Jump to content
BulForum.com

S kolko teglite?

Frisco

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

За пръв път чувам такава тарифа, 35 лева както и да го смятам не излиза :confused

Предполагам си на Достъпна, от 4К трябва да ти се върти около 3.7 средно.

Зависи и откъде теглиш, ако само от дата.бг така ще е, дори по-лошо (въобще софийските уарез сайтове).

Иначе ако отвсякъде е така, единствено могат да ти помогнат от съпорта (635063, май така беше тел.а), да ти видят сигнала оттам, може в квартала ти да има много нови абонати и да има смущения, на мен така ми казаха вднъж. не идваха ли от ЕК да ти слагат модема? не ти ли тестваха връзката?

За пръв път чувам такава тарифа, 35 лева както и да го смятам не излиза  :confused

Предполагам си на Достъпна, от 4К трябва да ти се върти около 3.7 средно.

Не е Достъпна а би трябвало да е икономи4на (7-8 К) :zzz

И по-добре не се мъ4и с тази тарифа да ползваш дата.бг,ФТЛ и т.н. и да се надяваш на свестен даунлоуд :woot

уарез.ру рулз :punk

Az sum ot Rakovski i teglia otnositelno za momenta dobbre diga mi do 15 kb/sec no nai me e iad che se sluchva veche dosta chestno hvana se da teglia neshto i po kusno se okazva che ili e mahnato ili e povredeno ili premesteno ama niama nishto za sega se darji dobre hehehe :)))

Hah, az pla6tam po 18 lv na mesec i pak teglq s po-golqma skorost ot tebe :P Ako tegli6 ot data.bg mnogo qsno 4e 6te ti e takava skorosta.Ako tegli6 ot wareza s tolkova se obadi na evorkoma i vij problema da ne e tehni4eski 6toto az naskoro imah su6tiq problem i se okaza 4e kom6iite bili pirati i se svurzali kum men.Kakto kaza mr.tinkertrain warez.ru relezzzz :punk

Abe az teglia i ot warez.ru surep bavno,a ne tribva li za taksa 30 lv. da se tegli s okolo 35k??

ТАРИФИ

=======================

Име / Цена / Външен / Вътрешен

Достъпна / 18лв. / ~4kb / ~4kb

Достъпна+ / 30лв. / ~4kb / ~32kb

Икономична / 36лв. / ~8kb / ~8kb

Икономична+ / 60лв. / ~8kb / ~64kb

Бронзова / 66лв. / ~16kb / ~16kb

Сребърна / 105лв. / ~32kb / ~32kb

Златна / 158лв. / ~64kb / ~64kb

~ означава ПРИБЛИЗИТЕЛНО !!!

i shto samo s tolkva ?

na optika vsichko pod 5 MB/s trqa da se schita za loshi metereologichni usloviq

Ми толкоз пускат машинките от warez.ru :blink:, понякога повече, друг път по-малко, аз говоря за усреднена стойност (не съм сигурен дали няма и някакъв traffic shape :woot). 5MB е твърде идеална и непостижима стойност в реални условия.

furiozo е прав. В залата до нас свалят с ~5mb = 250лв+ДДС !!!

Ти тва виждал ли си го, щото според мен е твърде далеч от реални стойности при реални машини, връзки, натовареност и т.н.

ТАРИФИ

=======================

Име / Цена / Външен / Вътрешен

Достъпна / 18лв. / ~4kb / ~4kb

Достъпна+ / 30лв. / ~4kb / ~32kb

Икономична / 36лв. / ~8kb / ~8kb

Икономична+ / 60лв. / ~8kb / ~64kb

Бронзова / 66лв. / ~16kb / ~16kb

Сребърна / 105лв. / ~32kb / ~32kb

Златна / 158лв. / ~64kb / ~64kb

~ означава ПРИБЛИЗИТЕЛНО !!!

otnosno samo zlatnata da dobawq, 4e trafica e 384 kbit/s, t.e. 48kb/s, a ne 64 kb/s - 64 e 1/2 mbit ili 512 kbit/s.

ako mnogo ste yurkali wareza moje i da ima shape

no po princip v 95% ot vremeto 5 MB/s e napylno postijima skorost, v nenatovareni chasove trqa da se vdiga 10.5 MB/s

vsyshnost neznam za teb, moje da se lagva nqkvo drugo ustroistvo

no po princip v 95% ot vremeto 5 MB/s e napylno postijima skorost, v nenatovareni chasove trqa da se vdiga 10.5 MB/s

furiozo, това е така, но ако смениш голямото "B" с малко такова ;)

furiozo, това е така, но ако смениш голямото "B" с малко такова ;)

veroqtno swalqsh s flashget i za towa ne mojesh da postignesh jelanata skorost. probwai bez download manager ili pak wget za windows, ste ti swarshi po-dobra rabota.

Реалността понякога е доста по-различна. При мен трафика варира в доста широки граници. Забелязал съм, че от FTP на warez.ru свалям най-бързо, докато от други части понякога "едвам се точи" :wacko:

Ти тва виждал ли си го, щото според мен е твърде далеч от реални стойности при реални машини, връзки, натовареност и т.н.

Да, виждал съм го. 700MB = ~4min.

И наистина с FlashGet повече от 1.2MB/сек. неможеш да вдигнеш, но с GetRight този проблем го няма ;).

В момента постигам рекорди - 5.5MB с wget и това е абсолютния максимум, който съм виждал.

Обаче 10 MB вече минават физикеския максимум, освен ако някой не е на 1000Base-FX :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...