Botev1912 Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 На ик+ вчера през деня свалих от сайта на нвидиа един файл с средна скорост 30к, качваше до 45 и слизаше до 16. От БГ си е стабилно примерно от дата средно 60к, от мп3 пак толкова. От уареза няма кво да говора там е ясно че е най-стабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 kak gi pravite tia neshta s tia skorosti neznam tva internacionala mi da stigne localnia ,maleee,sha naprava zadno salto pri men pove4e ot 14KB/sec ne e stigal (sashto sam na D+ ) i to samo sled 24.00 niakade ,no ne go darji postoiannno,ina4e no6tem obiknovenno e okolo 6-7KB/s ,pak prez denia - s Kazaa trydno otkasvam i 2KB/s .Kak go privli4ate toia trafik neznam S kvo go lajete be,kajete : s 6okolad4e, sas sladoled ,s kakvo ? Neznam i az kak stavat tezi ne6ta no si mislq 4e ima i nqkakvo znq4enie ot kade darpa6{stava vapros za international}.Na dostapna+ sam i darpam ot 3 bosnenski saita sled 24h sas 50k postoqnna skorost a primerno ot Nostalgia.com nemoga da vdigna pove4e ot 4k Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Разбира се, че зависи. Някои сървъри ограничават достъпа до себе си за отделен юзър или конекция... Така че - трудно е да се каже със сигурност дали дадена скорост към даден сървър в международния е едикаква си поради ограничени възможности на доставчика или поради ограничен дастъп от страна на сървъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Ае момчета това искам :"реклама ,реклама и пак реклама" ,и после какво всички ще се прехвърлят на + тарифи.И тогава какво ще стане ... нищо,все едно нищо не се е променяло,всичко ще се върне на мястото ,ще си сваляте с скорости отпреди 20 май(може и да греша) и после шак ша псувате ... Истината за този шеип (поне според мен) е да накара усерите от ланките да си кажат (бе аз плащам кажи речи толкоз,ама нета ми все го няма(скасва им се кабела редовно да речем),дай по добре да се прехвърля на евроком,хем ще имам бърз външен и що годе локален нет ( и хем и ще имам такъв нет защото няма да ми се скъса кабела). Eст това ще си го кажат доста хора(а аз познавам наистина много които искат да се откажат от ланките и тарсят повод да се мраднат на евроком,просто чакат по добри времена и тарифи ест.) и най вероятно ще се приместят. После каква става:тъй като нета ни е споделен,а ставаме повече хора ,следователно най вероятно външния (може би) ще падне като скорост ,защото сме станали повече хора и следователно дърпаме повече(може и да не падне ,само ако еврокома купят още трафик). Та в реклмата му е майката Кажете на всички свои приятели и приятелки за авантата,белкем дойдат при нас. БТВ Да не си помислите че нещо ви критикувам че рекламирате новите тарифи,ще ви кажа че и аз кажи речи на всички мои познати се похвалих.Вярно е също че вчера ме светнаха по тоя въпрос и от тогава не съм от възторг .:PEACE:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 ne shvanah : zna4i ako stanem pove4e hora,niama da teglim sas sashtite skorosti kakto v momenta a s po-slai.Mi to kat se zamislia,tea skorosti sega i bez tva sa si jiv bonus.Ma se si mislia 4e pove4e hora ozna4ava pove4e zakypen trafik na po-niska cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 ne shvanah :zna4i ako stanem pove4e hora,niama da teglim sas sashtite skorosti kakto v momenta a s po-slai.Mi to kat se zamislia,tea skorosti sega i bez tva sa si jiv bonus.Ma se si mislia 4e pove4e hora ozna4ava pove4e zakypen trafik na po-niska cena. Mi 6te ti go obqsnq taka pirimerno imame 1l voda za piene ako pie6 sam moje da izpie6 1l ama ako piete 10 4oveka 6te izpie6 0.1l sledovatelno ako doidat pove4e hora 6te piem po-malko voda osven ako EK ne kupqt pove4e "voda" are PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 LaN, няма какво да схващаш. Така както го казва ralexes сякаш всички са луди downloaderи и вместо да си живеят живота гледа да не пропуснат възможността да напълнят трафика до край. Което е много далеч от истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 shhh neznam no vanshnia net e poludql ot kazaa-to tegli kato za svetevno stiga i minava lokalnia daje na D+ sam tragne normalno no izvednash poludei ne pada pod 25-30 ili kato padne pak se digne rqsko brao na EK evala da razbiram li che tia koito sa s I+ im stiga do 120 [vanshnia de] ??? e kvo.... az davam pari za bronzova i tiq na D+ teglqt