Stenli Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Дам, наистина и при мен БГ-то замина по дяволите, нема ги ония стабилни 28-30 кб/с, сега се върти около 20. Уареза си остана стабилен, а външния ми е от 0 до 20, като наистина много често се задържа кръгла "нула". Сега ще си навия часовника за да стана през ноща и да видя как е тогава Абсолютно същото е и при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Абсолютно същото е и при мен emi qvno pri vsi4ki e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
erotevmenos Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 при мен-същото и то откакто почнаха с тази промяна на скоростите Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Неприятно,но факт.Peering-а се попрецака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Неприятно,но факт.Peering-а се попрецака Da mnogo chesto pada do 0 i se kachva do 80, a predi si beshe stabilno, sredno 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Мен не ме дразни толква това че пееринга е паднал с 10к през деня ако през ноща ще е колкото локалния както каза venо. Повече ме дразно външния който доста често пада до 0. Преди може да беше 4к обаче си ги имах и си бяха постоянни Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Преди може да беше 4к обаче си ги имах и си бяха постоянни Е не е така де, ако ги изчислиш точно определено е повече от 4 кб/с(говорим за Д+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 mi to twa e iznerwqstoto stoto pada na 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Е кво ви нерви, че ще падне за 5 секунди на 0... Дайте си лимитирана скорост с Flashget и вижте дали ще пада... Супер си е така, а доста хора се оплакват. Че от download.com забих 50kb/sec... какво искате, деба . Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 нещата няма да се оставят така. каквото ства в момента според мен е изпитание на новите скорости. надявам се че скоро ще приключи и ще можем да се радваме на нови, по - високи скорости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erotevmenos Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 nie gowori mza tozi krai na towa izpitanie no kato gledam nikoi ni6to ne ni kazva.kak taka nikoi ne znae ni6to.pone da bqha nameknali za tova v evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 I az zabelqzah nestabilnosta na vruzkata oba4e i vurhovite postijeniq.Za okolo 1 sek vun6niq mi se be6e ka4il na 102KB/s(ako 6tete vqrvaite).a srednata skorost e okolo10KB/s(btw az sam na Dostupna+).Az sam dovolen ot vruzkata si.Vse pak e po burza ot predi.I stiga se oplakvaite.Vse pak i az se nadqvam na stabilen burz Internet i mnogo 6te se radvam ako v nai skoro vreme oficialno obqvqt skorostite.I su6to taka iskam da pomolq nakoi admin da kaje pone predpolagaemi skorosti(bilo to postijimi ili ne),pone da znaem kakvo da o4akvame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 nakoi admin da kaje pone predpolagaemi skorosti(bilo to postijimi ili ne),pone da znaem kakvo da o4akvame. as vikam da kajat kakvo sa namislili dapraqt i sha badeli gotovo do 1-vi uni kolko smqtat dagi digat i za koi tarifi i kade[bg,vanshen,lokalen] sepak mislq che znaqt kakva skorost iskat da postignat takache da zemat da kajat da znaem i nie kvo da ochakva me che kato gledam sichki sme mnogo lubopitni kolko shagi digat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 I az zabelqzah nestabilnosta na vruzkata oba4e i vurhovite postijeniq.Za okolo 1 sek vun6niq mi se be6e ka4il na 102KB/s(ako 6tete vqrvaite). Аз съм с Internet Download Manager и от начало, още като съм пуснал да се сваля нещо достигам до 500 kb/sec, но след около секунда две се нормализира Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Аз съм с Internet Download Manager и от начало, още като съм пуснал да се сваля нещо достигам до 500 kb/sec, но след около секунда две се нормализира Da no na men po sredata na downloada mi dostigna tazi skorost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 60 kb/s local 60 kb/s peering 30 kb/s international na Dostypna+ sym Obicham vi Evrocom !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Преди малко свалих една песен от казаа с 70к и аз ви обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Истината е през нощта ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Мисля, че достатъчно се каза по въпроса. Тарифите си остават както досега, като при тези с локален трафик има възможност да достигнете по-голяма скорост за пиъринг и външен от посочената в договора - тук ви ограничава единствено наличният неизползван за момента трафик и горната граници на локалния трафик. Увеличение на локалния трафик няма. Нещата са неофициални и ако има над тарифата - гълтайте с кеф, ако няма - здраве да е. Знам, че във всяка ситуация ще има недоволни - в случая от това, че в редки или чести случай ще се вдига скоростта посочена в договора... но ще има и такива, които ще оценят това, което се дава като бонус и ще му се радват както си трябва. Както става ясно от горните думи няма точно уточнено увеличение на външния и пиъринга т.е. скоростта, която вдигате над определената от вашата тарифа е вариативна, а не константна, но дели горна граница с тази на локалната скорост. Ако има възникнали проблеми при внедряването на актуалните промени то те би трябвало да се изчистят в най-кратки срокове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Pravilno li sam razbral znachi skorostite si ostavat postarumu no sled 12 chasa vecherta e vazmojno dase digne na I+ i D+ skorosta: I+- BG-120[kolkoto lokalnia], International- 120 !!! D+- BG-60, International-60 !!! ako neshto barkam nqkoi dame popravi che nesam s nito edna ot dvete tarifi zatova nemoga da dam tochna skorost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Май точно това каза Dreamer. Дано скоро да се оправят и моментните нестабилности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Май точно това каза Dreamer. Дано скоро да се оправят и моментните нестабилности. Odeve se svalqshe sravnitelno stabilno ot data.bg i mp3-bg.com sredna skorost 80, padashe do 40 i stigashe do 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Не съм споменал нищо за след 12 часа. По-високи скорости има по-всяко време, но нощем са по-високи поради по-големият неизразходван трафик. Инак в момента не бих вдигал ~512kbps вместо 128kbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Ами всяко увеличение на скоростта на ЕК е добре за юзерите, но в случая мисля, че се получи и "леко" орязване на БГ-то, не съм единствения при който нещата са така. Наистина през нощта нета кърти, но все пак ние не плащаме за "нощен" интернет, а за неограничен ПС Повече нямам коментар по темата, общо взето дори по високия външен нет да е малко или много за сметка на пииринга, пак е идеално защото истинския интернет е да имаш бърз достъп до световната мрежа. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Наистина BG Peering-а се помаза. Надявам се да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.