samkijot Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 значи от сутринта нямам интернет. чак сега успях да влезна във форума с голяма доза търпение на моменти има някакъв трансфер, но скоростта е направо "убийствена" - страниците на форума ми се зареждат 10-15 мин.(това е в най-добрия случай), download-а от warz.ru и data.bg варира от 0.00 KB/s до 1.00 KB/s(все едно се опитвам да тегля от evro.net). няма смисъл да ви говоря за външен .... google се зарежда за 3-4 мин ..... обаждах се на supporta-a(2 пъти) и оттам ми казаха, че има нещо по трасето и скоро щяло да бъде оправено(имам чувстовото, че наизустяват това, което трябва да кажат в подобни случай). в момента се опитват да се свържа с тях, но ми дава постоянно заето ... намирам се в кичук париж. .. на Достъпна+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 samkijot, az imah syshto mnogo problemi. Pyrvo na 635063 dava non-stop zaeto, zvyni na 607360. Sega ima nqkakvi problemi zashtoto mi kazaha che smenqli bazata danni (uvelichavat skorostta na net-a , edin drug pyk mi kaza che problema bil pri men OBACHE - na 4 ili 5-iq pyt kato se obadih i na tipa mu pisna i mi kaza da izchakam 2 minuti i go chuh kak mi prodiktuva mac adresa na nqkoi drug - i net- ami trygna vednaga! tyi che zvynkai qko i shte ti go pusnat net-a!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 в момента имам net, без да съм звънял 3-ти път на support. скоростта обаче нещо не е същата. ако uplaod-вам нещо в warez.ru(в интерес на истината с определената скорост), всички страници се зареждат "мъчително дълго", при това такива, които се водят bg peering. а преди не беше така .... освен това download-а доста често, в интервал от 5-10 сек е down(0.00 kb/s) ... друг път много "играе". има моменти, когато от warez.ru е от 1 до 72 kb/s. от data.bg - от 0 до 12/13 kb/s интересно ми е има ли някаква връзка с "очакваните нови скорости", която тема се дискутира в news и предполагаемото преразпределение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 da i primen neshto zeda mi prai nomera BG-to zarejda 2-pati po bavno ot predi i neta e padnal s 5-6 nqkade ot bg-to po edno preme i ot wareza ze da darpas 1-0-2 predi skorosta beshe mnogo dovolna i stranisite zarejdaha pochti ot ras kvo stava nqkoi sha kaje li ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 az sum na susta tarifa i nqma problemi si4ko mie normalno.Da ne si fanal nqkoi 4ervei Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 hora tva e nevazmojno spored men pusnah edin film ot datata i mi pishe che shtego svali za 15 chasa kvostava s toq net aaaa predi kato pusna migo svalq za 7-8chasa sq ot 13 do 16 mi otiva skorosta nemi se diga poveche ot 22 povecheto vreme stoi na 17 nqkoi sha kaje li dali i toi darpa taka na D+ sam kvi sa tia uvelichenia we to neta stava pozle kato gledam neka nqkoi da kaje na D+ kak tegli ot datata nali trqbva da teglq ot datata s 32 nqkade i mojelo da stigne lokalnia [koeto nesam go vidql oshte za sega]ta to mi pada we hora ne se kachva edit: predi malko imashe avaria tochno pred nas no ush e upraviha baraha struvaha tam i shtom tragna neta znachi sichko trqbva da e ok no kato gledam nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 neka nqkoi da kaje na D+ kak tegli ot datata Ам, аз си тегля нормално, но много често скоростта пада до 14 но и се дига до 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 и аз съм на Д+ и от data.bg повече от 14 kb/s не стига. движи се предимно в границите 2-7/8 kb/s .... да не говоря, че на моменти все едно се опитвам да тегля от evro.net обадих се на support-a и ми казаха, че при мен наистина имало някакъв проблем и да съм се обадил утре след 9:00 за да изпратят "поддръжката" от вчера сутринта net-a ми е ::edit:: не знам дали има някаква връзка, но вчера техници на еврoком кабел са "опъвали жици" в съседния вход ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 hora tva e nevazmojno spored men pusnah edin film ot datata i mi pishe che shtego svali za 15 chasa kvostava s toq net aaaapredi kato pusna migo svalq za 7-8chasa sq ot 13 do 16 mi otiva skorosta nemi se diga poveche ot 22 povecheto vreme stoi na 17 nqkoi sha kaje li dali i toi darpa taka na D+ sam kvi sa tia uvelichenia we to neta stava pozle kato gledam neka nqkoi da kaje na