international kolkoto men??? e bati... mi to po-dobre na d+ da ida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 e kvo.... az davam pari za bronzova i tiq na D+ teglqt international kolkoto men??? e bati... mi to po-dobre na d+ da ida. Няма смисъл ,скоро интернешенала ще падне като скорост ... почти съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Няма смисъл ,скоро интернешенала ще падне като скорост ... почти съм сигурен oт какво няма смисъл? от това да плащам или от това да сменя тарифата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Външния колкото си е в тарифите ще си го имате. Ама да се оплаквате и то редовно, че ЕВЕНТУАЛНО след 2 месеца няма да сваляте с 50, ами със 20к и да го изтъквате колко е лошо... е тъпо. Който иска да вдига постоянно 45к външен да минава на златна, който не иска да се кара с тарифната спийд и когато тя е по-високо просто да се усмихва и да се радва. Иначе ако при тарифа 8к сваляш днес на 50, утре на 20.. естествено, че няма да е толкова приятно, но пък пак е отгоре. А и честно казано не ме вълнува новият winamp дали ще го сваля с 15 или 115к. А и както казах малко по-рано не всички хора ползват нет за да го уплътняват на 100% с непрестанни download-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 oт какво няма смисъл? от това да плащам или от това да сменя тарифата? Няма смисъл да си променяш тарифата @Dreamer стига погрешни мнения за мен,аз сам чисто и просто реалист и казвам че тези скорости няма да бъдат вечност.Никога не съм се оплаквал че са вдигнали скороста,напротив радвам се че евроком са помислили за усерите на + тарифите.Пак с колко ще сваляме важното да е над 6К(колкото и е на дост тарифа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Именно това казвам, колкото и да е важното е, че е над отреденото от тарифата. А и нещата, които казвам не са погрешно мнение за теб, а поставяне под съмнение на казаното от теб с приложени аргументи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Именно това казвам, колкото и да е важното е, че е над отреденото от тарифата. А и нещата, които казвам не са погрешно мнение за теб, а поставяне под съмнение на казаното от теб с приложени аргументи. .:PEACE:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Da vi svetna samo : 60 leva i eto kakva skorost : http://play.evrocom.net/dl/incoming/Victor...20stuff/wow.jpg tova e pred noshta prez denq pada do 3mb/sec !!! Prez satelit :> Vunshniq ne stiga mb/sec ama bg peeringa e tolkova.. EDIT eto i dl http://play.evrocom.net/dl/incoming/Victor...%20stuff/zz.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Da vi svetna samo :60 leva i eto kakva skorost : sssshhhh kvo e tva we q kaji oshte malko i do kosmosa shte ti litne neta q go uspokoi malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Da vi svetna samo :60 leva i eto kakva skorost : ................. WOW kvo praish ti be?! da ne si prekaral kabel ot niakoi satelit do vas ?!!!!!!!!! pysni malko i na nas tva na Evrocom user li shte da e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Da vi svetna samo : я светни с нещо по-силно с сателит ли си ? и ако си ... как с сателит за 60лв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 тва е леко в София... ама "хакера" не е мн наясно с нещата тъй че не му вервайте от раз Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 be i az gledam neshto my sa motaiat po screenshotovete free.evro.net i sa 4ydih kak adjeba staat tia raboti ,ma 6tom ot Sofia,mda ne e 4ydno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Хехе, аз от Evro.net тегля със заветните 0.5 kb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 Хехе, аз от Evro.net тегля със заветните 0.5 kb/sec maiche sichki sme na tova polojenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 blame them Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2004 Share Posted June 7, 2004 blame them we are... they suck... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 8, 2004 Share Posted June 8, 2004 тва е леко в София... ама "хакера" не е мн наясно с нещата тъй че не му вервайте от раз Da we are sq Nikade ne sam pisal 4e sam sys takyv net ! Priqtel ot play.evrocom.net -a Victorianetza (nick) e sys takuv net kato polzva 4iniqta na sysedite ! Vqrno 4e e ot sofiq no vse pak satelit mojesh i na Musala da si slojish ako iska6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.