Godfather Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 ot lubopitstvo davida kvo sha kajete sigoren sam che dosta xora sase varza li kam nqkoq zala na EK no si praqt pas takia beshe mi lubopitno ako kaja che se vrazvam kak shte raigirate taka i si mislix sas losho kakto vinagi Ей, G-Unit, ти изби рибата бе, майна. Баси конспиратора, мухахахаха Сваляли значи от залите колкото си искат, ей тва ме скъса от смях А да знаеш случайно колко се плаща за тва удоволствие, умнико? Явно не знаеш, макар, че сигурно сто пъти се е споменавало в този форум. Ако има зали с оптика, дето раздават наляво и надясно връзки на такива като теб, сигурно собствениците им са си загубили разсъдъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Ей, G-Unit, ти изби рибата бе, майна. Баси конспиратора, мухахахаха Сваляли значи от залите колкото си искат, ей тва ме скъса от смях А да знаеш случайно колко се плаща за тва удоволствие, умнико? Явно не знаеш, макар, че сигурно сто пъти се е споменавало в този форум. Ако има зали с оптика, дето раздават наляво и надясно връзки на такива като теб, сигурно собствениците им са си загубили разсъдъка as da nesam s optika we che edni 700 mb gi uploadvam 34 chasa ebati optikata deto e imam unikalna e pojelavam e na seki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 mersi za pojelanieto dano se sbudne za men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 mersi za pojelanieto dano se sbudne za men dano nese sbadne natebe che inache wareza sha ostane pust a na onia kadeto im znai mnogo ustat !!! optika moptika eb...sam e optikata zakav mi e nali i sega si darpam ot wareza s 5kb/s jiv i zdrav sam si tolkova sami plati li tva e polojenieto kretichno i dano padne senata na optikata zada se pusna davida zakvo stava vapros Dreamer q kaji malko s kolko teglish ot vanshnite i BG-to i ot wareza mnogo mi e lubopitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 peer 512kbit vunshen 128kbit local mbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Днес 1 познат ми каза че се очаквало някаква промяна в скоростите на евроком за Д+ и И+ тарифите. Говореше за някакви 50 кб/с външен нет. Някой да е дочул нещо по въпроса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Днес 1 познат ми каза че се очаквало някаква промяна в скоростите на евроком за Д+ и И+ тарифите. Говореше за някакви 50 кб/с външен нет. Някой да е дочул нещо по въпроса ? Верно е Тествах си скоростта, като почнах да тегля някъв файл от американски сървър.И найстина скороста варира от 40-50(че даже и до 60) kb/sec. God bless Evrocom Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 ima ne6to, 50 ne e no v4era ve4erta stana ne6to i dnes sutrinta si prave6e 16kbytes/s sq gledam se sili kym 20-30 , ne 4e se oplakvam ma nqkoj nqma li da ni osvetli kakvo vsy6tnost stava? az sym na D+ a i kato si restartnah modem4eto(to moje da ne e nujno de) 64kbytes/s ot data.bg , oba4e arena,FTL i mp3-bg gi nqma nadqvam se vremenno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 nqma maitap taka e ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 mi neznam pri men tu 4 tu powe4e tu po-malko ot 4 sha ima mai oveli4enie na skorosta P.S:na was arenata ba4ka li vi stot na men ne mi ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 олее олее !!! не е истина 60к от дата.бг пробвах и международния първо ми беше 15к !!!! а преди малко се дигна от 50-60к постоянно се сменя кво ви ебе за тея български уарези !? арена,фтл и други такива боклуци ! аз ако имам 60к международен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 as predi malko drupnah pesen ot datata s 130 kb/s basi to po burzo ot warez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 P.S:na was arenata ba4ka li vi stot na men ne mi ba4ka И на мен не ми бачка Верно външния нет се мени сега тегля с по 15-18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 И на мен не ми бачка Верно външния нет се мени сега тегля с по 15-18. e oste testwat sigurno ai nqkoi admin da se izkage Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 E to ne e losho da si imame dobur international trafik no puk bez mp3-bg.com e kofti a i da pitam offtopic na nqkoi otvarq li mu www.headoff.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 E to ne e losho da si imame dobur international trafik no puk bez mp3-bg.com e kofti a i da pitam offtopic na nqkoi otvarq li mu www.headoff.com headoff e kum arena Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 e oste testwat sigurno mi te maj ot v4era "testvat" az neska cql den po4ti se kefq na vyn6niq net napravo jivnah mi predpolahgam 4e nqma da ostanem bez mp3-bg (6tot visio gi imat a FTl otdavna nqmat) sega byzikat ne6to horata da iz4akame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 ще изчакаме кво да праим хората за нас го правят тва (хехе) пак и тряа да се борят с конкуренцията на визио Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 E tva prosto mi e** maikata na fantaziite sq nqma kak da igraq headoff battle.net na diablo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 E tva prosto mi e** maikata na fantaziite sq nqma kak da igraq headoff battle.net na diablo 2 Все едно на някой му пука за тва.Вместо да се радва той трръгнал да плаче за headoff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 vunshen 128kbit това за коя тарифа се отнася? аз съм на Д+ и тегля 2х -> 8к! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Аве при мен eMule така и не можа да захапе тия нови скорости Опраих си капацитета и лимита за даунлоуд/ъплоуд и пак си седи на 3К Що така? Пробвах с flashget и си фащам 15 от рас ма eMule неще Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Все едно на някой му пука за тва.Вместо да се радва той трръгнал да плаче за headoff... Zakvo da se radvam da ne bi da imam originalen cd key za diablo 2 che da igraq v europe puk i kato ne e stabilen mejdunarodniq trafik shte mi lagva a inache ne o losho uvelichenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Zakvo da se radvam da ne bi da imam originalen cd key za diablo 2 che da igraq v europe puk i kato ne e stabilen mejdunarodniq trafik shte mi lagva a inache ne o losho uvelichenieto не е стабилен щот тестват още като всичко е готово и трафика щи е 'ок' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 ako ima povishenie na skorostite dano dagi obqvat ofisialno na koq tarifa kvo i se e kachilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.