Stenli Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Homepage Производител: Monte Cristo Genre: RPG Screenshots: Тук и тук Minimum requirements: · Processor: 1,0 GHz · Memory: 256 MB · Video: 64 MB · DirectX 9.0c Recommended requirements: · Processor: 2,5 GHz · Memory: 512 MB · Video: 128 MB Одеве дръпнах игричката и се оказа зарибителна, но нещо ми лаги, а системните ги покривам, че и доста отгоре. някой имал ли е същия проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Покривам Recommended requirements а играта се скъсва да сече като всичко е на low.....Иначе като замисъл поне до 16-то ниво е 1 към 1 с диабло Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 И на мене сичко ми е на low и пак засича.Мноо тежка графика има играта.Еми аз лично я ъплоудвах до 6 гигабайта и я изтрих без да съм я играл даже.То така лаги че е невъзможно да се играе. П.С. Да отбележа че компа ми е 512 рам 2600 мегахерца. П.С.2 Играта има таква картинка че направо не се здържах да я сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.