Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Аз тегля с толкова, за колкото си плащам. Ако гледам другите градове - с пъти повече за парите, които плащам :) - От интернет!!! (не от Xarez и т.н.)

то всеки почти е така ама не го разбират :ph34r:

ti kum koi raion si 6tot ponqkoi put i pri men be6e taka ama kato otidah da se opla4a s o6te 8 4oveka i rabotata se opravi neznam prosto postoqnno mi prekusva6e pitai nqkoi drug ot kvartala ti dali i na nego mu prai taka ako i pri nego e su6tata rabota saberete o6te 1 2 -ma i se razmrunkaite kum oneq det sa te svurzali neznam pri men se polu4i i sq pla6tam prekarvaneto mi be6e 60 lv bez za meseca a 30lv na mesec i tegli s minimum kogato e stabilna vruzkata 180kb sredno 250kb max 320kb stiga i do 500kb i pove4e ponqkoga aide

Ти си в Крумово и надали нещата за останалите важат в същата величина за теб. Взимай предвид това преди да правиш съпоставки или поне се уточнявай за да не оставяш в "обърквация" други хора.

при мен само дата.бг е скапана ......е не само

примерно бол.бг ми е 96 КБ

а незнам защо българско радио,което се води от пииринга не мога да слушам нормално на 64 кбпс оправя се селд 30 минути но май проблеми е при тях...както и дата.бг...абе тия да не би да са се отрязали от пииринга ве?

veno ne znam kwi nowi skorosti puskate no na i+ cs-a vurvi se po zle i po zle imam postoqno loss6-10 i choke 1-3,i twa se polu4awa samo na horata s modemi ,a na zalite ne e taka zemete oprawete malko nesta :angry1

Edit: kato pingna cs1 sega e 24ms i dawa 4at pat request tim out,a predi stigashe max 12ms

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...