mafiot Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Майче бонусите свършиха,в момента тегля от дата.бг с 3.5к/с. Хубавото беше до тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 s **** kato CMexyBka i groover. ste pulni neshtastnici molq te ne se pravi na razbira4. pogledni predi6nite postove. to4nmo ti si toq deto razpravq samo gluposti. az i CMexyBka kazvame istinata. peering-a e super nasran. tova go potvurdiha mnogo hora. a i topic-a e to4no na tazi tema. tolkova li si prost 4e ne moje6 da razbere6 4e govori6 ne6ta koito ne im e tuk mqstoto, a na pejkata pred bloka. tuk se govorqt seriozni ne6ta(vse pak davame dosta pari za da ni go vkarat mekiq v dupetata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Интернетът дотук. Ако искат да пускат ползваем интернет .. има си конкуренция за тая цел а и в бъдеще ще има. Това че еврокомци са монополисти и понеже са единствените утвърдени доставчици си пускат смешен интернет на луди цени е явно и много пъти дискутирано дори във форума. Няма смисъл да казвам че във София за парите на достъпна+ се сваля с 600 кб/с че и нагоре .. просто там има сериозна конкуренция а и няма евроком. Както и да е .. ще си живеем и ще сваляме с 1-2 кб/с. Някой ден ще настигнем Европа. П.С. Слагайте си ми warn, и без това сайта е неползваем за мен. Па ако искате и бан .. се ми е тая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 vsi4ko kazano ot teb si e istina. nqma kvo da govorim. samo nz za6to gowori6 za warn dori ban kato ti ne govori6 gluposti a golata istina. A puk ako nqkoj naprai pr za tva det go kaza- basi 4oveka deto 6a e, da ne vijda o4evidnoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Говоря за поне warn защото на ЕК не им отърва да има изблици на недоволство. Всички трябва да сме доволни от хубавия интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 bal sum gi we. az pla6tam ludi pari za ni6to, pone da moga da se oplakvam. dano nqkoq firma se useti i tq da napravi cable net , puk togava EK 6a go poemat. Da sa opravqt 6toto sq nqkoga konkurenciqta 6a gi natisne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Говоря за поне warn защото на ЕК не им отърва да има изблици на недоволство. Всички трябва да сме доволни от хубавия интернет. Аз пък мисля, че самото ти присъствие и постовете ти доказват обратното, go figure. После казват, че с нас жените, не можело да се спори Това за София 600+ вярно ли е? А защо винаги се споменава единствено София, а не някой друг град? Сигурно има някаква причина във Варна, Плевен, Бургас, Пловдив (да няма такъв пееринг). Не знам колко сте наясно с материала, но самото споменаване на монопол и "отивам на визио", "отивам на лангейм" говори за неналичие на споменатото. Май радиото си намери още един приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Аз пък мисля, че самото ти присъствие и постовете ти доказват обратното, go figure. После казват, че с нас жените, не можело да се спори Това за София 600+ вярно ли е? А защо винаги се споменава единствено София, а не някой друг град? Сигурно има някаква причина във Варна, Плевен, Бургас, Пловдив (да няма такъв пееринг. Не знам колко сте наясно с материала, но самото споменава монопил и "отивам на визио", "отивам на лангейм" говори за обратното. Май радиото си намери още един приятел. Присъствието ми .. иди и намери друг пост с който съм мрънкал толкова. Просто досега си мълчах ама ми писна от доста неща. Опа грешка. Един приятел оттам се беше ядосал че сваля с 600 кб/с. А защо да има разлика към Пловдив като освен че сме втори по големина град, и наскоро прекараха оптичен кабел от София към Пловдив. Казал съм "сериозна конкуренция" както и "утвърден доставчик".Опитай да осмислиш тези две словосъчетания и ще си отговориш на третата реплика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 "отивам на визио", "отивам на лангейм" da 6toto tiq firmi4ki sa noo dobri. ni6to ka4eno na survura, nqma svqsten forum , abe ebano. az govorq za ne6to seriozno. sus bogat survur i s dobra vruzka na dostupna cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Вярно е, че не съм си взела още дипломата, но в университета ме научиха, че при наличие на конкуренция монопол е невъзможен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Summer, а за Microsoft и Windows учи ли ли са те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 na konkurenciq s normalni vuzmojnosti i potencial da ti vzeme biznesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 dnes pri nas pak spira neta baq pyti pyti (V Plovdiv) za po okolo 10 min na spirane ( abe pravete smetka kato obiknovenno na den svalq pone 80 MB dnes svalih 30 MB ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Вярно е, че не съм си взела още дипломата, но в университета ме научиха, че при наличие на конкуренция монопол е невъзможен така е, обаче засега конкуренцията не е на ниво все още. Конкуренцията включва много неща, които трябва да се осмислят преди да се говори. Имам приятел на ЛАН нет, и постоянно ми пищи, че не може да браузва разни сайтове по разни причини, например интернет приложения отказват достъп на различните им кеш-сървъри, човека не може да си провери пощата и такива неща. Лоша база данни с филми и музика (само 200 филма) и много други. Всеки си гледа интереса, не вярвам досега да не сте минали на друг доставчик ако наистина имаше развита конкуренция. Без съмнение един ден ще я има, но не и днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Без съмнение в момента много хора се оплакват, проблема явно обхваща цялата мрежа на евроком, аз лично искрено се нядявам че нещата ще се оправят защото видях че когато искат от евроком интернета е бърз - 2MB/s от софийски сървър не е зле , естествено не съм очаквал подобно нещо да е за постоянно достатъчно е да има интернет когато потрябва а не да чакаш 20 (двадесет) минути за да ти се зареди страница която е в BG, защото днес имаше и такъв момент.Да не забравме че не всички клиенти на евроком са домашни потребители - вие как мислите те дали искат да им избягат и бизнес потребителите?Естесвено че не искат и нещата ще трябва скоро да се оправят иначе ... сетете се сами Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 Purvo peeringa v sofia ne e na takava speed zaradi konkurenciqta. Prosto tam im si e lokalno vsi4ki serveri sa tam. I te si kupuvat optica i naeti linii v ramkite na grada. Oba4e kato trqbva da doide do pld i stava veselo kolko trqbva da se plati na btk za liniq. A specialno za speeda v momenta mnogo me sumnqva 4e horata ot ek sedqt bez da deistvat po vuprosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 10, 2004 Share Posted February 10, 2004 sumnqva 4e horata ot ek sedqt bez da deistvat po vuprosa. Mi dano da si prav Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 bonusite se vurnaha mai pri men pak e na 15kb\s Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Super i pri men se varnaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Дано остане така Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Tva e qko. Vijdate li che pak ima bonusi samo deto se mrankashe tolkova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Ako ostanat taka 6te e super qko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 George_131, ти знаеш ли до кога ще ги има тия 'бомуси' или не знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 George_131, ти знаеш ли до кога ще ги има тия 'бомуси' или не знаеш? Runner neznam dali nqkoi vyv tozi forum ima otgovor na tozi vypros. EDIT: Az mislq che shte gi ima do togava do kogato ne gi sprat Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 Престанете с тъпите изказвания. Голяма радост като има бърз bg peering, реване като няма. Който не може да отговори на задаваните въпроси поне да пасува, а не да е на всяка манджа меродия. Това според мен не е нормална поликита на една фирма - да предоставя услуга със значително менящо се качество. Доста неорганизирано според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.