Frisco Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 A be hora ot skoro sym kym evrocom plashtam 35lv a neta mi e ugasen teglia s 2-3k i prekysva postoianno shte mi kageli niakoi kade e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 За пръв път чувам такава тарифа, 35 лева както и да го смятам не излиза Предполагам си на Достъпна, от 4К трябва да ти се върти около 3.7 средно. Зависи и откъде теглиш, ако само от дата.бг така ще е, дори по-лошо (въобще софийските уарез сайтове). Иначе ако отвсякъде е така, единствено могат да ти помогнат от съпорта (635063, май така беше тел.а), да ти видят сигнала оттам, може в квартала ти да има много нови абонати и да има смущения, на мен така ми казаха вднъж. не идваха ли от ЕК да ти слагат модема? не ти ли тестваха връзката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 За пръв път чувам такава тарифа, 35 лева както и да го смятам не излиза Предполагам си на Достъпна, от 4К трябва да ти се върти около 3.7 средно. Не е Достъпна а би трябвало да е икономи4на (7-8 К) И по-добре не се мъ4и с тази тарифа да ползваш дата.бг,ФТЛ и т.н. и да се надяваш на свестен даунлоуд уарез.ру рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
antaro Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Az sum ot Rakovski i teglia otnositelno za momenta dobbre diga mi do 15 kb/sec no nai me e iad che se sluchva veche dosta chestno hvana se da teglia neshto i po kusno se okazva che ili e mahnato ili e povredeno ili premesteno ama niama nishto za sega se darji dobre hehehe ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Hah, az pla6tam po 18 lv na mesec i pak teglq s po-golqma skorost ot tebe Ako tegli6 ot data.bg mnogo qsno 4e 6te ti e takava skorosta.Ako tegli6 ot wareza s tolkova se obadi na evorkoma i vij problema da ne e tehni4eski 6toto az naskoro imah su6tiq problem i se okaza 4e kom6iite bili pirati i se svurzali kum men.Kakto kaza mr.tinkertrain warez.ru relezzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
antaro Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Mda samoche az jiveq v gr.Rakovski i tuka ne zavisia v goliama stepen ot Evrocom-a a ot Internet Dostavchika na grada.I taksata mi e 28lv tova e v obshti linii grabej a ot data.bg i vsichki ostanali 5-6 kb/sec poveche ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frisco Posted January 2, 2004 Author Share Posted January 2, 2004 Abe az teglia i ot warez.ru surep bavno,a ne tribva li za taksa 30 lv. da se tegli s okolo 35k?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Abe az teglia i ot warez.ru surep bavno,a ne tribva li za taksa 30 lv. da se tegli s okolo 35k?? ТАРИФИ ======================= Име / Цена / Външен / Вътрешен Достъпна / 18лв. / ~4kb / ~4kb Достъпна+ / 30лв. / ~4kb / ~32kb Икономична / 36лв. / ~8kb / ~8kb Икономична+ / 60лв. / ~8kb / ~64kb Бронзова / 66лв. / ~16kb / ~16kb Сребърна / 105лв. / ~32kb / ~32kb Златна / 158лв. / ~64kb / ~64kb ~ означава ПРИБЛИЗИТЕЛНО !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancho Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 a moje li ne6to da se napravi za da ima po barz net (batre6en(warez.ru)) ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 a moje li ne6to da se napravi za da ima po barz net (batre6en(warez.ru)) ???? Да си платиш повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
antaro Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Деда можеше да не се плаща а да има нещо....така де без пари хехехехех )))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Има още една тарифа - оптика за около 300 лв./месец (без ДДС). Теглиш от warez.ru средно с 700-800 KB/s, понякога скача и над 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 i shto samo s tolkva ? na optika vsichko pod 5 MB/s trqa da se schita za loshi metereologichni usloviq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 i shto samo s tolkva ?na optika vsichko pod 5 MB/s trqa da se schita za loshi metereologichni usloviq Ми толкоз пускат машинките от warez.ru , понякога повече, друг път по-малко, аз говоря за усреднена стойност (не съм сигурен дали няма и някакъв traffic shape ). 5MB е твърде идеална и непостижима стойност в реални условия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 furiozo е прав. В залата до нас свалят с ~5mb = 250лв+ДДС !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 furiozo е прав. В залата до нас свалят с ~5mb = 250лв+ДДС !!! Ти тва виждал ли си го, щото според мен е твърде далеч от реални стойности при реални машини, връзки, натовареност и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 ТАРИФИ======================= Име / Цена / Външен / Вътрешен Достъпна / 18лв. / ~4kb / ~4kb Достъпна+ / 30лв. / ~4kb / ~32kb Икономична / 36лв. / ~8kb / ~8kb Икономична+ / 60лв. / ~8kb / ~64kb Бронзова / 66лв. / ~16kb / ~16kb Сребърна / 105лв. / ~32kb / ~32kb Златна / 158лв. / ~64kb / ~64kb ~ означава ПРИБЛИЗИТЕЛНО !!! otnosno samo zlatnata da dobawq, 4e trafica e 384 kbit/s, t.e. 48kb/s, a ne 64 kb/s - 64 e 1/2 mbit ili 512 kbit/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 ako mnogo ste yurkali wareza moje i da ima shape no po princip v 95% ot vremeto 5 MB/s e napylno postijima skorost, v nenatovareni chasove trqa da se vdiga 10.5 MB/s vsyshnost neznam za teb, moje da se lagva nqkvo drugo ustroistvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 ako mnogo ste yurkali wareza moje i da ima shapeno po princip v 95% ot vremeto 5 MB/s e napylno postijima skorost, v nenatovareni chasove trqa da se vdiga 10.5 MB/s vsyshnost neznam za teb, moje da se lagva nqkvo drugo ustroistvo furiozo, това е така, но ако смениш голямото "B" с малко такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 ako mnogo ste yurkali wareza moje i da ima shapeno po princip v 95% ot vremeto 5 MB/s e napylno postijima skorost, v nenatovareni chasove trqa da se vdiga 10.5 MB/s vsyshnost neznam za teb, moje da se lagva nqkvo drugo ustroistvo furiozo, това е така, но ако смениш голямото "B" с малко такова veroqtno swalqsh s flashget i za towa ne mojesh da postignesh jelanata skorost. probwai bez download manager ili pak wget za windows, ste ti swarshi po-dobra rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 za optika normalnite skorosti oswen w mnogo redki momenti warirat m/u 5-10 MB/s (50-100 Mbits/s) w zawisimost ot klientskata mashina moje i da sa po-malki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 da , vyzmojno flashget nemoje da vdiga golemi skorostim, getright obache e ok, no mislq che toi e probval ne samo pod windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Реалността понякога е доста по-различна. При мен трафика варира в доста широки граници. Забелязал съм, че от FTP на warez.ru свалям най-бързо, докато от други части понякога "едвам се точи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 Ти тва виждал ли си го, щото според мен е твърде далеч от реални стойности при реални машини, връзки, натовареност и т.н. Да, виждал съм го. 700MB = ~4min. И наистина с FlashGet повече от 1.2MB/сек. неможеш да вдигнеш, но с GetRight този проблем го няма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2004 Share Posted January 2, 2004 В момента постигам рекорди - 5.5MB с wget и това е абсолютния максимум, който съм виждал. Обаче 10 MB вече минават физикеския максимум, освен ако някой не е на 1000Base-FX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.