Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Кавале, нито знаеш колко плащам нито знаеш колко нет имам. Мога да ти кажа, че относно външен трафик получавам ПО-МАЛКО отколкото плащам, но не се оплаквам нито се хваля. Не ми е проблем, защото и толкова ми стига. Не съм мрънкало и не говоря без да съм наясно с нещата - ей така, само да си правя вятър.

При следващата твоя такава спекулация ти обещавам бан във форума. Като не знаеш - не говори.

ти като знаеш говори!!! кажи кви скорости на кви цени и каде работиш?сигурно си клоун в цирка и нета ти го доставят дресирани гълъби.peer 512kbit

vunshen 128kbit

local mbit тва ти си го писал,нали?кажи коя е тая тарифа на ЕК?Искам още отсега да заявя, че ако някой днес вдига 50к вместо 8, а утре "само" 30 хич да не идва да се оплаква и сърди. За такива хора - чантата, пътя - и за хляб! и тва ти си го писал,бе ти си бил голяма работа,много лесно пъдиш клиентите на ЕК! а сега да видим това с кавала! че си чикиджия такъв си ,щото само чикиджия обижда без да са го нагрубили,че си палячо ,такъв си, щото само клоун би се изживявал като абаносов бог!каде наруших правилата на форума та ще ме bann-ваш?вече сме го обсъждали този въпрос и трябва да си наясно че не ми пука дали ще го направиш или не.м/у другото като ме bann-еш всички мои спорчета с теб ще ги постна във всеки един български форум,та да ти се смеят и малките деца и да разберат хората кви админи има в фомума на ЕК,геимъри дет по цял ден пукат контрата!

аре чао сънчо и по спокойно да не са изприщиш :angry1

Predpolagam che v momenta sa pusnati tiq skorosti, no shtom se testva aparaturata kak shte reagira na natovarvaneto znachi ima golqma veroqtnost da stanat i realnost.

Dokato nese obqvat ofisialno tia skorosti znachi ima neshto

spored men nishto nese znae

moje i da ima moje i da nqma

takache shte izchaka me oshte malko

pri obqvqvaneto im ofisialno [ako izobshto gi obqvat] sha razberem kade kvo se e kachilo

dano dago dignat oshte malko!!!

koi znai

10x ostava da 4akame :)

ето в такива случаи съм горд със своя доставчик и се замислям да мина на по-висока тарифа. обичам го този ЕВРОКОМ!!! и всички ланчета да мрат!

ето в такива случаи съм горд със своя доставчик и се замислям да мина на по-висока тарифа. обичам го този ЕВРОКОМ!!! и всички ланчета да мрат!

Що бе, ЛАН рулез, виж колко хора "минаха" към него заради невероятните му "предимства" :) Че даже на светлинни години бил от Евроком, бе страшна работа e! Аз се чудя какво още правя тук :lol:

Що бе, ЛАН рулез, виж колко хора "минаха" към него заради невероятните му "предимства" :)

в случая не се знае кой кого е минал:)

Що бе, ЛАН рулез, виж колко хора "минаха" към него заради невероятните му "предимства" :)

Освен за kokok за друг не се сещам :D :bgrin:

Айде и аз да се похваля.. .120 к/s от warez.ru, 220 к/s от warezzz.com и 30-60 BG peering(колкото хвана). Връзвате се и към двата доставчика и радвате :woot

Чудно ми е като се свърши хартисващия лимит от външен трафик кво ще се споделя... ?

Или като им хартисва толкова трафик какво им пречи на ЕК да си купят по-малко следващия път. Не че не е хубаво сега, но все пак не се надявайте толкова много на чудеса...

Predpolagam che v momenta sa pusnati tiq skorosti, no shtom se testva aparaturata kak shte reagira na natovarvaneto znachi ima golqma veroqtnost da stanat i realnost.

мен пък ми е интересно каква е тази работа толкова потайна, че хората дето работят с EK support не знаят какво става и само "предполагат" :confused

мен пък ми е интересно каква е тази работа толкова потайна, че хората дето работят с EK support не знаят какво става и само "предполагат"  :confused

Защо така говориш??? И преди да пуснат новите скорости пак така беше.Остава да се надяваме че експеримента е бил успешен и ......живи и здрави ще се радваме на още по-нови и по-високи скорости ;)

Остава да се надяваме че експеримента е бил успешен и ......живи и здрави ще се радваме на още по-нови и по-високи скорости ;)

Някой може ли да ми обясни какъв е тоя експеримент щото тея дни не си бях в нас и май съм пропуснал пак всичко :( Скоростите доколкото виждам ми са както преди на Д+ съм :)

batko32, не ме разбра какво исках да кажа -> lekx работи в support-а на ЕК и се прави че нищо не знае, или наистина нищо не знае. Което и да е от двете, просто съм любопитен 'защо'.

ne znam ama pri men peeringa e namalen ot 30 na 20 pri was taka li e na D+ sum

P.S:aide nqkoi admin da razesni kwo stawa,na koi tarifi sha se digat skorostite na koi ne s kolko i tn.. :woot

skorostite sa negarantirani kakto znaete, taka che e normalno da wdigate 10-20-30 k/s peering na D+, testwaite prez noshta, nqkade mejdu 12 i 8 , trqbwa da mojete da digate mejdunaroden i peering na skorosti pochti kato na localen, prez denq shte e po-bawno...

skorostite sa negarantirani kakto znaete, taka che e normalno da wdigate 10-20-30 k/s peering na D+, testwaite prez noshta, nqkade mejdu 12 i 8 ,  trqbwa da mojete da digate mejdunaroden i peering na skorosti pochti kato na localen, prez denq shte e po-bawno...

Dobre de nqma li dani ogreesh kakvi sha badat ot tuk natataka skorostite na:

D+ and I+

BG, Vanshen, Lokalen [ot kolko do kolko k/s i ot kolko do kolko chasa]

vmomenta sam na nai evtonata!!!

pitam zada znam kav net dasi pusna drugia meses

mislq che veche nqkoi ot adminite trqbva da kajat

kvo sha staa s teq dve tarifi D+ and I+

[ako moje da kajete sha imali promqna za Bronzovata i kak i varvi neta sq!!!]

aiii jivi zdravi

Дам, наистина и при мен БГ-то замина по дяволите, нема ги ония стабилни 28-30 кб/с, сега се върти около 20. Уареза си остана стабилен, а външния ми е от 0 до 20, като наистина много често се задържа кръгла "нула". Сега ще си навия часовника за да стана през ноща и да видя как е тогава :P

Да и при мен се забелязват скоци от максимална скорост до интервали със скорост 0.00 :( .

Сега ще си навия часовника за да стана през ноща и да видя как е тогава 

matrix1 i az smiatam da napravia sa6toto.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...