям дали не правят някакви тестове. :)

Междо другото започнах да се замислям дали не правят някакви тестове. :)

Незнам за никакви тестове, НО интернета ми е супер прецакан на последък.Започна да ми тегли като на "дядо мозъка" направо всичко е супер прецакано... Вярно, че съм на нисичка тарифичка, но все пак ... :devil :devil :devil :devil :angry1 :angry1

пък тезт ип-та 84.252.*.* са супер фалшиви

достъпът до някои бг сайтове с тях е "мисията невъзможна" зарежда много бавно с 1-2к, явно тези ип-та не са включени в списъка с пииринг мрежи на доста сайтове :angry:

и още като си бях със старото ип пинга ми беше 7мс стабилно а сега е от 7 - 100мс, като играя CS хората които не са от мрежата на ЕК имат по малък пинг от мене :sick

за постоянните спирания на нета на ден поне по веднъж просто няма смисъл да казвам

S mnogo malko teglq . A oneq ot Gigabit za su6tite pari se nasirat da teglqt ot wareza !!  :angry1  :angry1  :angry1 

:blowup:      :blowup:

ОО да аз познавам един пич, който е на ГиГабит и плаща мисля че 35 лв и тегли по-бързо от мен

S mnogo malko teglq . A oneq ot Gigabit za su6tite pari se nasirat da teglqt ot wareza !!  :angry1  :angry1  :angry1  

:blowup:       :blowup:

Да това е вярно ,аз съм към Гигабит и скороста ми от warez-a е над 500 kb/s,свалям филми за около 20 мин. ,а MP3 за няколко секунди.БГ трафика е различен ,но най - често е около 13 -15 кб/с. от data.bg и FTL.

Да това е вярно ,аз съм към Гигабит и скороста ми от warez-a е над 500 kb/s,свалям филми за около 20 мин. ,а MP3 за няколко секунди.БГ трафика е различен ,но най - често е около 13 -15 кб/с. от data.bg  и FTL.

I az sam na gigabit i tglia VE4E s malko

o6te edin sased ako pusne net i 6te spre

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...