Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Edit: kato pingna cs1  sega e 24ms i dawa 4at pat request tim out,a predi stigashe max 12ms

а аз като пингна evrocom.net и гледай какво ми се получава :)

нещо ,при което твоите 24ms са като детска играчка :),не ме питай как ми се зареждат страниците нито как се опитвам да играя в някой сървър :)

ping1.JPG

Аве кфо стаа с тфа мп3 веееее.....някой ша земе ли да ме обесни 1 път ша са накана и то с 19 ми тегли вчера с 99 неска с 99 и най-нахално почва от 100 на 19 зацепва.... :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :confused

На достъпна + съм! :allien

вече не знам и bg peeringa тази вечер е супер наакан (колкото го има де) :sick

а тва че почва от 100-200 е рекламен трик трае само секудни да излъже ИЕ-то направиха го преди около 1 седмица ма е яко де ;)

май ще сум аут другия месец :(

Хмм к'во да ви кажа 5 часа отварям www.abv.bg направо полудях!

Немога едно писмо да пратя! Warez така ми увисва , че..... .

Като напиша 1 пост и така и не ме връща към темата , а поста вече го има.... абе незнам.

Но съм оптимис и ще чакам развръска ( положителна де :) )

Незнам ма трафика ми е в дивия. обаждам са на съпорт-а ониа ми вика има наземна линия ли кво каза де да го знам, бал съм го след това ми вика кай си адреса, казвам му го- спокойно нямате никакви проблеми!!! Ок брат от БГ с 5-6 в най-добрия случай 8К с Д+. Съпорт-а са луди

Дата си е ок... явно редовното и спиране :)

FTL/Arena ги има, но явно проблема от преди няколко дни с 1-то к отново се е появил. Явно пак headoff са прецакали нещо.

FEN както знаеш по принцип нямаме.

Afe az sum kum Gigabit oba4e ot 2-3 dni i te ne6to dadoha fira.localniq e dobre 360-390 opstoqnna, oba4e BG-to ne6to kuca tu 12-15 tu 8-10.a int e mejdu 7 i 9.Aide ako ima nqkoi dr na gigabit da kaje kvi sa mu skorostite 4e oniq ne6to zeha da mi lazat po nervite i nakraq 6a im sa obada i 6a im kaja da si digat kabelite i da mi sa mahat ot ku6tata :sayjin

Незнам ма трафика ми е в дивия. обаждам са на съпорт-а ониа ми вика има наземна линия ли кво каза де да го знам, бал съм го след това ми вика кай си адреса, казвам му го- спокойно нямате никакви проблеми!!! Ок брат от БГ с 5-6 в най-добрия случай 8К с Д+. Съпорт-а са луди

:lol: :lol: :lol:

Prav si neshto ima sled kato i warez.ru "dava fira" :bgrin:

Afe az sum kum Gigabit oba4e ot 2-3 dni i te ne6to dadoha fira.localniq e dobre 360-390 opstoqnna, oba4e BG-to ne6to kuca tu 12-15 tu 8-10.a int e mejdu 7 i 9.Aide ako ima nqkoi dr na gigabit da kaje kvi sa mu skorostite 4e oniq ne6to zeha da mi lazat po nervite i nakraq 6a im sa obada i 6a im kaja da si digat kabelite i da mi sa mahat ot ku6tata :sayjin

skorostute sa svaleni.

t. nar. korigirane na tarifite

spravka ggbit.net

Не знам но нещо нет-а се е сбагясал много яко редовно имам по 2-3 часа на ден когато кам който и да е саит имам поне 50% загуба на пакети , лаг в ИРЦ 10 - 25 сек. и това супер много ме дразни. Скороста която трябва да държа от ПЕЕРИНГ-а е 8-9 КБ/с докато от варез-а и международния си свалям нормално с изключение на горепосочените интервали всеки ден.

Надявам се това скоро да се оправи.

Tochno sega nqma vynshen internet :(

AAAA oprai sa aaaa :)

ми неска външния е яко прецакан сега дори маил-а в yahoo не моа си видя  :sick

представям си как ще е в почивните дни  :angry:

Малеее...тва верно едва се влачи...тц,тц,тц....Сутринта беше Ок, ама ся е.... :tongue

По принцип свалях с 80-90К от data.bg...а са с 0.00-14...:(

...ааааа, а са спря направо

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...