Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

Забравих да питам на кой телефон да се обадя ...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
hah Langame i 3TB

ne bqh se smqla otdavna taka :)

Това за 3TB не съм сигурен, просто ми го казват хора които са в langame B)

А пък ми е интересно ти колко мислиш че им е wareza :confused

Offtopic: Абе sasquatch, там горе вдясно на твойте постове има едно бутонче edit. Що не вземеш да го използваш, а?

Edit: Леле, Dreamer, баси синхрона - и секундите съвпаднаха, сигурно едновременно сме натиснали submit :woot :D :lol:

А и още повече: какво им пречи н тея от langame д речем да пуснат на някой оптика и да точат на евроком warez и да си пълнят техния :confused

Offtopic: Абе sasquatch, там горе вдясно на твойте постове има едно бутонче edit. Що не вземеш да го използваш, а?

Edit: Леле, Dreamer, баси синхрона - и секундите съвпаднаха, сигурно едновременно сме натиснали submit  :woot  :D  :lol:

Защо?

sasquatch, imash edno butonche edit... polzvai go.

i chakam da chuq kakvo sa ti kazali na telefona :)

На телефона ми казаха да си сменя тарифния план - да ама мене не ме урежда

Karaman slaps sasquatch around a bit with a large trout

mi kato ne te urezhda nie kakvo da napravim, da ti slushame glupostite li

Че кой текара да ги "слушаш"?

ОК явно тая тема предизвиква доста нерви така че аз я зарязвам -все едн онадали на някой му пука

Karaman slaps sasquatch around a bit with a large trout - BTW ako iskash moje i az da te plqskam:)

mi kato ne te urezhda nie kakvo da napravim, da ti slushame glupostite li

Че кой текара да ги "слушаш"?

Ей тоя пич ме разби окончателно w00t2.gif  :D  :lol:

Това е истината - трябва да си говорим

sasquatch, казах ти... ползвай бутона edit...

и ти как виждаш langame ей така сами щото ги кефи да пуснат оптика до евроком и щото им се иска да точат от warez.ru ;)

Как да стане...

Ne znam tva kvi investicii e struvalo, ne znam kak taka o6te ne e stanalo vseizvesten fakt, no mnogo hora otkriha, 4e s + tarifa (nqkyde ot sno6ti) se svalq s lokalna skorost ot pove4eto bylgarski free zoni! Izkliu4enie pravi free.evro.net. No ina4e az svalqm ot Techno-link, data.bg, bubu.to i free.bol.bg sas sredna skorost 58kB!! :wir :D :D

Голямо откритие няма що. Това всички го разбрахме и чакаме разумното обяснение. Също така любопитния момент, че download от techno-link ми се отчита за трафик от добре познатото на всички 195.161.114.176.

Ami az li4no go postigam, a sym na ikonomi4na +.

voodooman1 - ne6to sym v nevedenie, kakvo za 195.161.114.176

Това е warez.ru. Download от bg peering ми се отчита от една програма за статистика на трафика като от warez.ru. Не съм сигурен дали от целия peering е така, но поне при ftl, bubu, data е тъй.

Ami az li4no go postigam, a sym na ikonomi4na +.

voodooman1 - ne6to sym v nevedenie, kakvo za 195.161.114.176

Това е warez.ru. Download от bg peering ми се отчита от една програма за статистика на трафика като от warez.ru. Не съм сигурен дали от целия peering е така, но поне при ftl, bubu, data е тъй.

Кво те ебе от къде ти го отчита ако иска да ми го отчита че свалям от майкрософт.Нали вече имаме супер скорост към всички бг сървари(без евро.нет).Аз лично съм супер доволен :woot

и ти как виждаш langame ей така сами щото ги кефи да пуснат оптика до евроком и щото им се иска да точат от warez.ru ;)

Как да стане...

Не съм казал че ще си я пуснат на тях а на някой друг (то се подразбира).Даже няма да се учудя , ако вече са го направили каквито са мошеници:)

offtopic:днес направих едно интересно откритие - в Асеновград по кабелната има интернет който всъщност е от Евроком - 8К навън / 20 warez - 25 лева на месец, не купуваш модем.Какво ще кажете за това?

Как да стане...

Не съм казал че ще си я пуснат на тях а на някой друг (то се подразбира).Даже няма да се учудя , ако вече са го направили каквито са мошеници:)

offtopic:днес направих едно интересно откритие - в Асеновград по кабелната има интернет който всъщност е от Евроком - 8К навън / 20 warez - 25 лева на месец, не купуваш модем.Какво ще кажете за това?

Премести се там!

Slain: не съм сигурен доколко това ще остане така и под каква форма, докато не се каже нещо по-конкретно нищо сигурно няма. Рано е да се радваш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...