Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

kvo stava problem po traceto mn qsno

Hmmm ve4e dva poredni dni ,kam 3-4 4asa da nqma BG peer ... moje ,moje ... samo po traseto 6e da e B)

P.S Sega proverih i teglq ,no poznaite s kolko - s 3-4K ,demek kakto predi bonusite :sick I sega kakvo ... bonusite do tuk li bqha :confused

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

вчера по някое време пак се беше преебало :(.

ако скороста остане така мисля че евроком ще загуби голяма част от своите клиенти :) щото конкуренцията от страна на Л*****м и В***о е доста голяма :)

Ти тва виждал ли си го, щото според мен е твърде далеч от реални стойности при реални машини, връзки, натовареност и т.н.

Az li4no sam svalial v edna zala s 7M a e stigalo i do 8M taka 4e ne e nevazmojno

Az li4no sam svalial v edna zala s 7M a e stigalo i do 8M taka 4e ne e nevazmojno

Не сравнявай връзката на залите с връзката на клиентите... Тотално различни са нещата - ако си плащаш, колкото плащат залите и при техните условия е друго.

az kato si prekarah neta v na4aloto be6e dobre posle sa razvali usilvatelq i okolo mesec dignala be6e slab i samo spira6e i trygva6e (idva za 30 minuti i 2-3 4asa go nqma , apyk kato doide edvam go karah da otvori sait) , po4ti vseki den se obajdah , 4akah nai redovno tehnicite idvaha da upravqt , posle kato pla6tah pitam az da mi namalqta taksata za meseca te mi vikat obadi se na 6efa , ako toi kaje 6a q namalim , obajdam sa az oniq vika 4e sam se obajdal samo 2 pyti za problem s neta i nqmalo da namalat taksata.Men ne ma e qd tolkova za taksata kolkoto 4e postoqnno sa zanimavah s tva.Ina4e sq si mi e nared neta (zasega).

Az puk po tupo izkazvane ot tvoito ne bqh 4uval...Are obqsni mi kato ne si ti oligofren,kvo to4no kazvash??? :sick  :sick

mi kaka az ako ne polu4avam ni6to pa daam pari za net mnoo qsno, 4e nqq seda da im daam pari na tiq

ma qvno sam umen za razlika ot drugi det si sedqt s ni6toto

ma sudba... edin umen, drug tap... tfa e hora

huuu 4e bog ma e nadaril

Mi kat e ni6to shto o6te polzva6 evrokom we? Takiva oligofrencheta kat tebe vse mnoo znaqt i vinagi ni6to ne kazvat. 6to li !?????????

Flame доста си зле пич.lac.gif Разбирам че си новобранец ама ай барем от обща култура спазвай добър тон де bottom.gif

Брей, човек като ви слуша, направо сърцето да му се скъса от мъка :woot :D

Кво искате да кажете сега, не мога да разбера. Аз живея в най-забутания и шибан квартал на Пловдив, дето никой не иска да живее и досега от година и половина време интернета да ми е спирал за 15-20 мин. Казвам го съвсем сериозно.

Аре сега си помислете пак дали нещо не е във вас причината или за всичко Еврокома е виновен. Не казвам, че са идеални, обаче това дето ми го разправяте звучи смешно и невероятно.

Ако наистина нямаш по цели дни интернет, къв е проблема да отидеш в офиса и да си прекратиш договора, а? :evil

Mi kat e ni6to shto o6te polzva6 evrokom we? Takiva oligofrencheta kat tebe vse mnoo znaqt i vinagi ni6to ne kazvat. 6to li !?????????

spokoino prosto 4akam visio ...

Emi tva be6e da... Sq si dyrpam s 2-3K max ot data.bg, 4esto i 0.00K i si myl4a, 6toto mi pisna da se razpravqm s oligofrenite ot 63-50-63 (ne 4e te sa vinovni 4e nqma bonusi), koito pak mi bqha obyrkali nqkvi nastrojki i me syvetvaha da se obyrna kym firmata ot koqto sym si kupil kompiutyra... no comment.

Sybiram si pari4ki za instalaciq na Visio i si traq...

...6toto mi pisna da se razpravqm s oligofrenite ot 63-50-63 (ne 4e te sa vinovni 4e nqma bonusi), koito pak mi bqha obyrkali nqkvi nastrojki i me syvetvaha da se obyrna kym firmata ot koqto sym si kupil kompiutyra... no comment.

Ей тва ме разби окончателно :woot :wir

Абе пич горски какви настройки те гонят бе, при това "олигофрените" пак ги объркали. Ти въобще имаш ли си и най-малка представа за кви "настройки" става въпрос. И защо само на теб ги объркват (сигурно си жертва на световната конспирация :woot :D :lol: )

Абе има хора, които са толкова инати в писането на глупости, че нищо не може да ги спре, Perpetuum Mobile :evil

**************! Posle mi pratiha ekip, oniq vidqha 4e tuk vsi4ko e nared, i pak zvynqha na 635063, onq prodyljava da kazva 4e v men e problema. Nakraq Tiq ot ekipa zvynnaha na drug telefon i horata ot tam oprajha problema za 1 minuta.

"Te mom4etata na telefona sa mladi o6te i ne razbirat." Tva go kazaha samite slujiteli na evrocom ot avariiniq ekip!

Are ama ot psevdo razbira4i!

Are ama ot psevdo razbira4i!

Ей, добре, че беше ти, пич, да ми отвориш очите, колко се бях объркал :woot :wir

Скъсах си дипломата и всички сертификати и си ги изядох със сутрешното кафе :wacko: :blink:

Окончателно скъсах с компютрите, от утре започвам да се занимавам с търговия на алкохол :woot :punk :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...