__smirnoff__ Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 никой не каза нищо за достъпната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basmachi Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Кавале, нито знаеш колко плащам нито знаеш колко нет имам. Мога да ти кажа, че относно външен трафик получавам ПО-МАЛКО отколкото плащам, но не се оплаквам нито се хваля. Не ми е проблем, защото и толкова ми стига. Не съм мрънкало и не говоря без да съм наясно с нещата - ей така, само да си правя вятър. При следващата твоя такава спекулация ти обещавам бан във форума. Като не знаеш - не говори. ти като знаеш говори!!! кажи кви скорости на кви цени и каде работиш?сигурно си клоун в цирка и нета ти го доставят дресирани гълъби.peer 512kbit vunshen 128kbit local mbit тва ти си го писал,нали?кажи коя е тая тарифа на ЕК?Искам още отсега да заявя, че ако някой днес вдига 50к вместо 8, а утре "само" 30 хич да не идва да се оплаква и сърди. За такива хора - чантата, пътя - и за хляб! и тва ти си го писал,бе ти си бил голяма работа,много лесно пъдиш клиентите на ЕК! а сега да видим това с кавала! че си чикиджия такъв си ,щото само чикиджия обижда без да са го нагрубили,че си палячо ,такъв си, щото само клоун би се изживявал като абаносов бог!каде наруших правилата на форума та ще ме bann-ваш?вече сме го обсъждали този въпрос и трябва да си наясно че не ми пука дали ще го направиш или не.м/у другото като ме bann-еш всички мои спорчета с теб ще ги постна във всеки един български форум,та да ти се смеят и малките деца и да разберат хората кви админи има в фомума на ЕК,геимъри дет по цял ден пукат контрата! аре чао сънчо и по спокойно да не са изприщиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Predpolagam che v momenta sa pusnati tiq skorosti, no shtom se testva aparaturata kak shte reagira na natovarvaneto znachi ima golqma veroqtnost da stanat i realnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Dokato nese obqvat ofisialno tia skorosti znachi ima neshto spored men nishto nese znae moje i da ima moje i da nqma takache shte izchaka me oshte malko pri obqvqvaneto im ofisialno [ako izobshto gi obqvat] sha razberem kade kvo se e kachilo dano dago dignat oshte malko!!! koi znai 10x ostava da 4akame Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 ето в такива случаи съм горд със своя доставчик и се замислям да мина на по-висока тарифа. обичам го този ЕВРОКОМ!!! и всички ланчета да мрат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 ето в такива случаи съм горд със своя доставчик и се замислям да мина на по-висока тарифа. обичам го този ЕВРОКОМ!!! и всички ланчета да мрат! Що бе, ЛАН рулез, виж колко хора "минаха" към него заради невероятните му "предимства" Че даже на светлинни години бил от Евроком, бе страшна работа e! Аз се чудя какво още правя тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Що бе, ЛАН рулез, виж колко хора "минаха" към него заради невероятните му "предимства" в случая не се знае кой кого е минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Що бе, ЛАН рулез, виж колко хора "минаха" към него заради невероятните му "предимства" Освен за kokok за друг не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Айде и аз да се похваля.. .120 к/s от warez.ru, 220 к/s от warezzz.com и 30-60 BG peering(колкото хвана). Връзвате се и към двата доставчика и радвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Ako do skoro e imalo otliv na abonati ot Evrocom, sled oshte malko vreme shte ima priliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Чудно ми е като се свърши хартисващия лимит от външен трафик кво ще се споделя... ? Или като им хартисва толкова трафик какво им пречи на ЕК да си купят по-малко следващия път. Не че не е хубаво сега, но все пак не се надявайте толкова много на чудеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 ne znam pri vas kak e,no pri men e vunshen mnogo promenliv 0 - 8,ot ftl sq teglih s 20 i ot wareza si e 60.Uveli4enieto samo za vunshen li ili i za drugite trqbwa da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Predpolagam che v momenta sa pusnati tiq skorosti, no shtom se testva aparaturata kak shte reagira na natovarvaneto znachi ima golqma veroqtnost da stanat i realnost. мен пък ми е интересно каква е тази работа толкова потайна, че хората дето работят с EK support не знаят какво става и само "предполагат" Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 edna takava nikva e sqko 4udo za 3 dni - e tva i tolkova ne izkara i ne 4e e "4udo" za tezi pari da polu4i6 primerno 16k net ama aide kvo da si govorim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 мен пък ми е интересно каква е тази работа толкова потайна, че хората дето работят с EK support не знаят какво става и само "предполагат" Защо така говориш??? И преди да пуснат новите скорости пак така беше.Остава да се надяваме че експеримента е бил успешен и ......живи и здрави ще се радваме на още по-нови и по-високи скорости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Остава да се надяваме че експеримента е бил успешен и ......живи и здрави ще се радваме на още по-нови и по-високи скорости Някой може ли да ми обясни какъв е тоя експеримент щото тея дни не си бях в нас и май съм пропуснал пак всичко Скоростите доколкото виждам ми са както преди на Д+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 batko32, не ме разбра какво исках да кажа -> lekx работи в support-а на ЕК и се прави че нищо не знае, или наистина нищо не знае. Което и да е от двете, просто съм любопитен 'защо'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 ne znam ama pri men peeringa e namalen ot 30 na 20 pri was taka li e na D+ sum P.S:aide nqkoi admin da razesni kwo stawa,na koi tarifi sha se digat skorostite na koi ne s kolko i tn.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 na men sa6to peering-a mi e na 20kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 skorostite sa negarantirani kakto znaete, taka che e normalno da wdigate 10-20-30 k/s peering na D+, testwaite prez noshta, nqkade mejdu 12 i 8 , trqbwa da mojete da digate mejdunaroden i peering na skorosti pochti kato na localen, prez denq shte e po-bawno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 na men sa6to peering-a mi e na 20kb/s twa namalqne na skorosta da ne e za steka na uveli4awane na vunshinq net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 skorostite sa negarantirani kakto znaete, taka che e normalno da wdigate 10-20-30 k/s peering na D+, testwaite prez noshta, nqkade mejdu 12 i 8 , trqbwa da mojete da digate mejdunaroden i peering na skorosti pochti kato na localen, prez denq shte e po-bawno... Dobre de nqma li dani ogreesh kakvi sha badat ot tuk natataka skorostite na: D+ and I+ BG, Vanshen, Lokalen [ot kolko do kolko k/s i ot kolko do kolko chasa] vmomenta sam na nai evtonata!!! pitam zada znam kav net dasi pusna drugia meses mislq che veche nqkoi ot adminite trqbva da kajat kvo sha staa s teq dve tarifi D+ and I+ [ako moje da kajete sha imali promqna za Bronzovata i kak i varvi neta sq!!!] aiii jivi zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Дам, наистина и при мен БГ-то замина по дяволите, нема ги ония стабилни 28-30 кб/с, сега се върти около 20. Уареза си остана стабилен, а външния ми е от 0 до 20, като наистина много често се задържа кръгла "нула". Сега ще си навия часовника за да стана през ноща и да видя как е тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Да и при мен се забелязват скоци от максимална скорост до интервали със скорост 0.00 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Сега ще си навия часовника за да стана през ноща и да видя как е тогава matrix1 i az smiatam da napravia sa6toto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.