Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

От вчера вечерта сървъра хич го няма. За 4 часа съм свалил 300МВ от един диска а тегля 3

Скоростта е ужасна  тръгна с 50 -60 К  за 1 2 сек и после спре за 7-8

после пак запали и пак спре  :angry1

Някой има ли го тоз проблем или е само при мен

От ФТП-то ли? Ако да - местят се някои неща за да се освободи място на фтп-то и затова се лагва. 8084 също.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Ми теглех си от Games AvP 2 - 1 диск 5.34 мин, а втория диск неще да захапе да се сваля от няколко 4аса правя опити но без успех

Едит:

Сега като пробвах наистина 8084 го няма никъв

В момента 8084 не работи понеже му се прави профилактика с надежда да се подобри работата му тъй като напоследък се държи малко нестабилно. Заради самия сървър си свалял бавно през нощта.

В момента 8084 не работи понеже му се прави профилактика с надежда да се подобри работата му тъй като напоследък се държи малко нестабилно. Заради самия сървър си свалял бавно през нощта.

благодаря за инфото поне сега няма да се чудим какво аджеба става със сървъра и да говорим простотии. Да се надаваме че скоро ще тръгне с нова сила :)

• 3 weeks later...

някой има ли проблем с bg free-татa? с обикновени страници(инфо портали) нямам грижи

един http://subs.unacs.bg/ не мога да заредя от вчера вечерта :confused

във форума на data-та е цяло чудо да вляза, а останалите познати free-та ми ги зарежда сумати време (ако изобщо успее да ги зареди)

Nqkoi ima li problem s neta dnes?Az sym ot kichuka i mie tolkovagadna vryskata,che napravo mi idva da izqm klaviaturata ot qd :throw:

kva data.bg be chovek az ne moga v warez.ru da vlezna 1 minuta.

a nai gotinoto e che nakraq na meseca shte mi kajat q sq moito momche q skochi ot djobcheto 30 kinta :angry1

Пълен ужас е при мене, нито ftlbg нито mp3-bg ми отваря от снощи :blink:

EDIT: Връзката ми е fast & stable, само не ще да отваря free-та

просто отврарително :sick , последната седмица нямам думи

а пинга ми е ... не е истина, излиза че е по добре да играя от друго isp в техните сървъри щото от там пинга ми е по малък, :wacko:

имам 40-50мс само до gateway-a

i razbira se 635063 pak dava zaeto :angry:

аа беше ми обяснено че това било нормално :( ми хубуу щом смятат че е нормално да свалям филм за 2-3ч и пинга ми да е 700мс и да имма проблеми с доста сайтове и да плащам 42лв, аз пък смятам че е нормално да си сменя доставчика :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...