D+ kak tegli ot datata nali trqbva da teglq ot datata s 32 nqkade i mojelo da stigne lokalnia [koeto nesam go vidql oshte za sega]ta to mi pada we hora ne se kachva edit: predi malko imashe avaria tochno pred nas no ush e upraviha baraha struvaha tam i shtom tragna neta znachi sichko trqbva da e ok no kato gledam nee po prinzip nai burzo sha swalqsh ot data.bg ve4erta sled 12 i sutrin, sledobed powe4e ot 20 ne sum hwashtal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Така ли ми се струва или international -а е под 1Кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Така ли ми се струва или international -а е под 1Кб ... ами не ти се струва, защото е така. btw не знам как е при вас, но откакто се заговори за някакви нови local скорости външният ми net е доста често бавно, но славно имам чувството, че "+" тарафите се превръщат в intranet Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 pri men si e 4k ve4er se ka4wa 7-10k 4at pat 12k .Kwo se oplakwate,tolkowa si e kolko v dogowora e pisano da ge i po-burzo.Kato ne vi haresfa ima drugi tarifi,dostaf4ici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 да така е че е под 1к обаче не забравяйте какво каза Вено докарали са нови устройства и започва теставането им и излгежда за това има проблеми с външния нет.Знам само че след като всичко се оправи всички ще сме доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 abe vsi4ki se oplakvat, i ima za6to-NET-a e baven, no ne vinagi. naprimer sutrin mi vurvi ot bg kato ot local-64 . e drug e vuprosut 4e sledobed pada do 17-20(bg), kadeto trqbva da e 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 Ами аз пък нямам проблем с нет-а винаги си ми сваля от локалния с 60-70 а от външния с 30 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 18, 2004 Share Posted June 18, 2004 interesno mi e kato uvelichat skorosta togava pak li shte ima oplakvania ilii as sam dovolen sega snoshti drapnah edin film ot arena.bg i slednogo bqx ostavil da pochne ot wareza i ot arenata mi go e drapnal za 3ch 22min a ot wareza 3ch 24min he po poveche davi govora ot gamershell-abqh pusnal snoshti edin treilar mi pochna 55k e padna no ne padna pod 45 svaligo s 47k vanshen ludo kvo koftito e che ne se postoqnno takiva skorostite kakto prez denq taka i vecherta no tva e polojenieto na men mi haresva no kato dignat skorosta koeto se ochakva dastane skoro shte sam oshte po dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 с колко сваляте от дата.бг мен ми почва от 60 и много бързо спада....на достъпна + съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 с колко сваляте от дата.бг мен ми почва от 60 и много бързо спада....на достъпна + съм... <{POST_SNAPBACK}> И при мен почва от 60 и за 2-3 секунди става на ~17 ЕДИТ: И аз съм на Д+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 От вареза от 0 до 25к а от кракс 30к<стабиляга > а външен от 4к до 8к Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 30kB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 30kB <{POST_SNAPBACK}> От data.bg Аз от вареза средно ~89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 I az sum na D+ Snosti ot datata teglih s 60k stabilno Dnes ne sum probval Ot wareza s okolo 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Аз плащам 20 лева и тегля с 50 кб/сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Аз плащам 20 лева и тегля с 50 кб/сек. <{POST_SNAPBACK}> Към кой доставчик си? ~offtopic~ Ние плащаме 30лв. и теглим със 90 ( Тия на Д+ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 A be hora ot skoro sym kym evrocom plashtam 35lv a neta mi e ugasen teglia s 2-3k i prekysva postoianno shte mi kageli niakoi kade e problema? <{POST_SNAPBACK}> ti kum koi raion si 6tot ponqkoi put i pri men be6e taka ama kato otidah da se opla4a s o6te 8 4oveka i rabotata se opravi neznam prosto postoqnno mi prekusva6e pitai nqkoi drug ot kvartala ti dali i na nego mu prai taka ako i pri nego e su6tata rabota saberete o6te 1 2 -ma i se razmrunkaite kum oneq det sa te svurzali neznam pri men se polu4i i sq pla6tam prekarvaneto mi be6e 60 lv bez za meseca a 30lv na mesec i tegli s minimum kogato e stabilna vruzkata 180kb sredno 250kb max 320kb stiga i do 500kb i pove4e ponqkoga aide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.