Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

значи от сутринта нямам интернет. чак сега успях да влезна във форума с голяма доза търпение :evil

на моменти има някакъв трансфер, но скоростта е направо "убийствена" - страниците на форума ми се зареждат 10-15 мин.(това е в най-добрия случай), download-а от warz.ru и data.bg варира от 0.00 KB/s до 1.00 KB/s(все едно се опитвам да тегля от evro.net). няма смисъл да ви говоря за външен .... google се зарежда за 3-4 мин .....

обаждах се на supporta-a(2 пъти) и оттам ми казаха, че има нещо по трасето и скоро щяло да бъде оправено(имам чувстовото, че наизустяват това, което трябва да кажат в подобни случай). в момента се опитват да се свържа с тях, но ми дава постоянно заето ... ;)

намирам се в кичук париж.

.. на Достъпна+ съм

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

samkijot, az imah syshto mnogo problemi. Pyrvo na 635063 dava non-stop zaeto, zvyni na 607360.

Sega ima nqkakvi problemi zashtoto mi kazaha che smenqli bazata danni (uvelichavat skorostta na net-a :)), edin drug pyk mi kaza che problema bil pri men OBACHE - na 4 ili 5-iq pyt kato se obadih i na tipa mu pisna i mi kaza da izchakam 2 minuti i go chuh kak mi prodiktuva mac adresa na nqkoi drug - i net- ami trygna vednaga! tyi che zvynkai qko i shte ti go pusnat net-a!!!

в момента имам net, без да съм звънял 3-ти път на support.

скоростта обаче нещо не е същата. ако uplaod-вам нещо в warez.ru(в интерес на истината с определената скорост), всички страници се зареждат "мъчително дълго", при това такива, които се водят bg peering. а преди не беше така .... освен това download-а доста често, в интервал от 5-10 сек е down(0.00 kb/s) ... друг път много "играе". има моменти, когато от warez.ru е от 1 до 72 kb/s. от data.bg - от 0 до 12/13 kb/s

интересно ми е има ли някаква връзка с "очакваните нови скорости", която тема се дискутира в news и предполагаемото преразпределение?

da i primen neshto zeda mi prai nomera BG-to zarejda 2-pati po bavno ot predi

i neta e padnal s 5-6 nqkade ot bg-to

po edno preme i ot wareza ze da darpas 1-0-2

predi skorosta beshe mnogo dovolna i stranisite zarejdaha pochti ot ras

kvo stava nqkoi sha kaje li ???

hora tva e nevazmojno spored men pusnah edin film ot datata i mi pishe che shtego svali za 15 chasa kvostava s toq net aaaa

predi kato pusna migo svalq za 7-8chasa sq ot 13 do 16 mi otiva

skorosta nemi se diga poveche ot 22 povecheto vreme stoi na 17 :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

nqkoi sha kaje li dali i toi darpa taka na D+ sam

kvi sa tia uvelichenia we to neta stava pozle kato gledam :angry1 :angry1 :angry1

neka nqkoi da kaje na D+ kak tegli ot datata

nali trqbva da teglq ot datata s 32 nqkade i mojelo da stigne lokalnia [koeto nesam go vidql oshte za sega]ta to mi pada we hora ne se kachva

edit:

predi malko imashe avaria tochno pred nas no ush e upraviha baraha struvaha tam i shtom tragna neta znachi sichko trqbva da e ok no kato gledam nee

и аз съм на Д+ и от data.bg повече от 14 kb/s не стига. движи се предимно в границите 2-7/8 kb/s .... да не говоря, че на моменти все едно се опитвам да тегля от evro.net :sick

обадих се на support-a и ми казаха, че при мен наистина имало някакъв проблем и да съм се обадил утре след 9:00 за да изпратят "поддръжката"

от вчера сутринта net-a ми е :sick

::edit::

не знам дали има някаква връзка, но вчера техници на еврoком кабел са "опъвали жици" в съседния вход ...

hora tva e nevazmojno spored men pusnah edin film ot datata i mi pishe che shtego svali za 15 chasa kvostava s toq net aaaa

predi kato pusna migo svalq za 7-8chasa sq ot 13 do 16 mi otiva

skorosta nemi se diga poveche ot 22 povecheto vreme stoi na 17 :blink:  :blink:  :blink:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

nqkoi sha kaje li dali i toi darpa taka na D+ sam

kvi sa tia uvelichenia we to neta stava pozle kato gledam  :angry1  :angry1  :angry1

neka nqkoi da kaje na D+ kak tegli ot datata

nali trqbva da teglq ot datata s 32 nqkade i mojelo da stigne lokalnia [koeto nesam go vidql oshte za sega]ta to mi pada we hora ne se kachva

edit:

predi malko imashe avaria tochno pred nas no ush e upraviha baraha struvaha tam i shtom tragna neta znachi sichko trqbva da e ok no kato gledam nee

po prinzip nai burzo sha swalqsh ot data.bg ve4erta sled 12 i sutrin, sledobed powe4e ot 20 ne sum hwashtal

Така ли ми се струва или international -а е под 1Кб

... ами не ти се струва, защото е така. :D

btw не знам как е при вас, но откакто се заговори за някакви нови local скорости външният ми net е доста често :sick

бавно, но славно имам чувството, че "+" тарафите се превръщат в intranet :woot

да така е че е под 1к

обаче не забравяйте какво каза Вено ;)

докарали са нови устройства и започва теставането им и излгежда за това има проблеми с външния нет.Знам само че след като всичко се оправи всички ще сме доволни ;)

abe vsi4ki se oplakvat, i ima za6to-NET-a e baven, no ne vinagi. naprimer sutrin mi vurvi ot bg kato ot local-64 B) . e drug e vuprosut 4e sledobed pada do 17-20(bg), kadeto trqbva da e 32 :angry1

interesno mi e kato uvelichat skorosta togava pak li shte ima oplakvania ilii

as sam dovolen sega snoshti drapnah edin film ot arena.bg i slednogo bqx ostavil da pochne ot wareza i ot arenata mi go e drapnal za

3ch 22min

a ot wareza

3ch 24min

he po poveche davi govora

ot gamershell-abqh pusnal snoshti edin treilar mi pochna 55k e padna no ne padna pod 45 svaligo s 47k vanshen ludo kvo

koftito e che ne se postoqnno takiva skorostite kakto prez denq taka i vecherta no tva e polojenieto na men mi haresva

no kato dignat skorosta koeto se ochakva dastane skoro shte sam oshte po dovolen

• 3 months later...
A be hora ot skoro sym kym evrocom plashtam 35lv a neta mi e ugasen teglia s 2-3k i prekysva postoianno shte mi kageli niakoi kade e problema?

ti kum koi raion si 6tot ponqkoi put i pri men be6e taka ama kato otidah da se opla4a s o6te 8 4oveka i rabotata se opravi neznam prosto postoqnno mi prekusva6e pitai nqkoi drug ot kvartala ti dali i na nego mu prai taka ako i pri nego e su6tata rabota saberete o6te 1 2 -ma i se razmrunkaite kum oneq det sa te svurzali neznam pri men se polu4i i sq pla6tam prekarvaneto mi be6e 60 lv bez za meseca a 30lv na mesec i tegli s minimum kogato e stabilna vruzkata 180kb sredno 250kb max 320kb stiga i do 500kb i pove4e ponqkoga aide

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...