Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

ot lubopitstvo davida kvo sha kajete

sigoren sam che dosta xora sase varza li kam nqkoq zala na EK no si praqt pas

takia

beshe mi lubopitno ako kaja che se vrazvam kak shte raigirate

taka i si mislix

sas losho kakto vinagi

Ей, G-Unit, ти изби рибата бе, майна. Баси конспиратора, мухахахаха :D :lol:

Сваляли значи от залите колкото си искат, ей тва ме скъса от смях :D

А да знаеш случайно колко се плаща за тва удоволствие, умнико? Явно не знаеш, макар, че сигурно сто пъти се е споменавало в този форум. Ако има зали с оптика, дето раздават наляво и надясно връзки на такива като теб, сигурно собствениците им са си загубили разсъдъка :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Ей, G-Unit, ти изби рибата бе, майна. Баси конспиратора, мухахахаха  :D  :lol:

Сваляли значи от залите колкото си искат, ей тва ме скъса от смях  :D

А да знаеш случайно колко се плаща за тва удоволствие, умнико? Явно не знаеш, макар, че сигурно сто пъти се е споменавало в този форум. Ако има зали с оптика, дето раздават наляво и надясно връзки на такива като теб, сигурно собствениците им са си загубили разсъдъка  :D

as da nesam s optika we

che edni 700 mb gi uploadvam 34 chasa

ebati optikata deto e imam

unikalna e

pojelavam e na seki

mersi za pojelanieto

dano se sbudne za men :D

dano nese sbadne natebe che inache wareza sha ostane pust

a na onia kadeto im znai mnogo ustat !!!

optika moptika eb...sam e optikata zakav mi e

nali i sega si darpam ot wareza s 5kb/s

jiv i zdrav sam si

tolkova sami plati li tva e polojenieto

kretichno

i dano padne senata na optikata zada se pusna davida zakvo stava vapros

Dreamer q kaji malko s kolko teglish ot vanshnite i BG-to

i ot wareza mnogo mi e lubopitno

• 3 weeks later...

Днес 1 познат ми каза че се очаквало някаква промяна в скоростите на евроком за Д+ и И+ тарифите. Говореше за някакви 50 кб/с външен нет. Някой да е дочул нещо по въпроса ?

Днес 1 познат ми каза че се очаквало някаква промяна в скоростите на евроком за Д+ и И+ тарифите. Говореше за някакви 50 кб/с външен нет. Някой да е дочул нещо по въпроса ?

Верно е :) :) :) :) Тествах си скоростта, като почнах да тегля някъв файл от американски сървър.И найстина скороста варира от 40-50(че даже и до 60) kb/sec.

God bless Evrocom :woot

ima ne6to, 50 ne e no v4era ve4erta stana ne6to ;) i dnes sutrinta si prave6e 16kbytes/s sq gledam se sili kym 20-30 :punk , ne 4e se oplakvam ma nqkoj nqma li da ni osvetli kakvo vsy6tnost stava? az sym na D+

a i kato si restartnah modem4eto(to moje da ne e nujno de) 64kbytes/s ot data.bg :punk :woot , oba4e arena,FTL i mp3-bg gi nqma :( nadqvam se vremenno)

олее олее !!! не е истина :woot

60к от дата.бг

пробвах и международния

първо ми беше 15к !!!! а преди малко се дигна от 50-60к постоянно се сменя

кво ви ебе за тея български уарези !? арена,фтл и други такива боклуци !

аз ако имам 60к международен :rolleyes:

e oste testwat sigurno

mi te maj ot v4era "testvat" az neska cql den po4ti se kefq na vyn6niq net napravo jivnah :D

mi predpolahgam 4e nqma da ostanem bez mp3-bg (6tot visio gi imat a FTl otdavna nqmat) sega byzikat ne6to horata da iz4akame

ще изчакаме кво да праим

хората за нас го правят тва (хехе) пак и тряа да се борят с конкуренцията на визио ;)

E tva prosto mi e** maikata na fantaziite sq nqma kak da igraq headoff battle.net na diablo 2  :(

Все едно на някой му пука за тва.Вместо да се радва той трръгнал да плаче за headoff...

Аве при мен eMule така и не можа да захапе тия нови скорости :( Опраих си капацитета и лимита за даунлоуд/ъплоуд и пак си седи на 3К :cry Що така?

Пробвах с flashget и си фащам 15 от рас ма eMule неще :cry

Все едно на някой му пука за тва.Вместо да се радва той трръгнал да плаче за headoff...

Zakvo da se radvam da ne bi da imam originalen cd key za diablo 2 che da igraq v europe puk i kato ne e stabilen mejdunarodniq trafik shte mi lagva a inache ne o losho uvelichenieto

Zakvo da se radvam da ne bi da imam originalen cd key za diablo 2 che da igraq v europe puk  i kato ne e stabilen mejdunarodniq trafik shte mi lagva a inache ne o losho uvelichenieto

не е стабилен щот тестват още

като всичко е готово и трафика щи е 'ок'

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...